Sudersands Hotel Fårö

Address: 0498-223 536, Sudersand, Fårö, 62467 Fårö  show map
Location: Fårö (Coastal)
Guest score: 85% (39 of 46 recommend) (12 reviews)

Guest score: 85%

(39 of 46recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Hotel condition 4.1 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3.7 of 5
Service 3.5 of 5
Breakfast 2.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 12)

Fårö hotell

Most Popular by Yvis, Sweden (Sweden Wed 19 Jun 2019)
“Jättebra med ett hotell på Fårö. Bra med tillgång till köket i vandrarhemmet annars skulle det inte funka att bo här i flera dagar pga begränsat utbud.Sköna, men smala sängar. Bra med kylskåp på rummen. Tillgång till gym och pool borde ingå i priset. Blev dyrt om man ville nyttja dessa. Skulle vara möjligt att även hyra poolhandduk att öka servicen. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 2 of 5

Fårö hotell

Most Popular by Eva , Sweden (Sweden Mon 27 Aug 2018)
“Ett enkelt, prisvärt o bra hotell. Läget är finfint o trevliga uteplatser om man vill sitta ute. Dock föreslår jag bättre skyltning från stora vägen, lätt att missa var man ska svänga in, det gjorde jag. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 0 of 0

Hotellet erbjuder inte frukost. Löses ga...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 12 Jun 2018)
“Hotellet erbjuder inte frukost. Löses ganska enkelt genom att handla nödvändigt i ex. Fårösund och tillreda detsamma i anläggningens utmärkta faciliteter”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 0 of 0

Bättre info om frukostmöjligheterna

Most Popular by Alf, Sweden (Sweden Sat 19 Aug 2017)
“Fin natur runt omkring och hela ön. Receptionen borde kunna beskriva bättre alternativ för frukost, det finns ju rätt bra alternativ på Stenugnsbageriet, men det informerar man dåligt om.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Frukost

Most Popular by Regni, Sweden (Sweden Tue 01 Aug 2017)
“Dåligt att det inte ingår frukost eller att man inte fick köpa till billigare pris i stenugnsbageriet. Tycker också att det är tidigt att man måste lämna rummen redan kl tio.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 1 of 5

Toppen med värme i golvet på badrummet.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 22 Aug 2016)
“Toppen med värme i golvet på badrummet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Funktionellt hotellrum ett stenkast från stranden.

Most Popular by Stamgästen, Sweden (Sweden Wed 03 Aug 2016)
“Bra standard på rummet. Rent och snyggt. Uppskattar kylskåpet. Bra med uteplatsen. Stenugnsbageriet med servering som öppnar redan kl 07 är toppen. Efterlyser en frukostbuffé, tack.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 0 of 0

Rummet bra och området jättefint alldele...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 18 Jun 2016)
“Rummet bra och området jättefint alldeles vid havet. Ingen serviceinriktad personal, önskade inte Välkommen utan bara tog fram nyckeln till rummet. Fick själv fråga var själva hotellbyggnaden låg eftersom receptionen låg i anslutning till camping. Ingen frukost ingick, vilket vi visste eftersom café, rest, mm inom området inte hade öppnat. Man hade kunnat ordna detta till gästerna. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 1 of 5

Brister

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 02 Jun 2016)
“Ingen frukost kopplat till rummet- ett stort minus. Saknade därför kaffekokare”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 1 of 5

Frukost

Most Popular by Kristina, Sweden (Sweden Sat 29 Aug 2015)
“Rummet får gärna kompletteras med vattenkokare, lite bestick och koppar.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 35 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 29 mi.
  • Lergrav 15 mi.
  • Kyllaj 18 mi.
  • Holmhällar 79 mi.
  • Hoburgsgubben 83 mi.
  • Hammarshage 78 mi.
  • Gamle Hamn 6 mi.
  • Folhammars 46 mi.
  • Digerhuvud 5 mi.
  • Boge 26 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 42 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 54 mi.
  • Slite Golfklubb 25 mi.
  • När Golfklubb 54 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 46 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 55 mi.
  • Gotska Golfklubb 40 mi.
City
  • Visby 41 mi.
  • Slite 24 mi.
  • Roma 43 mi.
  • Ljugarn 48 mi.
  • Klintehamn 55 mi.
  • Hemse 59 mi.
  • Fårösund 10 mi.
  • Burgsvik 73 mi.
Bathing
  • Tofta strand 52 mi.
  • Sudersand 1 mi.
  • Snäckviken 39 mi.
  • Slite Badplats 24 mi.
  • Sandviken 41 mi.
  • Norderstrand 41 mi.
  • Nisseviken 69 mi.
  • Ljugarn 48 mi.
  • Ireviken 26 mi.
  • Gustavsvik 40 mi.
  • Brissund 36 mi.
  • Blå Lagunen 12 mi.
  • Åminne 30 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 44 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 39 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us