Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Donners Hotell

Address: Donnersplats 6, 621 57 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 88% (485 of 549 recommend) (104 reviews)

Guest score: 88%

(485 of 549recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.2 of 5
Breakfast 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 104)

Trevligt hotell med bra läge

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 15 Mar 2020)
“Prisvärt, fin miljö och fantastisk bra läge i f h t hamnen och innerstaden. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mumma

Most Popular by Christer Björkman , Sweden (Sweden Sat 14 Mar 2020)
“Bästa hotellet och bästa personal ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket bra boende

Most Popular by NiklasL, Sweden (Sweden Tue 10 Mar 2020)
“Är mycket nöjd med detta boende, lägenheten har perfekt läge och är stor och rymlig. Rekommenderas varmt.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra service även under lågsäsong

Most Popular by GE, Sweden (Sweden Tue 03 Mar 2020)
“Hotellet har ett strålande läge, och rummet hade fin utsikt över Donners plats du bor mitt i Visbys historia och hjärta. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Superiorrum på Donners

Most Popular by Fredrik, Sweden (Sweden Fri 28 Feb 2020)
“Bokade en resa över en helg inkl. boende för mig o två av mina barn. Valet föll på ett rum på Donners med extrasäng för dottern vilket skulle då bli ett superiorrum. På plats visade det sig vara ett väldigt stort rum m. sofflounge vid TV:n & eget kök m. bord för sex personer samt ett separat sovrum. Allt var prima, men saknade ändå lite av att kunna komma ut i korridoren/serveringen med att kunna ta en kopp kaffe e.dyl. (vårt boende var i samma hus som deras brassrie och inte i receptions/frukostserverings-huset). Visst hade man kunnat fråga om man hade kunnat ta med någon/några påsar Nescafé (som finns i trapphuset vid vattenkokarna) , men när det var "eget kök" och så kom man inte för sig det ! Vi hade också "bara två duschhandukar på tre" och tyckte väl att man inte skulle behöva säga till om det, men vikommenterade inte om det heller. Tror säkert att det hade löst sig med den frågan om vi hade lyft den med receptionen. "All in all" var det en kanonvistelse och det hade inte varit något som helst problem om man hade varit sex personer som bodde i detta superiorrum !!! *fem tummar upp*”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Weekend Visby

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 25 Feb 2020)
“Mycket fint och mysigt hotell som ligger centralt färjeterminalen och staden”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Fint o fräscht hotell i centrum nära til...

Most Popular by Stig wirsand från korpilombolo, Sweden (Sweden Tue 07 Jan 2020)
“Fint o fräscht hotell i centrum nära till allt i Visby ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Kanon bra hotell med bästa läget i Visby

Most Popular by Ann - Katrin, Sweden (Sweden Fri 03 Jan 2020)
“Bra hotell med fin standard i otriligt vackra miljöer. Personalen är otroligt servicemindade.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra hotell med superbra läge!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 31 Dec 2019)
“Trevligt och prydligt hotell med bästa läge i Visby.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 16 Dec 2019)
“Mysigt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 8/6/2020 10:43:14 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews