Gotlands Cykeluthyrning

Osoite: Skeppsbron 2, 621 57 Visby Päivämäärä: Keskiviikko 24 heinä 2019 - sunnuntai 15 syys 2019 Näytä kartta

97 %

138 of 143 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 143 guests answers:

    • Kyllä

      97%

    • Ei

      3%

  • Yleismielipide

    • "Yes"
      138
    • "No"
      5
  • "gillar att cykla"

    maanantai 16 kesä 2014

    "Då både min man och jag tycker om att cykla, var det alldeles utmärkt för oss att hyr cyklar. Då det dessutom var fint väder de dagar vi var där, njöt vi i allra högsta grad. Ge..."

A-M/T
Ruotsi

"gillar att cykla"

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 16 kesä 2014

Då både min man och jag tycker om att cykla, var det alldeles utmärkt för oss att hyr cyklar.

Då det dessutom var fint väder de dagar vi var där, njöt vi i allra högsta grad.

Genom att cykla ser man ju mer och kommer fortare fram än när man går.

Då man åker bil, kommer man visserligen längre, men missar kanske det som man inte gör när man cyklar.

Och vi hade inte bråttom, fick motion och frisk luft

5  Yleismielipide

Birgit
Ruotsi

"7-vxl cykel"

5   Excellent, recommended  Reviewed perjantai 6 kesä 2014

Jag har varit mycket nöjd med cykeluthyrningen och fått det jag ville ha.

Grabbarna som sköter uthyrningen är bussiga och trevliga.

5  Yleismielipide


Ruotsi

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 12 elo 2013

Allt fungerade perfekt från service av uthyrningspersonal till cyklar med tillbehör

5  Yleismielipide

Åsa
Ruotsi

5   Excellent, recommended  Reviewed perjantai 9 elo 2013

Mycket sköna cyklar och bra service.

5  Yleismielipide


Ruotsi

"Snabbt, smidigt och enkelt!"

5   Excellent, recommended  Reviewed torstai 8 elo 2013

Gick jätte fort att få cyklarna när vi anlände! Cykeluthyrning låg på perfekt avstånd från färjan.

5  Yleismielipide

ursus
Ruotsi

"7växlad cykel m korg"

5   Excellent, recommended  Reviewed maanantai 29 heinä 2013

Lättrampad cykel. Kändes lite instabil med vikt i cykelkorgen, men det kan också vara en vanesak. cykeln klar för avhämtning när jag kom och återlämnades ½ dygn före utsatt tid, öppet vid uthyrningen, serviceinriktad personal.

5  Yleismielipide


Saksa

"good bikes"

5   Excellent, recommended  Reviewed tiistai 25 kesä 2013

and very good service

5  Yleismielipide

Mia
Suomi

"Rent a Bike"

5   Excellent, recommended  Reviewed torstai 20 kesä 2013

Very good service.

5  Yleismielipide

Tessan
Ruotsi

"Det lilla extra!"

5   Excellent, recommended  Reviewed torstai 2 elo 2012

Mycket trevlig personal med det där lilla extra. Fantastiskt bemötande och otrolig sevice. Vi är mycket nöjda.

5  Yleismielipide

Lovisa
Ruotsi

"Snabbt och smidigt! "

5   Excellent, recommended  Reviewed tiistai 17 heinä 2012

Att hyra cyklar var enkelt och jag är jättenöjd med cyklarna och hela upplevelsen kring uthyrningen!

5  Yleismielipide