Snäck Campsite

Address: Lummelundsväg 151, 62141 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 69% (173 of 252 recommend) (59 reviews)

Guest score: 69%

(173 of 252recommend)
Overall opinion 3.6 of 5
Service 3.4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.1 of 5
Cleaning 3.3 of 5
Value for money 3.2 of 5
Condition 3.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 62)

En vecka i tält

Most Popular by Maria, Sweden (Sweden Sat 10 Aug 2019)
“Härlig camping vid havet! Bra tältplatser! Bra fasta grillplatser. Servicehusen behöver dock en ordentlig städning för att få bort spindelväv på väggarna mm ser tråkigt ut! Elstolparna och elsäkerheten känns sådär, vid tältplatserna! 75kr för att bada i poolen som incheckad gäst kändes väldigt dyrt, blev inget bad för oss.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Snöcks camping

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 09 Aug 2019)
“En camping som ligger väldigt fint vid havet, trevliga tältplatser. Kanske lite få toaletter å duschar. Städningen var ok, dock livat på natten med bilar och motorcyklar. Ingen bom på natten så trafik kunde upplevas som störande. Gäster med motorcyklar som checkade in halv två på natten. Personalen var trevlig fast de hade nog behövts vara lite flera och synats på camingen lite mer. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Snäcks camping har ett fantastiskt läge ...

Most Popular by Marit, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2019)
“Snäcks camping har ett fantastiskt läge vid havet och vi fick en jättefin plats närmast havet. Supernöjda. Lugnt och skönt var det också. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Snäck camping

Not recommended by JoRo, Sweden (Sweden Thu 11 Jul 2019)
“Nedgånget och sunkigt, dåligt med städningen i service husen, ingen wifi, det står att det är tempererad pool men det är det inte. Allmänt rörigt med uppställningen. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 2 of 5

Trevligt bemötande av personalen. Fin ut...

Not recommended by BoN, Sweden (Sweden Wed 10 Jul 2019)
“Trevligt bemötande av personalen. Fin utsikt. Dåligt städat på toan o duschen. Långt till ställe att handla lite mat på”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Vacker camping, fin plats. För få servic...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 12 Aug 2018)
“Vacker camping, fin plats. För få servicehus. Mycket folk o långt att gå för de som bor i mitten av campingen. Mycket dyrt i restaurang mango. Men bra i stort. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Sköna Gotland

Most Popular by Santana, Sweden (Sweden Thu 19 Jul 2018)
“Vi bodde en vecka på Snäcks för andra året i rad och hade plats på Havssidan med husvagn. Perfekt camping att utgå ifrån för att utforska hela ön med dagsetapper i bil eller med cykel. Vissa dagar/kvällar tar man cykeln in till Visby och cyklar efter havskanten in dit. För att sedan komma tillbaka till campingen och se den fantastiska utsikten med solnedgången. Fantastiskt fin camping med bra ordning och trevlig personal. Det som jag tycker man skulle modernisera är toaletterna och sätta dit kortläsare och ta bort fem-kronorsautomaterna i duscharna. Rekommenderar annars varmt denna camping”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Prisvärd camping med bra läge

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Prisvärd camping med lagom avstånd till Visby. Tryggt och trevligt. Välskött. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Lite slitna serviceutrymmen, men rent.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 01 Sep 2017)
“Lite slitna serviceutrymmen, men rent.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

All exclusive

Not recommended by Zybble, Sweden (Sweden Tue 15 Aug 2017)
“Poolen kosta extra, en liter mjölk 30kr De kunde inte hjälpa till att sätta i laddaren till mobilen i receptionen medan vi spela minigolf Bra läge o fint i övrigt ”
Overall opinion 5 of 5
Service 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 1 of 5
Condition 4 of 5


Book with us


Book with us