Krogshow

Osoite: Kneippbyn, 621 48 Visby Päivämäärä: Perjantai 21 kesä 2019 - perjantai 16 elo 2019 Näytä kartta

95 %

122 of 129 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 129 guests answers:

    • Kyllä

      95%

    • Ei

      5%

  • Yleismielipide

    • "Yes"
      122
    • "No"
      7
  • ""

    tiistai 14 elo 2018

    "Helt fantastisk "


Ruotsi

5   Excellent, recommended  Reviewed tiistai 14 elo 2018

Helt fantastisk

5  Yleismielipide

claesarne
Ruotsi

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 30 heinä 2018

Fantastisk krogshow och god sommarbuffé till ett oslagbart pris. Härlig stämning i publiken.

5  Yleismielipide

Milla
Ruotsi

"Helnöjd med helkväll"

5   Excellent, recommended  Reviewed lauantai 21 heinä 2018

Mycket bra upplägg och mycket bra show! Gillade att det var ett par pauser! Fantastiska möjligheter för barnen att bli av med myror i brallan i lekparken på baksidan! Avslappnat och proffsigt! Rekommenderas varmt!

5  Yleismielipide

Susanne
Ruotsi

4   Very good, recommended  Reviewed lauantai 14 heinä 2018

Härlig krogshow med uppträdande där dom bjuder på sig själva

4  Yleismielipide


Ruotsi

"krogshow med gladupplevelse"

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 25 kesä 2018

Härlig stämning. God mat Trevlig persoal. Artister som ger allt, fullt ös.

5  Yleismielipide

Krogshow responded to this review (Sunnuntai 12 elo 2018):

Hej,

Låter som att Ni hade en härlig kväll på vår restaurang med underhållning av kroshowen vilket gläder oss. Vi önskar Er en fortsatt fin sommar.

Med vänliga hälsningar

Annica

Front Desk Manager


Ruotsi

"Krogshow midsommarafton "

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 25 kesä 2018

Kul att artisterna spelade så mycket egna instrument. Mycket bättre ljud och ljus i lokalen (såg showen senast 2016) och luften var också bättre

5  Yleismielipide

Krogshow responded to this review (Sunnuntai 12 elo 2018):

Hej,

Roligt att Ni hade en trevlig och underhållande kväll.

Vi önskar Er en fortsatt fin sommar.

Med vänliga hälsningar

Annica

Front Desk Manager

Marie
Ruotsi

"Helkväll!!!"

5   Excellent, recommended  Reviewed torstai 16 elo 2012

Fantastiska artister som bjöd på sej själva till 120%!!!

Spred en glädje som varade i flera dagar, man var helt lyrisk när man gick därifrån.

Det bästa vi sett på länge, helt otroliga.

Och mkt god mat gjorde kvällen fulländad.

5  Yleismielipide

Micke
Ruotsi

"Kneipbyn 10 augusti 2012"

4   Very good, recommended  Reviewed tiistai 14 elo 2012

Kanske inte min favomusik,men ett bra utförande av artisterna.Duktiga på att få igång publiken,samt att få till en god stämning.

4  Yleismielipide

Jimmy
Ruotsi

"kannon"

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 13 elo 2012

Resan var över förväntan båten till gotlang samt tiden i Kneippbyn va jätte bra och jag kan rekomendera att åka vecka 32 för då så var det inte så långa köer på det man skulle göra så jag kommer att åka snart igen det va skit bra.

5  Yleismielipide

Hasse Peterson Skärblacka.
Ruotsi

4   Very good, recommended  Reviewed maanantai 13 elo 2012

Helt kanon,skulle vilja se mer av dom,varför inte sända deras Krogshow i TV!

4  Yleismielipide