Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Salvation Army Hostel

Address: Mellangatan 21, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 95% (184 of 193 recommend) (51 reviews)

Guest score: 95%

(184 of 193recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Services 4.1 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.2 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 51)

Vackert

Most Popular by Ragnhild Karlsson, Sweden (Sweden Tue 01 Sep 2015)
“Vi bodde i ett mkt. vackert rum. Det var fräscht, enkelt och funktionellt. Sängarna var goda att sova i. Vi passerade genom ett allmänt utrymme för att nå badrummet. Men det var helt ok. I detta allmänna utrymme fanns en köksdel där det var noga angivet vad man som vandrarhemsgäst kunde använda. (det delades nämligen med kyrkan). Allt var till belåtenhet.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trevligt och mysigt rum, mysigt café och...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 10 Aug 2015)
“Trevligt och mysigt rum, mysigt café och trädgård. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nostalgitrip!

Most Popular by Anne Holm, Sweden (Sweden Wed 05 Aug 2015)
“Bodde igen på samma vandrarhem som på min första vistelse på Gotland 1976, men tyvärr inte samma rum.Jag hoppas inte att frälsnkngsarmen lägger ner sin verksamhet. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevligt vandrarhem med närhet till allt...

Most Popular by MP, Sweden (Sweden Mon 20 Jul 2015)
“Trevligt vandrarhem med närhet till allt men ändå avskilt ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Rent och fräscht , bor gärna där igen. R...

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Sun 19 Jul 2015)
“Rent och fräscht , bor gärna där igen. Rekommenderar det gärna till andra.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Frälsningsarmen

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 05 Nov 2014)
“Hade varit trevligt att personligen träffat någon person som ansvarade för vandrahemmet. Såg ingen personal alls trots att vi var där i 4 dagar. Allt var till belåtenhet med boendet dock var det väldigt lyhört.Perfekt att bo mitt i stan.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Delat boende med okända

Most Popular by L-G, Sweden (Sweden Thu 11 Sep 2014)
“Vårt rum var helt OK och det största mervärdet är den centrala platsen. Lite svårt med trapporna men så länge vi är friska går det bra! Det lilla vi såg av personalen var glatt och trevligt. Vi åt frukost på hotell Gute vilket var en "höjdare" med trevligt bemötande och hemgjord frukost! Väl värt slantarna!! Det mindre bra med login var den gemensamma toaletten! Både för att man får sitta och vänta på "sin tur" och för att tex handtagets avrinning var usel! Sannolikt ett stopp i avloppet? Sammanfattningen blir "helt OK"!”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

OK men inte mer

Most Popular by Moster S, Sweden (Sweden Tue 02 Sep 2014)
“Toppenbra läge i Visby och ett helt ok rum men lite dyrt i förhållande till säsongen (i praktiken inte högsäsong månadsskiftet augusti/september samt att man på vandrarhemsvis tar med egger sänglinne och städar själv. Otydlig info om vilken dusch/toa som var avsedd för rummet. Rymligt kök med bra utrustning. Helhetsintryck:helt ok vandrarhem”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

samma dag

Most Popular by eth, Sweden (Sweden Wed 13 Aug 2014)
“Jag vaknade av att jag hade ont i ryggen och kände mig inte utsövd. Det berodde antagligen på sängen där ramen höll på att säcka ihop. På eftermiddagen hade jag fått en ny-gammal säng och sov utan problem. Snabb respons och fin service. Tack, återkommer gärna.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nice room but poor kitchen equipments

Most Popular by Anonymous , Denmark (Denmark Mon 04 Aug 2014)
“A lot of noise from the street; remember earplugs. The kitchen equipment was poor e.g. no pan and very small trencher. An manual for the dishwasher would be useful”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 7/22/2020 1:40:18 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews