Tofta Camping - Cottages

Address: Toftavägen 362, 622 66 GOTLANDS TOFTA
Location: Western Gotland (Coastal)
Show map
Guest score: 58% 7 of 12 recommend (5 reviews)

Guest score: 58%

(7 of 12 recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Service 3.9 of 5
Cabin condition 3.4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3.5 of 5
Value for money 2.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-5 of 5)

Väldigt dåligt utrustad när det gäller k...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2017)
“Väldigt dåligt utrustad när det gäller köksartiklar. Städning vid ankomst inte bra. Fint läge på stugan men kall då det kom in massa fukt. Skulle behövas tas ner några träd så man fick lite sol. Grindkort saknades vid ankomst mitt i natten. Av 2 element och 1 värmefläkt fungerade endast 1 element. Bättre städmatetial inför utcheck behövs. Men själva Campingen är jätte mysig. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

Fridfull Stuga

Most Popular by Häxan från Tyresö, Sweden (Sweden Tue 10 Sep 2013)
“En mycket fridfull stuga lite avsides från de andra. Enkel och rymlig, man känner sig hemma på en gång och det är ett stort plus att det finns en öppen spis. Lyx under enkla former!”
Tofta Camping - stugor (lör-lör) replies (Wed 18 Sep 2013)
Tack för ett trevligt omdöme. Roligt att ni kände Er "hemma" direkt. Vid renoveringen har vi haft som mål att uppnå just det. Kul att vi har lyckats. Välkomna åter! MVH /// Tofta Camping
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Stugan vi hyrt hade bytt namn, så nu het...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 13 Aug 2013)
“Stugan vi hyrt hade bytt namn, så nu hette en annan stuga det. ?? Vi misstänkte ju att vi fått en annan stuga hoppas bara priset var detsamma. 11900 kr tycker jag är mycket pengar för 1 vecka. Men vi var nöjda ändå efter veckans slut. Läget vid Tofta Strand var ju toppen!!”
Tofta Camping - stugor (lör-lör) replies (Sat 17 Aug 2013)
Under våren 2013 bytte stugorna lite namn. Sjöstugan 2012 var alltså den stugan som i år hette Blockhuset. Den som i år heter Sjöstugan hette förra året Torpet. Därav kan det ha stått Sjöstugan på er bokning som ni gjorde innan namnbytet skedde och Blockhuset när ni checkade in hos oss. Det blir en viss förvirring då vår platsansvariga som gjorde namnbytet inte tänkte på att det enklaste vore att byta namnen helt på stugorna istället för att återanvända ett namn då de renoverade upp stugorna. Härligt att höra att ni trots denna förvirring var nöjd med veckan! Vänlig hälsning Tofta Camping
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

Gula stugan Tofta - charmig liten stuga med suveränt läge

Most Popular by Ulf Andersson, Limhamn, Malmö, Sweden (Sweden Tue 30 Jul 2013)
“Trevligt område, trevlig personal och bra servicemöjligheter (toaletter/tvätt m.m.). Liten stuga men välplanerade kvadratmeter - vi bodde tre personer (1 vuxen 2 barn), det gick perfekt. Läget !! Havsutsikt, 50 meter till strandkanten, mitt på Gotland "nära till allt". Återkommer gärna ! ”
Tofta Camping - stugor (lör-lör) replies (Thu 08 Aug 2013)
Så trevligt att Ni trivdes. Hjärtligt välkomna tillbaka. MVH /// Tofta Camping
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Mysig stuga nära Tofta Strand

Most Popular by Katrin Törnqvist, Sweden (Sweden Tue 09 Aug 2011)
“Vi fick en solig vecka i Sjöstugan vid Tofta Strand. Med närheten till stranden, poolen och 20 min till Visby var Sjöstugan perfekt. I stugan fanns allt man behövde förrutom ugn och möjligtvis ett större kylskåp med ett större frysfack. Vi rekommenderar gärna denna charmiga stuga i gammaldags stil, precis så som en sommarstuga ska vara. (Vid kyliga mornar och kvällar ta med lite varma kläder då stugan ligger i skuggläge i stort sett hela dagen.)”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 0 of 0
Value for money 0 of 0

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 9/19/2023 9:19:35 AM, Host: cbonline05, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews