Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated August 6, 2020)

Hejdebo Hostel

Address: Hejde Vandrarhem 609 , 623 75 Klintehamn  show map
Location: Eastern and mid Gotland
Guest score: 88% (84 of 96 recommend) (33 reviews)

Guest score: 88%

(84 of 96recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Services 4.7 of 5
Hostelcondition 4.3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.1 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 33)

Hemtrevligt nästan hotell

Most Popular by Mari och Patrik, Sweden (Sweden Tue 29 Jul 2014)
“Vi fick ett mycket trevligt bemötande trots strul med dubbelbokning. Världen lyckades lösa övernattning åt oss trots detta. Skulle gärna återkomma utan bokningsstrul.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Kanonbra bemötande av ägarna och en unde...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 25 Sep 2013)
“Kanonbra bemötande av ägarna och en underbar kväll i spabadet! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lyxigt vandrarhem med personlig touch

Most Popular by Miablomman, Sweden (Sweden Fri 16 Aug 2013)
“Efter tre nätter på Hejdebo vandrarhem kan vi verkligen rekommendera detta vandrarhem till alla våra vänner (något som vi faktiskt redan har börjat med...). Vandrarhemsparet har verkligen lyckats med att få vandrarhemmet till en mysig plats. Det känns nästan som att vara hemma hos dem. Allt känns personligt och genomtänkt. Man har lyckats bevara den gamla skolan på ett fint sätt. Gästernas kök är det mest välutrustade vandrarhemskök vi någonsin stött på. Här finns allt från slickepott till diskmaskin. Ett plus också för den genomtänkta återvinningen i köket. På baksidan av skolhuset/vandrarhemmet finns en fantastisk trädgård med gott om trädgårdsmöbler, studsmatta och sandlåda. Det är bara att öppna dörren och släppa ut barnen. Och är vädret lite sämre finns det både tv och lekhörna för de små att roa sig med medan föräldrarna fixar maten.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Vi kände oss välkommna !

Most Popular by Ingrid & Ralf Halmstad, Sweden (Sweden Tue 13 Aug 2013)
“Vandrarhemmet utmärkte sig pga de ljusa lokalerna, personligt inredda, samt en hängiven trevlig värdinna med personal som hela tiden samspråkade med gästernaoch såg till deras trivsel.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Bra organisation

Most Popular by My, Sweden (Sweden Sun 11 Aug 2013)
“Vår upplevelse av vandrarhemmet är att allt var bra organiserat och välordnat. Snyggt och trevligt. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trevligt

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Sat 10 Aug 2013)
“Trevligt vandrarhem men det skulle behövas en till spis och diskho när det är många boende. Fin och trevlig trädgård. Kyrkklockan kl 7 var vi inte förtjusta i men det går kanske inte at göra så mkt åt.”
Hejdebo Vandrarhem replies (Tue 21 Apr 2015)
Det gick faktiskt att ändra på, det tog dock lite tid. Kyrkklockan ringer inte längre kl 07.00 vilket vi är mycket glada att meddela!
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Hejdebo

Most Popular by Caros, Sweden (Sweden Sat 10 Aug 2013)
“Myckrt trevligt pensionat. Ett stort hus som har varit skola tidigare. Stor trädgård med möjlighet att umgås, spela kubb, grilla, bada i tunna och barnen kunde hoppa studsmatta. Frukost kunde beställas eller så kunde man laga sin egen mat i köket och äta ute i trädgården eller i matsalen. Rummet var stort , en tidigare slöjdsal. Vi var 6 stycken och fick plats gott och väl. Rent och snyggt med en lantlig charm.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Hemma-känsla i mysig bygd

Most Popular by Marianne & Robert, Sweden (Sweden Thu 01 Aug 2013)
“Vi tillbringade 4 nätter på trevliga Hejdebo och hade en härlig vistelse. Allt från det trevliga bemötandet av värdparet som fick oss att känna oss hemma direkt till den underbara trädgården var jättebra. Lugnt och fridfullt trots fullbokat mitt i högsäsong kändes det nästan som att vi hade vårt eget stora fina hus när vi åt frukost eller grillade i trädgården. Det finns massa saker att låna för aktiviteter och läget tyckte vi var jättebra med nära till mycket. Vi har bara gott att säga om Hejdebo och kommer gärna tillbaka nästa gång vi är på Gotland. Sköna katt-senioren Elvis var ett extra plus för oss storstadsbor som längtar efter egen katt :)”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Bra med wifi, enorm Tv i samlingsrummet,...

Most Popular by Anna, Sweden (Sweden Mon 29 Jul 2013)
“Bra med wifi, enorm Tv i samlingsrummet, hängmattor, god frukost och bra möjlighet att göra egen mat. Den nya ägaren har verkligen satsat på nya teknikprylar.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Som i skolan...

Most Popular by Lentay, Sweden (Sweden Sun 28 Jul 2013)
“Det kändes som att komma tillbaka till min skoltid. Även om det ska renoveras mer hoppas jag att sådant som de gamla träbänkarna I omklädningsrummet och andra detaljer sparas. Det till och med doftar lågstadiet....Fantastiskt.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 8/10/2020 2:03:42 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews