Fröjel Resort

Adress: Fröjel Göstavs Fröjel Göstavs 801, 623 55 Klintehamn  visa karta
Område: Västra Gotland (Kustnära)
Gästbetyg: 95% (38 av 40 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(38 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,2 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-15 av 15)

Hotellfrukost

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 15 jun 2013)
“Den som tidigare ätit en hotellfrukost tror inte sina ögon. ”
Fröjel Resort svarar (mån 15 jul 2013)
Tack så mycket. Vi vill att gästerna ska vara nöjda och glada. Välkommen åter.
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Personalen

Populärt val av Classe, Sverige (Sverige tis 19 feb 2013)
“Mycket trevlig och uppmärksam personal som gjorde allt föra att vi skulle trivas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Fröjel Resort

Populärt val av Stefan Högberg , Sverige (Sverige tis 27 nov 2012)
“Vi hade en mycket skön och avkopplande vistelse på Fröjel Resort. God mat, jättebra frukost och mycket trevlig personal. Fin badanläggning. Det som vi tycker kan förbättras är kuddarna i rummen samt sängkläder, lite bättre materialval där hade gjort stor skillnad. Annars var hotellrummet bra, framförallt väldigt fräscht och rymligt badrum.”
Fröjel Resort svarar (tor 27 dec 2012)
Hej. Tack för det fina omdömet! Det är precis vad vi strävar efter, avkoppling och god mat & miljö, kul att höra. Materialvalet i lakan är under diskution och kommer mest troligt att bytas ut ganska snart. Ni är varmt välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Agnetha
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra men ej prisvärd

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 maj 2012)
“Härlig och fräsch resortanläggning som tyvärr inte lever upp till den nivå man förväntar sig utifrån priset. Funktionellt och trevligt hotellrum men varför bädda med "beck och bölja" som är så hårt och obekvämt??? Sängar som inte är stabila (rickiga ben). Under vistelsen i fyra nätter torkades inte rumsgolvet en enda gång. Att ta 20 kr för att byta en handduk och 40 kr för morgonrock ger ett snålt och sniket intryck utifrån prisnivån per natt. Tycker att hotellet borde kunna lita på sina gästers miljötänkande utan sådan prissättning. Mycket trevlig och serviceminded personal som dock tyvärr inte helt väger upp de billiga och enkla materialval som gjorts när anläggningen byggdes och inreddes.”
Fröjel Resort svarar (tis 05 jun 2012)
Hej. Jättetråkigt att höra att Ni inte tyckte om vår inredning. Beck & Bölja är väldigt skilda åsikter om och jag antar att den som beslutade materialen hade hört gott om det. Synd att jag inte fick veta detta så hade jag mer än gärna bäddat om Era sängar med andra lakan. Att sängarna skulle vara ostabila har vi inte hört förut, det skall självklart undersökas och visar sig något vara fel så kommer vi att åtgärda detta. Jag tycker att det är bättre att sätta upp meddelande om att vi tar ut en kostnad för byte av handduk än att det kommer som en överraskning för gästen på sluträkningen, detta skulle då leda till diskussion varje gång. Hoppas att Ni förstår det. Jag hoppas innerligen att Ni hade en fin vistelse på Gotland trots detta som gjorde Er besvikna. Med vänlig hälsning Agnetha
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Ett lyxigt boende för vuxna människor

Populärt val av Marianne Rader, Sverige (Sverige sön 17 jul 2011)
“Jag rekommenderar Fröjel framför till allt medelålders och äldre människor som vill bo i lugn och ro i en fräsch miljö och njuta av god mat och en underbar uppvärmd innepool. Det tar bara drygt en halvtimme med bil in till Visby och knappt en timme till Hoburgen och Ljugarn. Man bor alltså ganska centralt men ändå i avskildhet. Anläggningens design är smakfull och sparsmakad med en dansk prägel och den danske kocken är helt fenomenal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby 37 km
  • Slite 57 km
  • Roma 27 km
  • Ljugarn 32 km
  • Klintehamn 8 km
  • Hemse 15 km
  • Fårösund 81 km
  • Burgsvik 32 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 49 km
  • Fårö 82 km
Raukområde
  • Lickershamn 60 km
  • Lergrav 72 km
  • Kyllaj 67 km
  • Holmhällar 43 km
  • Hoburgsgubben 44 km
  • Hammarshage 42 km
  • Gamle Hamn 89 km
  • Folhammars 34 km
  • Digerhuvud 93 km
  • Boge 54 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 36 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 15 km
  • Slite Golfklubb 57 km
  • När Golfklubb 30 km
  • Ljugarns Golfklubb 33 km
  • Gumbalde Golfklubb 18 km
  • Gotska Golfklubb 38 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 40 km
Badplats
  • Åminne 49 km
  • Tofta strand 20 km
  • Sudersand 96 km
  • Snäckviken 41 km
  • Slite Badplats 57 km
  • Sandviken 43 km
  • Norderstrand 38 km
  • Nisseviken 21 km
  • Ljugarn 32 km
  • Ireviken 63 km
  • Gustavsvik 40 km
  • Brissund 46 km
  • Blå Lagunen 81 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 33 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews