Best Western Solhem Hotel

Address: Solhemsgatan 3, 621 58 VISBY  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 96% (541 of 561 recommend) (69 reviews)

Guest score: 96%

(541 of 561recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Hotel condition 4.2 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 69)

Positivt överraskad

Most Popular by Lasse J, Sweden (Sweden Mon 29 Apr 2019)
“Efter att flera gånger bott på Strand Hotel hade jag inte riktigt satt upp några jättehöga förväntningar på Solhem Hotel. Men jag hade fel. Läget är jättebra, enkelrummet var mysigt och fräscht, servicen god och frukosten ypperligen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra hotell nöra stan

Most Popular by Jimmi, Sweden (Sweden Tue 12 Mar 2019)
“Det var enkelt att hitta och smidigt att checka in sent när färjan anlände. Vattentrycket i duschen var en nackdel men det har jag varit med om på fler ställen i Visby. Annars är vi nöjda och vi kan tänka oss att boka detta hotellet igen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket trevligt, lite äldre hotell med helt perfekt läge, suveräna sängar och riktigt bra frukost!

Most Popular by JA, Sweden (Sweden Wed 05 Dec 2018)
“Mycket bra läge, riktigt bra frukost, jättebra sängar, ok rum (lite slitet och gammalt men rent och prydligt och absolut fräscht badrum), trevlig och hjälpsam personal.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

kanon hotell

Most Popular by Akki, Sweden (Sweden Tue 20 Nov 2018)
“Smidigt att checka in, trots att receptionen var bemannad när vi kom med sena färjan. Hade telefonkontakt med personal innan vi kom fram, och fick även mail om incheckningen. Lugnt och skönt på hotellet, bra rum och mycket god frukost. All personal på hotellet allt från städare, frukost och receptions personal var glada och trevliga. Återkommer gärna nästa år”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Parkering

Most Popular by Olle, Sweden (Sweden Fri 19 Oct 2018)
“Fick betala för parkering i onödan då det fanns gratisplatser. Oklart från Hotellet vad som gällde.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Ett trevligt o prisvärt hotell med perfe...

Most Popular by Kullsta, Sweden (Sweden Wed 19 Sep 2018)
“Ett trevligt o prisvärt hotell med perfekt läge! ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Trivsamt hotell

Most Popular by Birger, Sweden (Sweden Sun 02 Sep 2018)
“Trivsamt hotell med bra läge. Ingen lyx men allt man behöver finns. Bra frukost och trevlig personal. Tillgång till parkering är en fördel då det är ont om parkeringsplatser i Visby.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Omdöme

Most Popular by Britt-marie, Sweden (Sweden Fri 31 Aug 2018)
“Trevlig personal bra service”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Bra läge. Kort promenad från färjan. Tri...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 28 Aug 2018)
“Bra läge. Kort promenad från färjan. Trivsamt hotell med hemkänsla. Bra frukost. Trevlig personal. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Höstsemester

Most Popular by Bibi, Sweden (Sweden Sat 25 Aug 2018)
“Trevligt boende på Solhem, underbara sängar, egen balkong som extra plus, fantastisk god frukost med färsk apelsinjuice och och mangosallad, mötte trevlig personal under alla dagarna vi bodde där, välstädat på rum, Lite äldre möblering som jag gillar, nära till innerstadens utbud av diverse affärrer och restauranger. Hotell Solhem rekommenderas😍”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 1 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 1 mi.
  • Almedalen 0 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 16 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 26 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 37 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 39 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 0.2 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 14 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 25 mi.
  • Gotska Golfklubb 2 mi.
City
  • Slite 20 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 17 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 33 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0.3 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 20 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 7 mi.
  • Blå Lagunen 31 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 2 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 3 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us