Gotlands Cykeluthyrning

Address: Skeppsbron 2, 621 57 Visby Date: Tuesday 30 apr 2019 - Sunday 15 Sep 2019 Show map

96 %

135 of 140 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 140 guests answers:

    • Yes

      96%

    • No

      4%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      135
    • "No"
      5
  • "gillar att cykla"

    Monday 16 Jun 2014

    "Då både min man och jag tycker om att cykla, var det alldeles utmärkt för oss att hyr cyklar. Då det dessutom var fint väder de dagar vi var där, njöt vi i allra högsta grad. Ge..."

A-M/T
Sweden

"gillar att cykla"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 16 Jun 2014

Då både min man och jag tycker om att cykla, var det alldeles utmärkt för oss att hyr cyklar.

Då det dessutom var fint väder de dagar vi var där, njöt vi i allra högsta grad.

Genom att cykla ser man ju mer och kommer fortare fram än när man går.

Då man åker bil, kommer man visserligen längre, men missar kanske det som man inte gör när man cyklar.

Och vi hade inte bråttom, fick motion och frisk luft

5  Overall opinion

Birgit
Sweden

"7-vxl cykel"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 6 Jun 2014

Jag har varit mycket nöjd med cykeluthyrningen och fått det jag ville ha.

Grabbarna som sköter uthyrningen är bussiga och trevliga.

5  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 12 Aug 2013

Allt fungerade perfekt från service av uthyrningspersonal till cyklar med tillbehör

5  Overall opinion

Åsa
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 9 Aug 2013

Mycket sköna cyklar och bra service.

5  Overall opinion


Sweden

"Snabbt, smidigt och enkelt!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 8 Aug 2013

Gick jätte fort att få cyklarna när vi anlände! Cykeluthyrning låg på perfekt avstånd från färjan.

5  Overall opinion

ursus
Sweden

"7växlad cykel m korg"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 29 Jul 2013

Lättrampad cykel. Kändes lite instabil med vikt i cykelkorgen, men det kan också vara en vanesak. cykeln klar för avhämtning när jag kom och återlämnades ½ dygn före utsatt tid, öppet vid uthyrningen, serviceinriktad personal.

5  Overall opinion


Germany

"good bikes"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 25 Jun 2013

and very good service

5  Overall opinion

Mia
Finland

"Rent a Bike"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 20 Jun 2013

Very good service.

5  Overall opinion

Tessan
Sweden

"Det lilla extra!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 2 Aug 2012

Mycket trevlig personal med det där lilla extra. Fantastiskt bemötande och otrolig sevice. Vi är mycket nöjda.

5  Overall opinion

Lovisa
Sweden

"Snabbt och smidigt! "

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 17 Jul 2012

Att hyra cyklar var enkelt och jag är jättenöjd med cyklarna och hela upplevelsen kring uthyrningen!

5  Overall opinion