Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Hotell Slottsbacken

Adress: Visborgsgatan 1, 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 98% (415 av 425 rekommenderar) (92 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(415 av 425rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Hotellstandard 4,6 av 5
Rumsfaciliteter 4,4 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Service 4,5 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 92)

Stilrent fräscht boende

Populärt val av Ingrid, Nyköping, Sverige (Sverige tis 08 sep 2015)
“Vi bodde tre nätter på Hotell Slottsbacken under en långhelg i början av september. Vi utforskade Gotland genom små dagsutflykter och utgick varje förmiddag från Hotell Slottsbacken efter en god natts sömn i väldigt sköna sängar, fulltankade med den godaste frukost man kan tänka sig. Dagsfärskt bröd, perfekt kokta ägg, pepprigt knaperstekt bacon, krämig äggröra och mycket mer. Vi uppskattade närheten till restauranger och båtterminalen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Service

Populärt val av Hans Henrik, Danmark (Danmark fre 28 aug 2015)
“The effort by the staff to help with restaurant booking and recommendation was spectacular”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fint hotel

Populärt val av Laila, Norge (Norge lör 15 aug 2015)
“Veldig koselig hotell. Vi bodde der i 6 dager i aug. 2015. Renholdet var veldig bra. Blide folk i resepsjonen. følte oss velkomne. Et hotell å anbefale.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Duchen i badrummet är inte för långa per...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2015)
“Duchen i badrummet är inte för långa personer 1,90 bör bytas så att den går att använda till alla.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Super bra och super dåligt

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jun 2015)
“Jätte fint hotell, bra läge, bra frukost, fina rum, trevlig personal. MEN att ha ett journummer som inte fungerar nattetid när hotellet är obemannat är uselt. Ingen gäst ska behöva fundera på var de ska sova när det betalt ett rum och fått en nyckel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

Takfönster

Populärt val av Gunnel Blom, Sverige (Sverige mån 01 jun 2015)
“Det var svårt med nattsömnen då det i takfönstret fanns en rullgardin som släppte igenom allt ljus. Byt ut till mörkläggningsgardin.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

trevligt hotell

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 maj 2015)
“Rummet och hotellet var lika mysigt som jag önskat. Dock tappar det lite på frukosten som var för mycket standard för en slottsbacke. Pressad skinka, skivad ost, grönkokta ägg. Brödet räckte inte hela frukosttiden. Satsa på lite mer unika upplevelser, det där lilla extra som gör att en vill komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Lite för dåligt utbud på frukusten, toal...

Populärt val av HN, Sverige (Sverige sön 10 maj 2015)
“Lite för dåligt utbud på frukusten, toalett för liten man slår i handfatet. Trevlig personal.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Charmigt

Populärt val av Smultronställe, Sverige (Sverige mån 16 mar 2015)
“Mysigt,trevligt bemötande,kundfocus”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

En oförglömlig upplevelse!

Populärt val av Hagalundarna, Sverige (Sverige ons 31 dec 2014)
“Fantastiskt vackert hotell. Fint inrett rum och bra badrum. Tillmötesgående och mycket trevlig personal. Bra utbud på frukostbordet som serverades i ett mysigt källarrum. Smidigt med gångavstånd till och från färjan och allt annat i vackra Visby. En trevlig "touch" med gåvan vi fick vid avresa - teet var jättegott. Visby i sig levererar en underbar upplevelse, men i kombination med detta hotell gjorde den vår vistelse till en oförglömlig upplevelse. Vi kommer definitivt tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-07-02 19:11:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews