Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Hejdebo Hostel

Address: Hejde Vandrarhem 609 , 623 75 Klintehamn  show map
Location: Eastern and mid Gotland
Guest score: 88% (84 of 96 recommend) (33 reviews)

Guest score: 88%

(84 of 96recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Services 4.7 of 5
Hostelcondition 4.3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.1 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 33)

Hejdebo v 28

Most Popular by Sara, Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2013)
“Bra läge ganska i mitten av ön. Trevligt och hemlikt. Bra tillmötesgående ägare. Vårt rum var litet men funkade bra, vi var inte på rummet mycket utan mest ute och reste på ön. Bra med trädgård, stolar, hängmattor mm. Trevligt inrett inomhus. Ordningen i köket fungerade bra. Bra med sophantering och miljötänk. Toaletten på översta våningen närmast vårt rum inte renoverad. Gick inte att stänga till kranen riktigt, det rann lite i handfatet och i toalettstolen. Övriga toaletter var bra. Duschar ok, det var sällan kö. .”
Hejdebo Vandrarhem replies (Mon 15 Jul 2013)
Hej Sara, Tack för din recension. Det var kul att Ni uppskattade vad vi gjort med Hejdebo. Vi arbetar ständigt med att fixa till hela vandrarhemmet och i nästa steg kommer toan på övervåningen att renoveras. Ni är så välkomna tillbaks! MVH /Anders & Kerstin Hejdebo
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Hejdebo är ett jättefint vandrarhem. Det...

Most Popular by Charlotte Spångberg, Sweden (Sweden Wed 03 Jul 2013)
“Hejdebo är ett jättefint vandrarhem. Det är ordning och reda, och rent och fint. Hög mysfaktor och gott fika. Jättegott kaffe! Vi återkommer!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mycket trevlig vistelse! Härlig miljö oc...

Most Popular by Pernilla , Sweden (Sweden Tue 02 Jul 2013)
“Mycket trevlig vistelse! Härlig miljö och mysig trädgård!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Prisvärt pensionat med trevlig lantlig touch

Most Popular by Christian Nielsen, Sweden (Sweden Thu 27 Jun 2013)
“I en byggnad som tidigare varit skola hittar du ett trevligt vandrarhem/pensionat. Välutrustat med både wifi, tv och tvspel om det är dåligt väder. Är det fint väder så finns en härlig trädgård att vara i. Mycket trevligt bemötande av ägarparet. Pensionatet ligger en bit söderut från Visby, närmare bestämt utanför Klintehamn. En bit att köra således. Sammanfattningsvis mycket mysigt och trevligt! Rekommenderas!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Ett vandrarhemsparadis!

Most Popular by Jenny, Sweden (Sweden Tue 11 Jun 2013)
“Av en slump hamnade vi på Hejdebo. Och vilket fantastiskt ställe! Ljuvlig trädgård som vi tillbringade timmar i. Roliga aktiviteter för barnen, supertrevligt värdfolk och precis mittemot den vackra Hejde kyrka. Hade fina utflykter på Gotland men längtade till vårt fina vandrarhem varje eftermiddag. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

En lugn oas

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 04 Apr 2013)
“Jag har bott på Hejdebo Pensionat och Vandrarhem i Hejde och det vill jag varmt rekommendera fler att göra!!! Härlig atmosfär som värdparet Kerstin och Anders Ödman byggt upp tillsammans. Jag fick ett varmt och trevligt bemötande och har sovit så gott och ätit en fantastisk frukost med hembakt bröd, ost, ägg.....ja, allt vad jag behövde. Man behöver inte äta ute....här är det bara att beställa en god lunch eller middag. Allt smakar förträffligt! Dessutom kan man köpa hembakta bullar eller en god limepaj med glass och grädde. Gott efter en långpromenad i solen!! Vill man sköta matlagningen själv så finns det ett stort kök och matsal. Hälsningar Ann Johnson ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

prisvärt i skön miljö

Most Popular by Christian, Sweden (Sweden Wed 05 Sep 2012)
“Vi var nöjda med kost och logi och för vårt behov var läget perfekt. Hade gärna utforskat vandrarhemmets tekniska resurser och utrustning mer, kanske nästa gång. Det var upplevdes något sparsamt med toalettresurserna, men det fungerade bra i realiteten. Alla utrymmen kändes fräscha och miljön var trevlig.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Rekommenderas

Most Popular by Ylva, Sweden (Sweden Tue 28 Aug 2012)
“Mycket hemtrevligt och fint ställe. Frukosten med hembakat bröd och hemlagad marmelad rekommenderas varmt!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lugnt och härlig trädgård

Most Popular by En som kommer tillbaka, Sweden (Sweden Tue 07 Aug 2012)
“Ett lugnt och skönt ställe med härlig trädgård där man kan slappa i hängmattan och äta middag i det fina växthuset. Ljust rum med skön säng. Stort plus för den goda frukosten med nybakt bröd. Helt enkelt ett bra ställe att utgå ifrån när man vill upptäcka ön :)”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Utmärkt service på mysigt vandrarhem.

Most Popular by Malotte & familj, Sweden (Sweden Mon 06 Aug 2012)
“Vi hade 4 utmärkta dagar på Hejdebo vandrarhem. 6-bäddsrummet vi hade var rymligt med adekvat möblering. Det gemensamma köket var välutrustat och badrummen luftiga och fräscha. Mest tid tillbringade vi dock i den fina trädgården och det mysiga kombinerade kafét/allrummet. Framför allt är vi dock mycket nöjda med den utmärkta servicen.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 7/22/2020 1:40:18 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews