Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 3 april 2020. Läs mer här!

Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 3 april 2020. Läs mer här!

Hotell Gute

Adress: Hotell Gute, Mellangatan 29, 621 56 Visby  visa karta
Område: Gotland (Kustnära)
Gästbetyg: 95% (91 av 96 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(91 av 96rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4,3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,2 av 5
Städning vid ankomst 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 27)

Prisvärt

Populärt val av Lasse L, Sverige (Sverige tor 23 maj 2019)
“>Inga svaga punkter. Centralt i staden. Bra frukost. Rent och snyggt. Trevlig personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hotell Gute

Populärt val av Olov, Sverige (Sverige sön 19 maj 2019)
“Ett mysigt hotell centralt i Visby. Trevlig personal och bra frukost. Svårt med parkering nära hotellet, men helt ok att ta en promenad till och från bilen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt och trevligt

Populärt val av Anna, Sverige (Sverige fre 03 maj 2019)
“Bra”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Visbyhelg

Populärt val av Åsa, Sverige (Sverige tis 04 dec 2018)
“Vi bodde på Hotell Gute under den första helgen i december. Ett mycket, mycket trevligt hotell...ja rent av perfekt!! Rummet var så mysigt och sängarna så sköna. Frukosten var superb! Min dotter och jag är veganer och det mötte inget motstånd tvärtom, man hade handlat hem veganska produkter till vår frukost. Jag hade ringt och meddelat detta innan. Så, sammanfattningsvis: detta är ett hotell man återvänder till! Så trevlig och hjälpsam personal förhöjde vistelsen. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt!

Populärt val av Lilly, Sverige (Sverige ons 17 okt 2018)
“Jättetrevligt hotell med mysigt rum, gångavstånd till allting och god frukost. Gillade särskilt den varma chokladen, den var krämig och lyxig. Det blev väldigt varmt på rummet, men fläkten i taket hjälpte. Jag åkte hem med morgonfärjan och checkade därför ut innan receptionen hade öppnat, så jag visste inte riktigt var jag skulle göra av mina nyckelkort. Lämnade dem på rummet. Jag kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

allt vra bra förutom att man hörde ljud ...

Populärt val av tony, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“allt vra bra förutom att man hörde ljud från takventialionen. Frukosten var snålt tilltaget.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på stuga/lägenhet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi tycker att läget var mycket bra, och ...

Populärt val av Kjell, Sverige (Sverige lör 22 sep 2018)
“Vi tycker att läget var mycket bra, och att vi fick ha vår hund med på rummet. Nära till ställen att rasta hunden på. Trivsamt med havet nära.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Centralt läge och mycket god frukost.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 sep 2018)
“Centralt läge och mycket god frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bästa hotellet!

Populärt val av Mona, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Vi tillbringade fem nätter här under medeltidsveckan och det är andra året i rad. Det här är det bästa hotellet med fantastiskt läge innanför muren och nära till allt. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal och toppenbra frukost, trots att den ”bara” är continental. Flera sorters glutenfria bröd t ex. En morgon sladdade vi in fem minuter innan frukosten stängde och döm om vår förvåning när det bars fram alldeles färskt bröd - det hade vi inte förbäntat oss! Enda minuset skulle kunna vara att det inte går att reglera temperaturen på rummen så att det blir kallare. Vanligtvis är ju värme inget större problem i det här landet, men med en sommar som denna blev rummet lite av en bastu. Vi sov med fläkten på! Men allt som allt ett toppenbra och mysigt litet hotell som vi gärna återvänder till!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra hotell med centralt läge

Populärt val av Realisten, Sverige (Sverige sön 15 jul 2018)
“Trevligt och bra hotell med ett bra läge, nära till allt i centrala Visby. Bra städning. God frukost, men saknade några varma rätter, som äggröra och bacon. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews