Tallbackens Vandrarhem

Address: Tallbacken Follingbo Norrbys 329, 621 91 Visby  show map
Location: Visby and surroundings
Guest score: 74% (75 of 101 recommend) (17 reviews)

Guest score: 74%

(75 of 101recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Services 4.2 of 5
Hostelcondition 3.5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.5 of 5
Value for money 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 17)

Mycket prisvärt vandrarhem, rekommenderas!

Most Popular by Therese , Sweden (Sweden Thu 06 Aug 2015)
“Mycket prisvärt vandrarhem som jag verkligen rekommenderar. Vandrarhemmet var enkelt, men rent och fräscht och hade det mesta som man kan önska. Bekväma sängar, välutrustat kök, fräscha duschar och WC, trevlig personal. Det enda vi saknade var en spegel på rummet och wi-fi, annars är vi mycket nöjda!”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Tallbacken

Most Popular by Christer, Sweden (Sweden Thu 30 Jul 2015)
“Hej! Bra dusch, vackert läge nära till kalkstenssjön Wc för få ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Nedslitet, få eluttag och rörstumpar som...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 29 Jul 2015)
“Nedslitet, få eluttag och rörstumpar som stack upp i rummet samt mycket Smutsigt på hela vandrarhemmet”
Overall opinion 2 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5

Stockholmsveckan

Most Popular by Carl Ove, Sweden (Sweden Tue 21 Jul 2015)
“Mycket nöjd med boendet på detta för mig strategiskt liggande boende. Bra med parkering som är belyst. Fräscha utrymmen och lugnt. Skön säng Saknade några jackhängare på rummet annars mycket nöjd.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Sunkigt

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 19 Jul 2015)
“Hade valt dusch och toa på rummet vilket kändes väldigt ofräscht för duschdraperiet hade en "sorgkant" nedtill med ingrodd smuts och även duschbrunnen kändes inte heller som den rengjord på väldigt länge. I köket hade det varit önskvärt att man på lådor och i skåpen hade haft etiketter för att man lätt skulle ha hittat det man letade efter. Vattenkokare och kaffebryggare skulle ha mått bra av med lite ompyssling såsom urkalkning. I kylskåpet hade det varit bra om det hade funnits plastlådor märkta med rumsnummer för att hålla ordning. Det är inte heller fräscht när man lägger in öppnade förpackningar som de är utan de för att upprätthålla hygien var instoppade i tillsluten plastförpackning. Vissa boenden har svårt att respektera tiderna när det skall vara tyst på kvällen. Man har även svårt att ta sig ut och ur rummet för man släpper dörren och det blir ett irritationsmoment eftersom det smäller ganska högt. Entrén till vandrarhemmet är intetsägande och mörk man vet inte var man skall ta vägen eftersom det inte fanns någon skyltning. Inte heller fanns informationsmaterial om ön som vanligtvis finns att tillgå annars. ”
Overall opinion 2 of 5
Services 2 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Vi var tre personer som ville bo ihop, f...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 18 Aug 2014)
“Vi var tre personer som ville bo ihop, fick ett sexbäddsrum, med två klappstolar men inget bord. Förra året var vi två pers, och hade ett rum med ett litet bord och två stolar. Det var bra. En smula undermöblerat, eller hur? Det fanns ett handfat på rummet i år (bra), men det fick inte användas pga problem med avloppet (dåligt). ”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

ok vandrarhem

Most Popular by snövit, Sweden (Sweden Sun 17 Aug 2014)
“rent och snyggt. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

utmärkt läge

Most Popular by Rosan, Sweden (Sweden Mon 11 Aug 2014)
“Tallbackens vandrarhem ligger naturskönt med fin utsikt, stora grönområden, fina promenadstigar runt och bra vägar som leder dit, både Dalhemsvägen och 143:an. Sköna sängar, lugnt och tyst så man sover bra. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Förbättringspotential

Most Popular by BoA, Sweden (Sweden Wed 30 Jul 2014)
“Vandrarhemmet kändes lite som ett provisorium, vilket det nog även är. Det ger en känsla av gammalt sjukhus, vilket det också är, men det kändes inte speciellt mysigt. Köket var relativt välutrustat och fyllde våra behov för enklare matlagning. Men det kunde ha varit lite mer organiserat men skyltar vad som ska finnas i de olika skåpen. Städningen hade sina brister men personalen var snabba med att åtgärda påpekade brister. Det kunde gärna ha funnits lite mer information om de närmsta omgivningarna. Bara en knapp kilometer från vandrarhemmet finns det ett mycket badbart kalkbrott. Det finns även en hel del stigar runt vandrarhemmet annat som man kanske borde informera om. Badrumsspegeln i vårt rum var monterad i rullstolshöjd vilket inte fungerar när man ska raka sig stående. Jag tror det kunde vara konstruktivt om vandrarhemet lämnade ut en enkät till de som bott i de olika rummen, för det finns många små brister som jag tror skulle kunna åtgärdas relativt enkelt. Ett stort plus ska de dock ha för de mycket sköna sängarna som även var mycket fräscha. Det finns en potential och det ligger ju nära Visby om man har tillgång till bil och det är ju även cykelavstånd.”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

Bra på Tallbacken

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 19 Aug 2013)
“Allt fungerade utmärkt utom hissen, som var ur funktion. Det är en nackdel när man bor 2 tr upp.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 10 mi.
  • Fårö 32 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 17 mi.
  • Lergrav 26 mi.
  • Kyllaj 24 mi.
  • Holmhällar 46 mi.
  • Hoburgsgubben 48 mi.
  • Hammarshage 45 mi.
  • Gamle Hamn 36 mi.
  • Folhammars 22 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 16 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 4 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 14 mi.
  • Slite Golfklubb 16 mi.
  • När Golfklubb 26 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 21 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 22 mi.
  • Gotska Golfklubb 4 mi.
City
  • Visby 4 mi.
  • Slite 18 mi.
  • Roma 7 mi.
  • Ljugarn 23 mi.
  • Klintehamn 16 mi.
  • Hemse 25 mi.
  • Fårösund 31 mi.
  • Burgsvik 39 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 41 mi.
  • Snäckviken 5 mi.
  • Slite Badplats 17 mi.
  • Sandviken 23 mi.
  • Norderstrand 5 mi.
  • Nisseviken 33 mi.
  • Ljugarn 22 mi.
  • Ireviken 19 mi.
  • Gustavsvik 5 mi.
  • Brissund 8 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 14 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 5 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 5 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us