Ekegården

Adress: Eke Bölske 144, 623 40 Havdhem
Område:
Visa karta

Vandrarhem | Välkommen till Ekegården och södra Gotland.

En plats för kursen, eventet och eller boende. På Ekegården hyr du ett rum eller kommer som grupp med hel- eller halvpension. För gäster som hyr ett rum ingår delat kök med tillhörande måltidsrum. I huvudbyggnaden finns plats för coworking / workation, yoga / quit zone, spelhörna / biljard, galleri. Kursgårdens kök håller öppet för den lilla och stora gruppen samt Smokehouse på sommaren.

Ekegården med sin huvudbyggnad som är Ekegårdens hjärta har 12 rum och 900kvm inomhus yta med flera olika möjligheter. Bestående av rum och dusch/wc på övervåningen täcker hela bottenvåningen restaurang-del, lounge med biljardbord och stor samlingssal med scen. Denna byggnaden är en av tre byggnader på gården. 
 
Den öppna bottenytan täcker 350 kvm och har två eld-städer, varav en öppen. Möjligheter till att använda mötesteknik och PowerPoint finns på två ställen, i restaurang-delen och i den stora samlingssalen. Ett högtalarsystem finns att använda i alla tre delar. Fri Wi-Fi. Whiteboard och stående pappersblock finns. Dessutom finns två scener med möjlighet till allt från karaoke till musikframträdanden. En mindre i restaurangen och en större i Nya Kapellet. Utmärkt för co-working/workation, yoga, rekreation och nöje för den som hyr ett rum här.  
 
Ekegårdens andra byggnader heter Gudings med sina 9 rum och vandrarhemskök med tillhörande matrum och Bölske med sina 10 rum och vardagsrum i mitten. 
 
Vid storgrupper över 40 personer används alla tre byggnaderna. På Ekegården kan upp till ca 70 personer ha kurs, event och/eller möte med boende. Smokehouse event har också tillstånd till 300 personer inomhus och flera event håller hus här under sommarhalvåret. 

Recensioner

Faciliteter och service

Kapacitet
Antal våningar: 2 Antal barer: 2 Antal konferensrum: 3 Antal restauranger: 1
Byggår
1962
Senaste renovering
2021
Parkering
Parkeringsplats

Bra att veta

Incheckning (tidigast)
15:00 - 00:00
Utcheckning (senast)
00:00 - 11:00

Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2023-12-01 12:55:26, Host: cbonline06, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails