Hotell S:t Clemens

Address: Smedjegatan 3, 621 55 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 97% (183 of 189 recommend) (34 reviews)

Guest score: 97%

(183 of 189recommend)
Overall opinion 4.6 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Room facilities 4.4 of 5
Cleaning 4.6 of 5
Value for money 4.2 of 5
Service 4.8 of 5
Breakfast 4.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 34)

Toppen!

Most Popular by Cecilia, Sweden (Sweden Tue 19 Feb 2019)
“Fräsch och rymligt rum. Supertrevligt bemötande!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Kanon!

Most Popular by JenyLee, Sweden (Sweden Tue 05 Feb 2019)
“Så trevligt, charmigt, mysigt ja bara ++++. Rummet var inte så stort, men väldigt fräscht och belysningen var mjuk och mysig,. Supertrevlig personal så jag kände mig verkligen välkommen. Frukosten var mycket bra, ingen bacon och ägg men så mycket annat gott. Kan varmt rekommendera detta hotell.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Lilla hotellet

Most Popular by Erling, Sweden (Sweden Tue 18 Dec 2018)
“Ett litet hotell kan vara mycket bra; det ligger idylliskt nära Stora Torget och Domkyrkan i Visby. Frukosten var fantastiskt bra. Vi har varit här flera gånger, senast också 3 nätter strax före jul 2017; vi har en dotter med familj i Visby och åker ofta hit. Vid kampanjer får vi mycket bra priser; på sommaren är det mycket dyrt; anslut er gärna till Coop Hotellpremie.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevlig helg

Most Popular by ROB, Sweden (Sweden Tue 18 Dec 2018)
“Fantastisk personal, härlig atmosfär och bra läge.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt!

Most Popular by Monica, Sweden (Sweden Tue 16 Oct 2018)
“Mysigt hotell med personliga rum. Trevligt och glatt bemötande!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Originellt med nygammal prägel

Most Popular by Törnrosas syster, Sweden (Sweden Mon 15 Oct 2018)
“Trevligt, gulligt rum. Bra badrum och service i alla led. Men mörkt och trist utsikt mot receptionen. Rullgardinerna fungerade inte. Perfekt frukost i underbar lokal. Fin innerträdgård, frukost där nästa gång.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket trevligt bemötande utav all perso...

Most Popular by Stintis, Sweden (Sweden Sun 30 Sep 2018)
“Mycket trevligt bemötande utav all personal. Bra råd och tips på restauranger och sevärdheter. Nästan hemkänsla på hotellet!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Miljö

Most Popular by Carina, Sweden (Sweden Thu 21 Dec 2017)
“Hotellet ligger innanför murarna och har ett fantastiskt läge där vi såg visby domkyrka, när vi tittade ut genom fönstret. En fin och mysig bakgård. Hotellets läge mycket centralt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt centralt hotell

Most Popular by MickeJ64, Sweden (Sweden Tue 19 Dec 2017)
“Ett litet mysigt hotell mitt i centrala Visby. Rummen trevliga med lite gammaldags charm. God frukost och trevlig personal. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevligt udda hotell som utmärker sig

Most Popular by Famarff , Sweden (Sweden Mon 18 Dec 2017)
“Detta hotell var en verklig överraskning! läget fenomenalt alla rum o byggnader ger detta en speciell karaktär samt att ha en egen kyrkoruin på tomten och vilken grej. läget till den botaniska trädgården som granne. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 1 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0.1 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0.3 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 0.1 mi.
  • Almedalen 0.3 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 25 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 51 mi.
  • Hammarshage 49 mi.
  • Gamle Hamn 36 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 1 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 15 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 31 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 26 mi.
  • Gotska Golfklubb 1 mi.
City
  • Slite 19 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 1 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 2 mi.
  • Slite Badplats 19 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Ireviken 17 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 17 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us