Vallevikens Hotell & Resaurang AB

Address: Rute Hamnbacken 45 , 624 58 Lärbro  show map
Location: Northern Gotland incl Fårö (Coastal)
Guest score: 88% (29 of 33 recommend) (8 reviews)

Guest score: 88%

(29 of 33recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Hotel condition 4.1 of 5
Room facilities 3.8 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.2 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-8 of 8)

Läget

Most Popular by Ugglan, Sweden (Sweden Sat 17 Aug 2019)
“Fantastiskt läge! Mycket trevlig personal. Hundvänligt. Städningen kan göras bättre”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett mindre hotell som ligger vid den lil...

Most Popular by Mona, Sweden (Sweden Sun 11 Aug 2019)
“Ett mindre hotell som ligger vid den lilla båthamnen i Valleviken och har en underbar utsikt mot havet. Rummen var i enkel standard med en uteplats mot havet. Trevlig personal och god mat i restaurangen. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Enkelt men helt okej

Not recommended by Ullis016, Sweden (Sweden Thu 08 Aug 2019)
“Det var fint man bodde så nära vattnet. Rummen helt okej. Vi åt på restaurangen och de tog lång tid innan vi fick beställa. Personal var trevlig. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Rekommenderas

Most Popular by Bengan & Annica, Sweden (Sweden Sat 06 Jul 2019)
“Trevligt hotell och bra läge för att besöka olika sevärdheter på Fårö och norra Gotland, givetvis även södra delen av ön. Trevlig personal och bra service samt tillgång på mat i restaurangen till rimliga priser.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Enkelt, gammalt men trevligt och god mat

Most Popular by Pelle, Sweden (Sweden Thu 04 Jul 2019)
“Hotellet i Valleviken har sett sina bästa dagar rent fysiskt. En rejäl upprustning skulle verkligen vara på sin plats. Vi var väldigt nöjda med rummet som var relativt nytt med fräscht kaklat badrum, bra dusch mm. Bra sängar och kuddar. Ljust och fint rum samt bra uteplats mot den lilla hamnen. Vi saknade kylskåp på rummet. Frukosten var bra och maten till kvällen var verkligen bra. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Vi fick hjälp med en förlängningskabel till vår elbil så den var fulladdad varje morgon, det var toppen som varje elbilsägare förstår.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Varför inte Valleviken?

Most Popular by gb_i_gbg, Sweden (Sweden Thu 13 Jun 2019)
“Lite vid sidan av det Gotland de flesta besöker. Men nästgårds till Furillen och knappt ett stenkast från Fardume träsk. Och perfekt läge för dagsutflykter i norr och Fårö. Hotellet har en historia som är intressant men den får du ta reda på själv. Här finns åtta hotellrum, sex stora familjestugor med självhushåll samt fyra mindre. Helt intill ligger en stor djuphamn. Valleviken har en krögare som inte går av för hackor. Fixade Smögenröra och fisksoppa så t o m en västkustbo blev förtjust. Glöm inte Visby. Men en vecka i norr är perfekt för ren avkoppling i stilla mak.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Vallevikens Hotell och konferens

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Sat 11 May 2019)
“Fantastisk god mat Mycket trevligt och hjälpsamt värdpar ”
Valleviken Hotell & Restaurang replies (Wed 22 May 2019)
Tack för att ni valde att komma till Valleviken! Hoppas att få se er här igen! Mvh Jennie & Henka Viking
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

En skön och rofylld miljö. Närheten till...

Most Popular by Marie Louise, Sweden (Sweden Sat 11 May 2019)
“En skön och rofylld miljö. Närheten till havet var precis som jag förväntat mig när jag såg bilder från hotellet. En intim och vänlig atmosfär i hotellets lokaler. Lite annorlunda med rummen som låg i separat byggnad bredvid hamnbryggan”
Valleviken Hotell & Restaurang replies (Wed 22 May 2019)
Tack för att ni valde att komma till Valleviken! Hoppas att få se er här igen!  Mvh Jennie & Henka Viking
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 20 mi.
  • Fårö 7 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 16 mi.
  • Lergrav 2 mi.
  • Kyllaj 2 mi.
  • Holmhällar 64 mi.
  • Hoburgsgubben 67 mi.
  • Hammarshage 63 mi.
  • Gamle Hamn 13 mi.
  • Folhammars 31 mi.
  • Digerhuvud 15 mi.
  • Boge 10 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 27 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 38 mi.
  • Slite Golfklubb 9 mi.
  • När Golfklubb 39 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 31 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 39 mi.
  • Gotska Golfklubb 25 mi.
City
  • Visby 26 mi.
  • Slite 8 mi.
  • Roma 27 mi.
  • Ljugarn 33 mi.
  • Klintehamn 39 mi.
  • Hemse 44 mi.
  • Fårösund 7 mi.
  • Burgsvik 58 mi.
Bathing
  • Tofta strand 37 mi.
  • Sudersand 16 mi.
  • Snäckviken 24 mi.
  • Slite Badplats 8 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 26 mi.
  • Nisseviken 53 mi.
  • Ljugarn 33 mi.
  • Ireviken 14 mi.
  • Gustavsvik 25 mi.
  • Brissund 22 mi.
  • Blå Lagunen 9 mi.
  • Åminne 14 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 29 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 24 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us