Warfsholm

Adress: Klinte Varvsholm 612, 623 76 Klintehamn  visa karta
Område: Västra Gotland
Gästbetyg: 86% (6 av 7 rekommenderar) (0 recensioner)

Hotell | Warfsholm är en vacker udde 3 mil söder om Visby. Här ligger ett anrikt pensionat med 22 hotellrum och 10 lägenheter. Det är en livfull plats med restaurang, café och eget bageri. Pensionatet ligger nära samhället Klintehamn.

Pensionat Warfsholm byggdes av ”Karlsökungen” Willy Wöhler 1899. Det har alltsedan dess varit en plats för rekreation och umgänge.

Warfsholm har 98 bäddar i hotellrum och stuglägenheter. Vi har café, restaurang, bibliotek samt egen badplats. Dessutom hittat du en charmig liten butik med både kall dryck, godis, glass och mysig inredning och gotländska produkter. (Höst, vinter och vår har restaurangen begränsade öppettider.)

Det är gångavstånd till båten till Stora Karlsö med fantastiska naturupplevelser. Mindre än tio minuter med bil från pensionatet ligger Kronholmens golfbana, rankad tvåa i Sverige. Den populära Tofta strand finns cirka 15 minuter bort. Warfsholm ligger centralt på Gotland och är en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykter till hela Gotland, allt från Fårö till Storsudret.

Pensionatet ligger nära samhället Klintehamn. Buss 10 tar er till Visby på en dryg halvtimme.
Samtliga rum är rökfria. Hundar är tillåtna i Gäststugan 25-28 mot extra avgift samt i stuglägenheterna.

Incheckning från klockan 15. Vänligen meddela planerad sen incheckning i bokningen.

Utcheckning senast klockan 11.

Recensioner

”Vill du uppleva en lugn atmosfär nära havet, då är detta hotell ett bra val. Rent och snyggt med gammaldags charm. Trevligt bemötande och trivsam miljö.”

Populärt val av Ethel
Sverige Sverige (sön 29 sep 2019)

”Härligt "pang" i bevarad sekelskiftesmiljö. Nyrenoverade fräscha rum och mycket trevlig personal. Supergod mat. Kommer gärna tillbaka! ”

Populärt val av Eva
Sverige Sverige (sön 22 sep 2019)

Gästbetyg 86%

(6 av 7 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Hotellstandard 4,1 av 5
Rumsfaciliteter 3,9 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Service 4,1 av 5
Frukost 4,4 av 5

Jämför "Warfsholm" med liknande boenden

Paradiset Björkhaga B&B

Paradiset Björkhaga en sekelskiftesdröm bland äppelträd och björk. Sekelskifteshus med närhet till hav, pool, restaurang, golf och rekreation. Vad mer kan man önska!

Fröjel Resort

Semester från första till sista stund. Fröjel Resort är en semesterresort för dig med höga krav på kvalitet och välmående! Restaurang med bar och uteservering, inomhuspool med jacuzzi och bastu, spa med massage och gym.

Djupvik Hotel

Djupvik Hotel med sin spännande restaurang och sina moderna mysiga hotellrum har blivit ett smultronställe för livsnjutare som vill ha det där lilla extra. Läget är magiskt med utblick över Karlsöarna och Djupvik fiskeläge. Solnedgången kan avnjutas från terassen eller matsalen och blir inte vackrare. Är du sugen på ett dopp? Välj den lilla mysiga sandstranden eller att svalka dig i hotellpoolen.

I närheten av


Information


Information