The Manor

Address: Lummelunda Tjauls 188, 621 71 Visby  show map
Location: Northern Gotland incl Fårö
Guest score: 96% (93 of 97 recommend) (37 reviews)

Guest score: 96%

(93 of 97recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Room facilities 4.4 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.2 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 38)

Helt underbar personal, mycket engagerad...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 28 May 2019)
“Helt underbar personal, mycket engagerade. Toppen ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Feel good ställe på gård

Most Popular by Eva-Lotta & Stefan, Sweden (Sweden Tue 16 Oct 2018)
“Fin Gotlandsgård strax utanför Visby med hästar och motorcyklar. Vi bodde i minisviten med badrum och bubbelbad, sköna sängar. I huset finns bastu och ute SPA bad, vi hade hela avdelningen för oss själva och satt i SPA badet och drack champagne under stjärnklar himmel. Stället har helt klart en hemma hos känsla och värdparet en skön attityd, mycket feelgood över hela stället.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Älskar Tjauls Gård! 😍

Most Popular by Camilla , Sweden (Sweden Tue 14 Aug 2018)
“Bott på Tjauls gård 4ggr nu och är supernöjda med allt som finns där! Ägarna är en underbar familj som man känner sig ”hemma” med. Och med våra fritidsintressen så finns både häst och hoj äventyr på gården, precis vad vi önskar! Närheten till Visby och Fårö mm är ju nästgårds så det känns så enkelt att ta sig iväg på äventyr även runt denna gård på Gotland ! Vi kan helt enkelt inte hitta något bättre ställle på Gotland! 😃”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 0 of 0

Tjauls Gård

Most Popular by Karin och Linus, Sweden (Sweden Sun 12 Aug 2018)
“Trevligt bemötande från första stund. Kändes avslappnande att vistas i bland gammalt och nytt. Vi kommer tillbaka fler gånger! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Avkoppling

Most Popular by N, Sweden (Sweden Thu 05 Jul 2018)
“Trevligt med bastu och avskilt läge”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 0 of 0

Generöst och välkomnande

Most Popular by Carina, Sweden (Sweden Sun 01 Jul 2018)
“Ulrika och Berra på gården var välkomnande och visade oss runt. Dom berättade om sitt liv och sina olika aktiviteter och fanns alltid tillgängliga för frågor. Bra frukost med hembakat bröd, bra parkering och wi-fi. Vi hade också tillgång till kylskåp och en härlig altan. Gården ligger lite avsides så man behöver bil eller cykel för att ta sig runt. Vi kommer gärna tillbaka!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

En mycket trevlig vistelse. En liten s...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 11 Jun 2018)
“En mycket trevlig vistelse. En liten sak - saknade bra läslampor.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Upplevelse övernattning

Most Popular by Lalle, Sweden (Sweden Wed 27 Sep 2017)
“Värdparet överraskade oss med intressanta reseberättelser.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Boende på landet

Most Popular by margareta, Sweden (Sweden Tue 19 Sep 2017)
“Vi bodde på Tjauls Gård - ett underbart ställe. Att bubbla i poolen i kvällsolen och titta på hästar som strosade omkring, var en magisk upplevelse. Mycket stämningsfull atmosfär på pensionatet. Man kände sig varmt välkommen och omhändertagen..”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Boende

Most Popular by Eva Nilsson, Sweden (Sweden Mon 04 Sep 2017)
“Vi bodde fyra nätter, sängarna var jättebra och badrummet fint, det vi saknade på rummet var en garderob att hänga in kläderna i, bättre sänglampor med mera ljus. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 2 mi.
  • Fårö 25 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 5 mi.
  • Lergrav 20 mi.
  • Kyllaj 19 mi.
  • Holmhällar 57 mi.
  • Hoburgsgubben 59 mi.
  • Hammarshage 57 mi.
  • Gamle Hamn 27 mi.
  • Folhammars 30 mi.
  • Digerhuvud 29 mi.
  • Boge 13 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 10 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 24 mi.
  • Slite Golfklubb 12 mi.
  • När Golfklubb 36 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 29 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 33 mi.
  • Gotska Golfklubb 9 mi.
City
  • Visby 10 mi.
  • Slite 14 mi.
  • Roma 17 mi.
  • Ljugarn 31 mi.
  • Klintehamn 27 mi.
  • Hemse 36 mi.
  • Fårösund 24 mi.
  • Burgsvik 50 mi.
Bathing
  • Tofta strand 22 mi.
  • Sudersand 33 mi.
  • Snäckviken 7 mi.
  • Slite Badplats 14 mi.
  • Sandviken 30 mi.
  • Norderstrand 9 mi.
  • Nisseviken 44 mi.
  • Ljugarn 31 mi.
  • Ireviken 8 mi.
  • Gustavsvik 8 mi.
  • Brissund 4 mi.
  • Blå Lagunen 21 mi.
  • Åminne 15 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 13 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 8 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us