Slite Vandrarhem

Adress: Vikhagsvägen 2, 624 48 Slite  visa karta
Område: Norra Gotland inkl Fårö
Gästbetyg: 0% (0 av 1 rekommenderar) (0 recensioner)

Vandrarhem | Välkommen till Slite Vandrarhem som erbjuder budgetboende i Slite som vi vågar påstå är sport destinationen nummer 1 på Gotland. Vi väldigt strategiskt placerad precis bredvid Slite Idrottscenter med Ishallen, Fotbollsplanen, Utegymmet och Eljuspåren. Vi har även Gotland Bike Park runt hörnet med en pumptrack utanför gaveln och många cykel leder i olika svårighetsnivåer som utgår bakom huset. 1,2 km bort kommer du till strand , segling, minigolf.

I Slite samhälle 1,1 km bort är en av tre större centralorter på Gotland så har du ett bra utval av affärer inkl systemet, bra täckning av samhällstjänster som apotek och vårdcentral mm. Där finns också ett antal restauranger.

Vi hyr ut hela rum och de finns i storleken 2, 4 och 6 bäddar. Tvåbäddsrummen har enkelsängar med pocketfjädrar medan fyr- och sexbäddsrummen har våningssängar med skumgummimadrasser. I rummen finns täcken, kuddar, läslampor, bord, stolar, garderob och spegel.

Duschar och toaletter delas mellan alla de boende. Totalt finns 6 duschar och 7 toaletter.

Det finns ett gemensamt välutrustat kök med tillgång till kylskåp.

Vi har även rum för sammanvaro där man kan umgås och titta på TV och spela spel.

Utomhus har vi ett picknick område och en terrass med grill.

Om du vill kan du uppgradera boendet med att välja till skönt linne, handdukar, frukostpåse, och slutstädning. Men om vi ej hör av dig så antar vi att du ordnar allt detta själv för att spara så mycket pengar som möjligt.

Recensioner

”Vi hade en mycket bra vistelse hos Peter (som är mycket trevlig) på Slitebadens hotell”

Populärt val av Nordberg
Sverige Sverige (ons 21 aug 2019)

”Lidt primitiv og enkelt men hyggelige mennesker som boede der.”

Populärt val av Jørgen Christian Nielsen
Danmark Danmark (fre 02 aug 2019)

Gästbetyg 0%

(0 av 1 rekommenderar)
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jämför "Slite Vandrarhem" med liknande boenden

Hotell Slitebaden

Välkommen hem till mig! Min passion är att återskapa ett anrikt stadshotell i Hotell Slitebaden anno 1923. Vi skapar en hemtrevlig miljö där alla skall trivas och återkomma. Nyrenoverade rum, nya sköna hotellsängar med nybyggda privata badrum.

Slitebadens Wärdshus

Slitebadens Wärdshus ligger på nordöstra kusten av Gotland i en vacker klassisk byggnad från 1875 och har varit hotell sedan 1923.

Slite Strandby Camping

Camping vid havet, vid den populära stranden i Slite, på Gotlands östra kust. Här bor du bara några få meter från vattnet! På campingen finns nyrenoverade servicebyggnader med enskilda duschar och wc (anpassade för funktionsnedsättning) samt kokmöjligheter och anordning för latrintömning.

I närheten av


Information


Information