Ekegården

Adress: Eke Bölske 144, 623 40 Havdhem
Område:
Visa karta

Vandrarhem | Välkommen till Ekegården och södra Gotland.

En plats för både den lilla och stora gruppen. För kursen, festen, mötet och eller det egna boendet. På Ekegården bor du med frukost och eller halv- och helpension för grupper. För gäster som bor på vårt hostel och bed & breakfast ingår delat kök med tillhörande måltidsrum. Tillgång till huvudbyggnadens plats för coworking / workaction, yoga / quit zone, spelhörna / biljard, galleri och kvällsbar.

Ekegården med sin huvudbyggnad som är Ekegårdens hjärta har 12 rum och 900kvm inomhus yta med flera olika möjligheter till samlingar. Bestående av rum och dusch/wc på övervåningen täcker hela bottenvåningen restaurang-del, lounge med biljardbord och stor samlingssal (Nya Kapellet). Denna byggnaden är en av tre byggnader på gården. 
 
Den öppna bottenytan täcker 350 kvm och har två eld-städer, varav en öppen. Möjligheter till att använda mötesteknik och PowerPoint finns på två ställen, i restaurang-delen och i den stora samlingssalen. Ett högtalarsystem finns att använda i alla tre delar. Fri Wi-Fi. Whiteboard och stående pappersblock finns. Dessutom finns två scener med möjlighet till allt från karaoke till musikframträdanden. En mindre i restaurangen och en större i Nya Kapellet. Utmärkt för co-working/workation, yoga, rekreation och nöje. 
 
Vid grupper över 20 personer ingår även boenden i den fristående hostel byggnaden Gudings med sina åtta rum (20 platser) och mindre samlingslokal.
Vid storgrupper över 40 personer används alla tre byggnaderna och då även byggnaden Bölske som annars är Ekegårdens Bed & Breakfast. På Ekegården kan upp till ca 70 personer ha kurs, fest och/eller möte.

Recensioner

Faciliteter och service

Kapacitet
Antal våningar: 2 Antal barer: 2 Antal konferensrum: 3
Byggår
1962
Senaste renovering
2021
Parkering
Parkeringsplats

Bra att veta

Incheckning (tidigast)
15:00 - 00:00
Utcheckning (senast)
00:00 - 11:00

Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2023-03-16 14:45:43, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails