Fårö kursgård och semesterby

Osoite: Mölnor 1905, Fårö

Alue: Fårö

48 %

Recommended by 12 of 25 guests

Lomakylä | Välkomna till Fårö kursgård och semesterby. Fårö kursgård och semesterby är beläget mitt på idylliska Fårö. Här erbjuder vi dig ett trivsamt boende i stuga med självhushåll eller boende i Bed & Breakfastrum. Vi arrangerar även konferenser, bröllop och årsdagsfester för stora och små sällskap/möten. 500 meter till havet. Låna en cykel och ta dig ut på egna äventyr på vår fantastiska ö.

Fårö kursgård och semesterby är beläget 300 meter från kyrkan. Vill man bada i havet går det utmärkt i kyrkviken som ligger ca 500. Från semesterbyn har man cykelavstånd till det mesta som Fårö har att erbjuda.

På Fårö kursgård och semesterby erbjuder vi dig stugor och Bed & Breakfastrum (1-4 bäddar). Stugorna finns i olika storlekar (från 2-6 bäddar). Alla stugor har dusch och wc, utemöbel, pentry eller kök. Välj om du vill äta och tillaga din middag i stugan eller avnjuta den i vår restaurang.

Från Fårö kursgård och semesterby är det 3 km till fantastiskt vackra gamla hamn med sina raukformationer. 10 km till sudersand med sina vidsträckta sandstränder och resturanger och 7 km till färjeläget om vill åka till storön. Med gå...

Näytä lisää

Piillota