Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated September 10, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated September 10, 2020)

Salvation Army Hostel

Address: Mellangatan 21, 621 56 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 96% (193 of 202 recommend) (51 reviews)

Guest score: 96%

(193 of 202recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Services 4.1 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.1 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 51)

Trevligt rum i jättebra läge

Most Popular by Robert, Sweden (Sweden Mon 14 Oct 2019)
“Inte långt från färjehamnen och på vägen mot Visbys centrum. Läget kunder knappt vara bättre. Så länge man är på det klara med att det är ett vandrarhem där du städar själv (städning kunde beställas mot en peng) så är allting toppenbra. Enkelt men fräscht. Ingen utsikt att skriva hem om men det är ju också en medeltidsstad, så i min värld är den mysig nog ändå.”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Ett vandrarhem som vi gärna återvänder till

Most Popular by Veronika, Sweden (Sweden Tue 10 Sep 2019)
“Centralt beläget, lugnt och behagligt. Rent, sköna sängar och bra förvaringsutrymme. Köket välutrustat, men vi åt ute - toppenbra frukost på hotell Gute. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Lugnt mit i smeten-boende

Most Popular by Micke, Sweden (Sweden Mon 12 Aug 2019)
“Frälsis erbjuder i Krukmakarens hus ett ganska anspråkslöst men mycket trevligt boende innanför murarna. Man delar pentry med matlagningsmöjligheter och dusch/toalett med sin granne. Allt är rent och snyggt och väldigt trevligt. Den här gången var vår andra vistelse i huset under Medeltidsveckan. Närhetentill marknaden och aktiviteterna likväl som närhetentill affärer gör läget idealt. Trots det centrala läget är det lugnt och stilla och man får ostörd sömn/vila. Att byggnaden är alkohol och rökfri bidrar ytterligare till lugnet. Jag rekommenderar varmt Frälsningsarméns vandrarhem”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Centralt och trevligt

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Fri 02 Aug 2019)
“Vandrarhemmet ligger mycket centralt inne i Visby, nära till det mesta. Något lyhört mot gemensamma och gata, varför öronproppar kan behövas under högsäsong då fredag-söndag präglas av sent öppna restauranger och barer (uteställen) med musikevenemang ända in på morgonkvisten. Enkelt kök men trevligt. Rummen är lagom stora. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Första upplevelse på Vandrarhemmet!

Most Popular by GC, Sweden (Sweden Wed 31 Jul 2019)
“Det var första gången när jag hade bott på ett vandrarhem. Det finns i princip mycket fördelar med Frälsningsarméns Vandrarhem. Det ligger innerstan, nära allt: butiker, restauranger, museer, stranden och hamnen. Nackdelen är bullret från gatan, mitt på natten: skrikande barn, ungdomar t.o.m. vuxna. Undrar om folk måste verkligen beakta sig på det sättet, även om de är på semester?! ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nöjd gäst

Most Popular by Semester2019, Sweden (Sweden Tue 30 Jul 2019)
“Fick en rymlig lägenhet för 4 personer med sköna sängar och ett välutrustat kök (som vi dock inte utnyttjade då vi bara stannade en natt och provade en av Visbys alla restauranger). Väldigt centralt och bra läge men ändå lugnt. Skulle mycket väl kunna tänka mig att boka detta vandrarhem igen.”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Perfekt läge

Most Popular by Nann, Sweden (Sweden Mon 29 Jul 2019)
“Vi bodde högst upp i vindsrummen. Inte så trivsamt rum men sköna sängar. Lite klaustrofobiskt med endast takfönster. Stor luftkonditionering insatt, inte så snyggt. Kallt drag från fönstret som inte heller hade någon rullgardin vilket gjorde att det inte gick att få mörkt i rummet. Fräscht i både badrum och i det minimala köket. Saknade skärbräda och brödrost. I köket kan man bara vara två personer åt gången. I rummen längre ner har man ett större kök.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Tre dagar i Visby

Most Popular by Eva, Sweden (Sweden Thu 27 Jun 2019)
“Detta var den tredje gången som min man och jag hyrde ett rum på Frälsningsarméns Vandrarhem i Visby. Vi sov på övervåningen och det var för varmt. Det finns en luftkonditioneringsapparat på rummet, men man vill inte slösa på elen, inte bra för klimatet. Men mycket bra läge, trevlig personal och prisvärt. RENT.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Överaskade

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 20 May 2019)
“Vi var ensamma boende största delen av tiden,så jag upplevde det som hemma gjorde man fint innan man gick ut så var det när man kom hem,lugn gata toppen.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Länge leve vandrarhemmet!

Most Popular by Pensionärsparet, Sweden (Sweden Sun 18 Nov 2018)
“Det ÄR ett vandrarhem. Obemannat. Eget ansvar. Man städar själv, men allt man behöver finns där. Oklart bara var sorterade sopor skulle läggas. I övrigt helt OK. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 9/23/2020 7:01:06 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews