Rosas Pensionat

Address: St Hansgatan 22, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 95% (76 of 80 recommend) (23 reviews)

Guest score: 95%

(76 of 80recommend)
Overall opinion 4.6 of 5
Hotel condition 4.5 of 5
Room facilities 4.5 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.7 of 5
Breakfast 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 23)

Tummen upp för Rosas pensionat!

Most Popular by bomancarina, Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2017)
“Vi är glada att vi hade turen, att få bo så fint innanför muren. Rosas kommer vi att rekommendera, så att det säkert kommer flera. Logi och frukost har varit suveränt, och vi har haft det väldigt bekvämt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket trevligt pensionat med centralt l...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 11 Aug 2017)
“Mycket trevligt pensionat med centralt läge och superservice!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bästa Rosas!

Most Popular by Carl-Magnus, Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“Vi bodde tre nätter på Rosas. De som driver det är mycket trevliga och serviceinriktade. Miljön är hur mysig som helst. Vi stormtrivdes och kommer garanterat tillbaka igen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Lugn och bekväm Och tyst

Most Popular by En dam från Nyäshamn , Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“Lugn och bekväm Och tyst”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Dröm plats i Visby

Most Popular by Helena, Sweden (Sweden Tue 01 Aug 2017)
“En plats som gör en inspiration, en historie lektion och vilja att komma tillbaka för en romantisk weekend. Här finns allt man kan drömma om.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysgt med hemkänsla

Most Popular by Steve, Sweden (Sweden Sat 01 Jul 2017)
“Detta var ett mysigt och väldigt fräscht hotell. Värdparet välkomnade oss och vi fick en bra känsla direkt. Sköna sängar och snyggt och rent överallt. Liten frukost men fullt tillräcklig, egenkomponerade yoghurtar varje morgon med olika smaker, mums. Trevligt med innegården. Mycket centralt med nära till allt.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

vänligt

Most Popular by ullis & nemat, Sweden (Sweden Fri 23 Jun 2017)
“Vänligt, välkomnande, omtänksamt bemötande. Äkta, trivsamma lokaler och en underbar gård för frukost och vilopauser!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 0 of 0

Annorlunda hotellboende

Most Popular by Börje, Sweden (Sweden Tue 20 Sep 2016)
“Litet och mysigt, enkel standard i lugn miljö, passar oss perfekt. Fantastiskt mottagande av en trevlig värd. Vi kommer gärna tillbaka.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Pensionat med personlighet

Most Popular by Jsst, Sweden (Sweden Mon 05 Sep 2016)
“Charmigt småskaligt boende med bra läge mitt i Visby innerstad. Personlig och smakfull inredning i alla utrymmen. Vänlig och omtänksam "manager". ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Super mysigt.

Most Popular by lena, Sweden (Sweden Tue 30 Aug 2016)
“Kan verkligen rekommmendera rosas pensionat. Perfekt service. Åker gärna dit igen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0.3 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0.3 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0.1 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 0 mi.
  • Almedalen 0.1 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 26 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 36 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 1 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 14 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 25 mi.
  • Gotska Golfklubb 1 mi.
City
  • Slite 19 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0.2 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 19 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0.2 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us