Hejdebo Hostel

Address: Hejde Vandrarhem 609 , 623 75 Klintehamn  show map
Location: Eastern and mid Gotland
Guest score: 88% (78 of 89 recommend) (33 reviews)

Guest score: 88%

(78 of 89recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Services 4.7 of 5
Hostelcondition 4.4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.2 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 33)

Personal hostel

Most Popular by Family Andries, Belgium (Belgium Mon 15 Jul 2019)
“We arrived at the hostel at around 1AM. Even that time of the night, we were warmly wecomed by the owner. We felt they do host the hostel with grzat passion. I felt home from the very first minute!!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Gotlands bästa vandrarhem

Most Popular by Eric, Sweden (Sweden Fri 28 Jun 2019)
“Efter en natt i tält med hunden och frugan fick vi nog. Längtade efter ordentliga faciliteter och en madrass. Men vilken överraskning vi fick! Boendet är fint och rent, sängen är mjuk och toalett och dusch är rent och städat. På tomten finns även spa-bad och badstu. Fint och stort kök med god förvaringsplats för mat i kylen. 10 min till Klintehamn och en större Konsum, 15 till Roma. Vi tog en natt till och använde vandrarhemmet som bas för våran vistelse. Vi kommer definitivt att boka här igen. Allt finns, wi-fi, eluttag bakom sängen++ och som ett stort pluss är ägaren mycket trevlig!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trivsamt och med bra personal!

Most Popular by Fru Marie, Sweden (Sweden Sun 05 Aug 2018)
“Genomgående trevligt och vi blev vänligt bemötta - serviceminded personal! Rummen var små men sängarna sköna och vi sov verkligen gott! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Hejdebo Vandrarhem

Most Popular by Törnqvistarna, Sweden (Sweden Thu 31 Aug 2017)
“Ett mycket trevligt vandrarhem som jag varmt rekommenderar. Beläget "mitt på Gotland" vilket gör det enkelt att göra utflykter både till Hoburgs gubben och Fårö. Till Visby tog det bara ca 20min att åka. Ligger lantligt med stor trädgård och har ett stort rymligt kök för självhushåll. Stora rymliga kylskåp där varje rum hade sin egna markerade hylla. ”
Overall opinion 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Finsmakaren

Most Popular by Finsmakare, Sweden (Sweden Thu 03 Aug 2017)
“Hejdebo pensionat. Super trevlig personal som bestig av Anders själv & hans husmor. Himla mysigt vndrarhem. Nära till det mesta. Enda minuset är duscharna som var mögliga i taket. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5

Dubbelbokning

Not recommended by Curt Lindmark, Sweden (Sweden Mon 23 May 2016)
“Vandrarhemmet bra, välkomnandet bra, standarden ok men dag 2 upptäcktes en dubbelbokning varför vi på kvällen tvingades flytta till Roma Brukshotell. Störande! Roma brukshotell kan rekommenderas, snyggt, välstädat och utmärkt frukost. Trevlig värd dessutom1 ”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

4 nätter på Hejdebo maj 2016 med hund

Most Popular by Perris, Sweden (Sweden Sat 21 May 2016)
“Bra beläget vandrarhem/pensionat med känslan av att det är nära till det mesta. Mycket positiv, vänlig och hjälpsam personal. Bra promenadmöjligheter så att man enkelt kan rasta både sig själv och ev medhavd hund. Mycket välutrustat och organiserat kök fär oss som gillar att fixa frukost och andra måltider själva. Lugn och avspänd miljö och rummen är välisolrerade så man störs inte av grannar och andra gästers samtal. :-)”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Ett fantastiskt fint och ombonat vandrarhem med en vänligt bemötande personal.

Most Popular by Lars Engström, Sweden (Sweden Mon 15 Jun 2015)
“Har lång erfarenhet av boende på vandrarhem, både inom och utom Sverige, detta v-hem är mycket fint och ombonat med trevliga gemensam utrymmen. God frukost och fin utemiljö.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

En pärla !!!

Most Popular by Magnus Åsheden, Sweden (Sweden Fri 31 Oct 2014)
“Mycket välskött, välutrustat och med personligt bemötande”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Otroligt prisvärt och mycket mysigt

Most Popular by RobinAndersson, Sweden (Sweden Fri 01 Aug 2014)
“Vi stannade en natt på det otroligt prisvärd och mycket mysiga Hejdebo. Nästa gång vi reser på Gotland hoppas vi kunna utgå härifrån och därmed spendera fler nätter. Vandrarhemmet som ligger i en gammal skolan bjuder på en fin upplevelse med mycket bra faciliteter och dessutom ett mycket trevligt fik! Rekommenderas varmt!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Fårö 42 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 29 mi.
  • Lergrav 36 mi.
  • Kyllaj 33 mi.
  • Holmhällar 33 mi.
  • Hoburgsgubben 35 mi.
  • Hammarshage 33 mi.
  • Gamle Hamn 46 mi.
  • Folhammars 15 mi.
  • Digerhuvud 48 mi.
  • Boge 24 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 16 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 8 mi.
  • Slite Golfklubb 26 mi.
  • När Golfklubb 16 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 14 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 10 mi.
  • Gotska Golfklubb 17 mi.
City
  • Visby 16 mi.
  • Slite 26 mi.
  • Roma 8 mi.
  • Ljugarn 15 mi.
  • Klintehamn 6 mi.
  • Hemse 12 mi.
  • Fårösund 41 mi.
  • Burgsvik 26 mi.
Bathing
  • Tofta strand 10 mi.
  • Sudersand 51 mi.
  • Snäckviken 18 mi.
  • Slite Badplats 26 mi.
  • Sandviken 20 mi.
  • Norderstrand 17 mi.
  • Nisseviken 20 mi.
  • Ljugarn 15 mi.
  • Ireviken 31 mi.
  • Gustavsvik 17 mi.
  • Brissund 21 mi.
  • Blå Lagunen 41 mi.
  • Åminne 21 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 14 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 17 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us