Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated March 29, 2020. Read more here.

Important information (in Swedish) about the new coronavirus covid-19, updated March 29, 2020. Read more here.

Donners Hotell

Address: Donnersplats 6, 621 57 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 88% (477 of 541 recommend) (98 reviews)

Guest score: 88%

(477 of 541recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.2 of 5
Breakfast 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 61-70 of 102)

Visbyvistelse 5-7 sept 2016

Most Popular by Janne, Sweden (Sweden Fri 09 Sep 2016)
“Väldigt nöjd, rummet vi fick på hotell Donners var absolut det bästa eftersom dom bjöd på en uppgradering Vädret var strålande resturang utbudet var fullt tillräckligt även om en viss avmattning efter sommaren kunde märkas.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Personalen både i receptionen och i rest...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 30 Aug 2016)
“Personalen både i receptionen och i restaurangen var förträfflig.Hjälpte oss på alla sätt att ta oss in och ut med en rullstol.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevligt

Most Popular by PO, Sweden (Sweden Tue 19 Jul 2016)
“Bra och lugn och fin stämning 😐”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Lyckad långhelg i Visby!

Most Popular by Marie, Sweden (Sweden Tue 19 Jul 2016)
“Mysigt o fräsct hotell centralt i Visby mitt emot Turistinformation vid Donners Plats. Varje dag började med en god frukost (inkluderad) i hotellets restaurang. En god start på dagen! Sköna sängar!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Uppgradering ett klipp

Most Popular by K2, Sweden (Sweden Mon 20 Jun 2016)
“Kanonvistelse på Donner hotell. kan delvis bero på att vi hade förmånen att bli uppgraderade till en av deras nyrenoverade lägenheter i Annexet. Vi bodde i en otroligt fin nyrenoverad 2:a. Där har de verkligen lyckats. Härligt att bo mitt i centrala Visby med närhet till allt. Till och med en lounge mitt under sovrums fönstret.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Utan bröd

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 18 Jun 2016)
“Två av fyra mornar hänvisades vi att äta gammal formfranska eller knäckebröd till frukost. Störande ljud från fläktanordning Men rent o bra städat rummet Trevligt bemötande Bra tapas-restaurang, trevlig o snabb service ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Tredje besöket på Gotland

Most Popular by Bernhard, Sweden (Sweden Mon 13 Jun 2016)
“Jag har besökt Gotland två gånger tidigare. Första gången med charterfartyg. Besöket var positivt, men tiden för kort att få något ut av besöket. Andra gången med egen båt. Cykelhyrning gav möjlighet till att se litet mera av Gotland än endast Visby, men med en 8-årig son litet besvärligt. Nu, med egen bil och hotel i centrum - inga begränsningar. Mycket nöjde med resan”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Bra läge in historisk miljö

Most Popular by Kenth, Sweden (Sweden Fri 10 Jun 2016)
“Ett trevligt hotell, lagom stort och med positiv personal. Hotellet har bra läge nära till allt som är intressant för en historiskt intresserad familj.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Kändes som personalen var sommarjobbare ...

Not recommended by L, Sweden (Sweden Wed 08 Jun 2016)
“Kändes som personalen var sommarjobbare som inte fått reda på vad som skulle göras, dom Borde ha fått en bättre introduktion.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

utvärdering

Most Popular by Elise3, Sweden (Sweden Wed 08 Jun 2016)
“trevligt bemötande av personalen. Tyvärr så fick vi påminna om den flaska vin vi beställt till rummet och hämta den själv (firade 60 år). Det saknades hushållspapper och diskmedel i lägenheten i övrigt var det perfekt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 3/25/2020 2:04:34 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews