Fårösunds Hotell

Address: Fårövägen 11, 62462 Fårösund  show map
Location: Northern Gotland incl Fårö (Coastal)
Guest score: 88% (38 of 43 recommend) (7 reviews)

Guest score: 88%

(38 of 43recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.6 of 5
Room facilities 3.6 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3.5 of 5
Service 3.8 of 5
Breakfast 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-7 of 7)

Prisvärt boende och perfekt läge

Most Popular by Hans & Mona, Sweden (Sweden Sat 20 Jul 2013)
“För samma pris som ett bättre vandrarhem fick vi ett stort hotellrum med ett läge som är perfekt om man ska se Fårö. Lätt att parkera och några minuters promenad till färja och matställen. Trevlig personal och god frukost.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

on the way to Fao

Most Popular by Elena, Russia (Russia Tue 02 Jul 2013)
“Fårösunds Hotel has great location on the way to / from Faro island. Just in the right place in the right time. Rooms are clean. Breakfast was good. Personnel very helpful. There is also nice restaurant with good food and very friendly staff just 50 meter aside, which qas open quite late in the evening. There is also a supermarket if you need anything. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Omdöme

Most Popular by IÖL, Sweden (Sweden Mon 10 Jun 2013)
“Lugnt och trivsamt samt trevlig personal.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Service

Most Popular by Gusten, Sweden (Sweden Tue 28 May 2013)
“Personlig och tillmötesgående service. Bra tips om rest. o.dyl i närområdet.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevligt och familjärt

Most Popular by Tgardelov, Sweden (Sweden Thu 19 Jul 2012)
“Hotellet blev en glad överraskning. Med tanke på priset är det mycket prisvärt. Ett suveränt läge nära färja och mataffär är extra plus. Mycket trevlig och bra service. ”
Fårösunds Hotell replies (Wed 25 Jul 2012)
Vår målsättning är att ni skall få lite mera än förväntat! Kanske stämmer värden upp i allsång vid frukosten vilken morgon som helst. Tack för de värmande orden!
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Glädje och värme

Most Popular by Resvana Gubben 74, Sweden (Sweden Sat 14 Jul 2012)
“mötte oss vid ankomsten till Fårösunds Hotel - vi kom alldeles för tidigt men det spelade ingen roll. Glädje och värme strömmade emot oss! Rummet var redan fixat så vi kunde installera oss direkt. Rummet var i toppenskick liksom Hotellet i övrigt. Jag har rest mycket såväl i Sverige som utomlands men aldrig tidigare mötts av en så varm känsla från ägarparet som arbetade idogt för gästernas välbefinnande. Betyget från våra fyra dagar på hotellet blir: En riktig fullträff som verklkigen kan rekommenderas till 100%. Absolut HÖGSTA BETYG!!!! Sten-Åke Danielsson”
Fårösunds Hotell replies (Wed 25 Jul 2012)
Med tanke på vädret så här långt i sommar vill det till att sprida värme och glädje. Tack, tack, tack!
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bo Bra - Bo på Fårösunds Hotell

Most Popular by Märta, Sweden (Sweden Wed 11 Jul 2012)
“Litet, trevligt hotell. Mycket trevlig och välkomnande hotellägare och hotellvärd. Bra rum och frukost till ett bra pris! Jag kommer verkligen att rekommendera det! Dessutom nära till Fårö och många fina platser på norra Gotland - underbart!!!”
Fårösunds Hotell replies (Wed 25 Jul 2012)
Vi kan inte annat än bocka och niga för dessa trevliga kommentarer. Vi ser fram mot att välkomna alla rekommenderade framöver! Lasse Fårösunds Hotell
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 25 mi.
  • Fårö 1 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 20 mi.
  • Lergrav 5 mi.
  • Kyllaj 8 mi.
  • Holmhällar 70 mi.
  • Hoburgsgubben 74 mi.
  • Hammarshage 70 mi.
  • Gamle Hamn 6 mi.
  • Folhammars 38 mi.
  • Digerhuvud 8 mi.
  • Boge 16 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 33 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 45 mi.
  • Slite Golfklubb 15 mi.
  • När Golfklubb 45 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 37 mi.
  • Gotska Golfklubb 31 mi.
City
  • Visby 32 mi.
  • Slite 14 mi.
  • Roma 33 mi.
  • Ljugarn 39 mi.
  • Klintehamn 46 mi.
  • Hemse 50 mi.
  • Burgsvik 64 mi.
Bathing
  • Tofta strand 43 mi.
  • Sudersand 10 mi.
  • Snäckviken 30 mi.
  • Slite Badplats 14 mi.
  • Sandviken 33 mi.
  • Norderstrand 31 mi.
  • Nisseviken 59 mi.
  • Ljugarn 39 mi.
  • Ireviken 17 mi.
  • Gustavsvik 30 mi.
  • Brissund 27 mi.
  • Blå Lagunen 6 mi.
  • Åminne 20 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 35 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 30 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 10/22/2019 3:22:26 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews