Lärbro/Grannen, STF Hostel

Address: Norrvangevägen 1, 624 52 Lärbro  show map
Location: Northern Gotland incl Fårö
Guest score: 84% (74 of 88 recommend) (16 reviews)

Guest score: 84%

(74 of 88recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Services 4.2 of 5
Hostelcondition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 16)

Boendet

Most Popular by Brasken, Sweden (Sweden Sun 18 Nov 2018)
“Hej...! Jag blev missnöjd över att resturangen va stäng för säsongen, det stod att den va öppen endast under helgerna under lågsessongen, därav mitt val av sovplats. Men det löste sig ändå att det fanns en resturang lite längre bort, kanske jag missuppfattat när låg och högsesongen är.”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Lugnet på landet

Most Popular by Utte, Sweden (Sweden Fri 03 Aug 2018)
“Ett jättemysigt ställe, skön atmosfär. Bra kök och toaletter, fina rum.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Mon 06 Aug 2018)
Tack för din recension! Vi är glada att ni tyckte det var mysigt och fint. Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Generellt så är människor väldigt trevli...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 29 Jul 2018)
“Generellt så är människor väldigt trevliga och har ett bra bemötande på Gotland. Flexibelt och vänligt är vårt intryck. ”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Tue 31 Jul 2018)
Tack så mycket! Vi är glada att ni fick ett positivt intryck. Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Eftersom det var min första upplevelse a...

Most Popular by Zacke, Sweden (Sweden Tue 17 Jul 2018)
“Eftersom det var min första upplevelse av vandrarhem blev jag glatt överraskad av boendet. Det var lugnt och skönt. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lärbo Grannen

Most Popular by Ingalill, Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Trevligt och bra läge på vandrarhemmet”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Sat 28 Jul 2018)
Tack för din recension! Vi är glada att ni tyckte det var trevligt samt gillade läget. Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Blev lite besviken över rummet som skull...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Blev lite besviken över rummet som skulle innehålla nya resårsängar. Vi fick ist 2 skrangliga våningssängar. Annars ok. Mkt campingkänsla, men det får man väl räkna med på ett vandrarhem.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Vi är mycket nöjda !

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 15 Sep 2017)
“Vi är mycket nöjda !”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Mon 11 Jun 2018)
Tack för er recension! Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Vill du bo med bra läge?

Most Popular by Tulle, Sweden (Sweden Fri 28 Jul 2017)
“Att bo på Grannen/Lärbro innebär att man har nära till många intressanta platser. Fårö, Lummelundagrottan, Gotland ring, Slite, Visby, Roma är bara några platser du ha nära till. Det finns ruiner, raukar, badställen, källor, utkiksplatser, second handbutiker, hantverk, trädgårdsbutiker m m inpå knuten. Fiskelägen där man kan köpa rökt fisk, caféer, matställen behöver man inte leta efter. Helt enkelt bästa läget att bo på. Vill man ha lugnet och slippa nattklubbar, inneställen m m är det ytterligare ett skäl att välja detta.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Mon 31 Jul 2017)
Tack så jättemycket för din recension! Vi är glada över att du gillade vandrarhemmets läge och lugna atmosfär. Om vi får säga det själva så har nog faktiskt nära till det mesta av öns bästa! :)
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Rekommenderad varmt !

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Wed 17 May 2017)
“Ett mycket trevligt vandrarhem i trevlig miljö! Fördel för att det ingick både frukost och sänglinne. Väldigt fint skött och en mycket engagerad och trevlig personal!! Sköna sängar och ett fint sällskapsrum. Verkligen hemtrevligt. Bra läge för utflykter på norra Gotland. Rekommenderas varmt! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Prisvärt!

Most Popular by Kristina, Sweden (Sweden Thu 22 Sep 2016)
“Bra och prisvärt vandrarhem!”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 15 mi.
  • Fårö 12 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 10 mi.
  • Lergrav 7 mi.
  • Kyllaj 6 mi.
  • Holmhällar 62 mi.
  • Hoburgsgubben 65 mi.
  • Hammarshage 61 mi.
  • Gamle Hamn 16 mi.
  • Folhammars 31 mi.
  • Digerhuvud 18 mi.
  • Boge 8 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 22 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 34 mi.
  • Slite Golfklubb 5 mi.
  • När Golfklubb 38 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 30 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 37 mi.
  • Gotska Golfklubb 20 mi.
City
  • Visby 21 mi.
  • Slite 6 mi.
  • Roma 23 mi.
  • Ljugarn 32 mi.
  • Klintehamn 35 mi.
  • Hemse 41 mi.
  • Fårösund 11 mi.
  • Burgsvik 56 mi.
Bathing
  • Tofta strand 32 mi.
  • Sudersand 21 mi.
  • Snäckviken 19 mi.
  • Slite Badplats 6 mi.
  • Sandviken 28 mi.
  • Norderstrand 20 mi.
  • Nisseviken 50 mi.
  • Ljugarn 32 mi.
  • Ireviken 8 mi.
  • Gustavsvik 19 mi.
  • Brissund 16 mi.
  • Blå Lagunen 10 mi.
  • Åminne 12 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 24 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 19 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us