Guidad tur på Gotland Whisky

Osoite: Roma Sockerbruk, 622 54 Romakloster Näytä kartta

99 %

80 of 81 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 81 guests answers:

    • Kyllä

      99%

    • Ei

      1%

  • Yleismielipide

    • "Yes"
      80
    • "No"
      1
  • "Bästa whiskyguidningen jag varit på"

    lauantai 17 elo 2019

    "Uttömmande. Roligt med lite bakgrundsinfo. Guiden var mycket trevlig. Jag har varit på guidning både i Skottland och på Irland men denna gav mest."

Glenn
Ruotsi

"Bästa whiskyguidningen jag varit på"

5   Excellent, recommended  Reviewed lauantai 17 elo 2019

Uttömmande. Roligt med lite bakgrundsinfo. Guiden var mycket trevlig.

Jag har varit på guidning både i Skottland och på Irland men denna gav mest.

5  Yleismielipide


Ruotsi

"Process"

4   Very good, recommended  Reviewed sunnuntai 4 elo 2019

Det var jättebra allting. Men kanske några ord om processen fungerade och tillverkningen. Men ok allt annas.

4  Yleismielipide

Jonzon/Carlsson
Ruotsi

"Guidning på ”Sockerbruket”"

4   Very good, recommended  Reviewed maanantai 29 heinä 2019

Det var det en kul, intressant och prisvärd tur på Gotlands Whiskey som vi kan tänka oss att göra om framöver.

Tusen tack! Vi kommer tillbaka =)

4  Yleismielipide

Frysen
Ruotsi

"Guidning Gotland Whisky"

5   Excellent, recommended  Reviewed lauantai 27 heinä 2019

Mycket intressant , guiden hördes väldigt bra

5  Yleismielipide

Christina Åkrell
Ruotsi

"Whisky"

5   Excellent, recommended  Reviewed perjantai 28 kesä 2019

Jag är ingen whisky drickare men älskar Gotland och då kommit i kontakt med er dryck. Även ett gäng karlar som jag fixat flaskor för att samla och även för att kunna prova. Kul att få Sölvesborgste att få prova er dryck med gott betyg. Intressant att få se i fabriken. Även en upplevelse då jag inte tänkte på trapper och höjder som jag inte gillar🥴. Blev en utmaning som jag även vann över 😉😁.

5  Yleismielipide

Jocke
Ruotsi

"Inspirerande guide"

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 29 huhti 2019

Mycket trevlig och inspirerande guide

5  Yleismielipide

Jessica
Britannia

"A unique experience"

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 3 syys 2018

I took my husband and my dad on to the tour as a birthday treat for my dad (who likes whiskey of course) and the tour did not disappoint. A very informative and thorough review of the location and factory's history, followed by a good overview of the whiskey making process in the Roma factory. Our guide was great and had many years experience so could answer all the questions people had without a problem. My only feedback from an English speaking point of view; I do think the guide should provide a translation in English especially if they know that they have English speaking people on the tour. I had to translate everything from Swedish to English to my husband but of course; he only got the slimmed down version of what was said since I didn't want to disturb the rest of the group too much. If the guide is not able to translate the tour into English, then I would suggest that the English speaking guests at least get a leaflet with the tour information in English so that they can follow the tour without the need for relying on family or friends to translate. Otherwise, great tour for us Swedish speaking guests and the tasting at the end was a really nice touch!

5  Yleismielipide

Cbr47
Ruotsi

"Intressehöjande"

5   Excellent, recommended  Reviewed torstai 16 elo 2018

En guidning som var intressant och lätt att ta till sig.

Smakupplevelsen av whiskyn var en perfekt avslutning.

5  Yleismielipide

Guidening Whisky responded to this review (Maanantai 27 elo 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Per Spelman
Ruotsi

"Från sockerbruk till whisky"

5   Excellent, recommended  Reviewed perjantai 10 elo 2018

En mycket bra och genomarbetad information. Personlig och underhållande. Kanske att man kan förflytta en del av informationen till provsmakningsrummet en sån här varm sommardag?

5  Yleismielipide

Guidening Whisky responded to this review (Maanantai 27 elo 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky

Dämpa
Ruotsi

4   Very good, recommended  Reviewed lauantai 4 elo 2018

Är man whiskey intresserad är det alltid kul att besöka på plats.

4  Yleismielipide

Guidening Whisky responded to this review (Maanantai 27 elo 2018):

Tack för responsen och välkommen åter.

Björn P / Marknadsansvarig Gotland Whisky