Guidad tur på Gotland Whisky

Osoite: Roma Sockerbruk, 622 54 Romakloster Näytä kartta

99 %

76 of 77 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 77 guests answers:

    • Kyllä

      99%

    • Ei

      1%

  • Yleismielipide

    • "Yes"
      76
    • "No"
      1
  • "Inspirerande guide"

    maanantai 29 huhti 2019

    "Mycket trevlig och inspirerande guide"

Jocke
Ruotsi

"Inspirerande guide"

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 29 huhti 2019

Mycket trevlig och inspirerande guide

5  Yleismielipide

Jessica
Britannia

"A unique experience"

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 3 syys 2018

I took my husband and my dad on to the tour as a birthday treat for my dad (who likes whiskey of course) and the tour did not disappoint. A very informative and thorough review of the location and factory's history, followed by a good overview of the whiskey making process in the Roma factory. Our guide was great and had many years experience so could answer all the questions people had without a problem. My only feedback from an English speaking point of view; I do think the guide should provide a translation in English especially if they know that they have English speaking people on the tour. I had to translate everything from Swedish to English to my husband but of course; he only got the slimmed down version of what was said since I didn't want to disturb the rest of the group too much. If the guide is not able to translate the tour into English, then I would suggest that the English speaking guests at least get a leaflet with the tour information in English so that they can follow the tour without the need for relying on family or friends to translate. Otherwise, great tour for us Swedish speaking guests and the tasting at the end was a really nice touch!

5  Yleismielipide

Cbr47
Ruotsi

"Intressehöjande"

5   Excellent, recommended  Reviewed torstai 16 elo 2018

En guidning som var intressant och lätt att ta till sig.

Smakupplevelsen av whiskyn var en perfekt avslutning.

5  Yleismielipide

Guidening Whisky responded to this review (Maanantai 27 elo 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Per Spelman
Ruotsi

"Från sockerbruk till whisky"

5   Excellent, recommended  Reviewed perjantai 10 elo 2018

En mycket bra och genomarbetad information. Personlig och underhållande. Kanske att man kan förflytta en del av informationen till provsmakningsrummet en sån här varm sommardag?

5  Yleismielipide

Guidening Whisky responded to this review (Maanantai 27 elo 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Dämpa
Ruotsi

4   Very good, recommended  Reviewed lauantai 4 elo 2018

Är man whiskey intresserad är det alltid kul att besöka på plats.

4  Yleismielipide

Guidening Whisky responded to this review (Maanantai 27 elo 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

marba751
Ruotsi

"Spännande och trevlig visning"

5   Excellent, recommended  Reviewed lauantai 28 heinä 2018

Med ett lättsamt och familjärt guidande kunde Gotlands Whisky fånga uppmärksamheten hos alla gäster oberoende av hur insatt eller intresserad av whisky vederbörande är. I de gamla lokalerna med spännande historisk betydelse för orten drog guiden paralleller mellan det som var då och de som är nu med knivskarp pricksäkerhet och lockade besökarna till ett och annat skratt. Sammanfattningsvis ett trevligt besök, väl värt att upprepa.

5  Yleismielipide

Guidening Whisky responded to this review (Maanantai 27 elo 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Rickard
Ruotsi

"Trevlig rundvandring med stort engagemang"

5   Excellent, recommended  Reviewed lauantai 28 heinä 2018

Småskalighet när den är som bäst! Visar på ett trevligt sätt vilket driv människorna bakom Gotland Whisky har för ön, whisky och att ta tillvara befintliga resurser på ett bra sätt.

5  Yleismielipide

Guidening Whisky responded to this review (Maanantai 27 elo 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky


Ruotsi

5   Excellent, recommended  Reviewed torstai 26 heinä 2018

En utmärkt presentation av Roma Sockerbruks historia och en mycket kunnig och spirituell guidning av Gotland Whisky. Trevligt arrangemang och all heder åt guiden Marek som med kunskap, finess och mycket humor gav en mycket underhållande företagsvisning.

Stort tack!

"Torsten"

5  Yleismielipide

Guidening Whisky responded to this review (Maanantai 27 elo 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Jenny
Ruotsi

5   Excellent, recommended  Reviewed perjantai 20 heinä 2018

Bra guide, intressant innehåll. Spännande att se ett destilleri från insidan.

5  Yleismielipide