Snäck Annex

Address: Snäckbacken 12, 621 41 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (98 of 117 recommend) (38 reviews)

Guest score: 84%

(98 of 117recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Hotel condition 3.6 of 5
Room facilities 3.6 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.8 of 5
Service 3.7 of 5
Breakfast 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 41)

Vandrarhemsstandard

Most Popular by Stig-Ove, Sweden (Sweden Tue 10 Sep 2019)
“Rummet var enkelt o av vandrarhemsstandard, men lakan, handdukar o städning ingick vilket passade oss. Utsikten över havet var mycket fin o boendet var mycket prisvärt. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Hotellvistelse Snäck annex

Most Popular by Eva, Sweden (Sweden Fri 30 Aug 2019)
“Helt ok fanns det man behövde kylskåp dusch toalett. Städningen väldigt bra. Väldigt bra läge att utgå i från . Saknade bara fler trädgårdsmöbler.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Vilsam och bra läge

Most Popular by Annett, Sweden (Sweden Sat 17 Aug 2019)
“Personalen är lyhörd och mycket hjälpsam! Rummen är små men rent. Utsikten mot havet och solnedgången fantastiskt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Hotell

Not recommended by Majsan, Sweden (Sweden Sat 08 Jun 2019)
“Ett enkelt hotell,små rum,men det står det ju i beskrivningen. Fin utsikt över havet”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Perfekt boende

Most Popular by akkinis, Sweden (Sweden Sat 18 Aug 2018)
“Boendet passade oss perfekt, att kunna äta färdiglagad hotellfrukost, samt tillgång till kök för att fixa eget. Sängarna får toppbetyg, vi har aldrig sovit så bra. Utsikten från rummet är fantastiskt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Snäck Annexet

Most Popular by P&M, Sweden (Sweden Wed 23 May 2018)
“Mycket trevlig och serviceminded personal. Fantastisk utsikt! Rum med TV , Wifi, och kylskåp. Dusch/toalett torftigt.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 0 of 0

Snäck Annex

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 20 Aug 2017)
“Rummet var trångt. Svårt få plats med stolar och bord. Kunde varit fler krokar att hänga upp kläder på. Dusch och toa trångt. När man duschat blir golvet blött, svårt att torka bort med skrapan. Sängarna var ok. Fin sjöutsikt och bra med möjlighet till bad i poolen.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Bra läge med pool och tennisbana

Most Popular by Bear, Sweden (Sweden Fri 04 Aug 2017)
“Trevligt bemötande av personal i receptionen. Rummet hade sköna sängar, tv med dem vanligaste kanalerna, kylskåp, wc och dusch. Ett gemensamt kök finns. Gott om möbler utomhus. Gratis parkering precis intill byggnaden. Fri tillgång till uppvärmd pool och tennisbana, rack och bollar finns att låna. Vi köpte till den kontinentala frukosten och var nöjda med den. 5 minuters promenad ned till stranden och en jättebra restaurang. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

hotell där hund är välkommen

Most Popular by saffrans matte, Sweden (Sweden Wed 21 Sep 2016)
“mkt trevligt boende för både hund och människa! Radhusliknande med gräsmatta och sitt möbler utan för varje entré! Vacker utsikt med underbara solnedgångar. Allt en hundägare behöver och vill ha under en helg i Visby!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

mycket bra läge och bra med tillgång kök...

Most Popular by anette, Sweden (Sweden Mon 05 Sep 2016)
“mycket bra läge och bra med tillgång kök och uteplats.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 0 of 0

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 6 mi.
  • Fårö 31 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 13 mi.
  • Lergrav 26 mi.
  • Kyllaj 24 mi.
  • Holmhällar 51 mi.
  • Hoburgsgubben 52 mi.
  • Hammarshage 50 mi.
  • Gamle Hamn 34 mi.
  • Folhammars 27 mi.
  • Digerhuvud 36 mi.
  • Boge 16 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 3 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 17 mi.
  • Slite Golfklubb 16 mi.
  • När Golfklubb 32 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 26 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 27 mi.
  • Gotska Golfklubb 1 mi.
City
  • Visby 2 mi.
  • Slite 18 mi.
  • Roma 12 mi.
  • Ljugarn 28 mi.
  • Klintehamn 20 mi.
  • Hemse 30 mi.
  • Fårösund 30 mi.
  • Burgsvik 44 mi.
Bathing
  • Tofta strand 14 mi.
  • Sudersand 40 mi.
  • Snäckviken 0.3 mi.
  • Slite Badplats 18 mi.
  • Sandviken 28 mi.
  • Norderstrand 2 mi.
  • Nisseviken 37 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Ireviken 15 mi.
  • Gustavsvik 1 mi.
  • Brissund 4 mi.
  • Blå Lagunen 28 mi.
  • Åminne 16 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 5 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 1 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us