Important information regarding the new coronavirus and covid-19. Updated June 4, 2020. Read more here →
Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding the new coronavirus and covid-19. Updated June 4, 2020. Read more here →
Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Hotel Helgeand Wisby

Address: N:a Kyrkogatan 3, 62155 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (370 of 431 recommend) (78 reviews)

Guest score: 86%

(370 of 431recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Hotel condition 4.2 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.2 of 5
Breakfast 4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 78)

Supermysigt nyår i Visby

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 04 Jan 2020)
“Hotellet var lätt att ha kontakt med innan vistelsen, angående bland annat instruktioner för incheckning och tips om restauranger inför vistelsen. Riddarrummet vi bokat var verkligen i den stil vi upplevde via hemsidan. SPA-badkar på rummet var ovärderligt och underbart. Närhet till allt inom murarna, många alternativ till restauranger och affärer, trots att det inte är högsäsong. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Varmt välkomnande!

Most Popular by Monica, Sweden (Sweden Tue 15 Oct 2019)
“Jättefint rum med fina detaljer. Sköna sängar. Fin frukost i mysig historisk miljö. Fint välkomnande och väldigt intressant att få bli guidad genom tid och rum och lära husets historia under tiden vi blev visade till vårt rum. Kommer absolut tillbaka!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt familjärt hotell

Most Popular by Annika, Sweden (Sweden Thu 01 Aug 2019)
“Bra hotell med mysig och trivsam atmosfär. Väldigt litet rum, men allt fanns och sängarna var ljuvliga. Trist bara att ingen i personalen informerade oss om att det fanns bastu mm på hotellet. Det hade varit toppen en regnig dag. Annars var allt toppen. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mersmak!

Most Popular by Elisabeth, Sweden (Sweden Thu 11 Jul 2019)
“Hotellvistelsen gav oss mersmak för ytterligare vistelse hos er. Nästa gång vi besöker Visby känns Hotel Helgeand Wisby som ett naturligt val.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt hotell

Most Popular by A-M, Sweden (Sweden Fri 28 Jun 2019)
“Ett mysigt hotell, som ligger bra till. Lätt att ta sig dit med bil och även ta sig ut ur Visby. Det som saknades, var luftkonditionering. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Ny upplevelse

Most Popular by Melle, Sweden (Sweden Tue 28 May 2019)
“En positiv upplevelse med charm i en lugn och avkopplande miljö.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Litet, mysigt. Mycket trevlig och tillmö...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 06 Nov 2018)
“Litet, mysigt. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Synd att badet kostade extra”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ingen fri parkering

Most Popular by c, Sweden (Sweden Tue 23 Oct 2018)
“110 för parkering kändes inte ok”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Fantastiskt hotell flr en romantisk helg

Most Popular by Håkan H, Sweden (Sweden Tue 23 Oct 2018)
“Man kan inte undgå att bli hänförd av hotellet. Härligt rum, anor som sträcker sig långt tillbaka och du kan känna historiens vingslag när du ligger i badkaret mitt i rummet. Personalen fick oss att känna som en i familjen. Mycket god service och trevligt bemötande. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Pitoreskt

Most Popular by Lasse, Sweden (Sweden Tue 02 Oct 2018)
“Ett pittoreskt hotell med lite udda vinklar och vrår. Knarrande trappa osv.... Trevlig personal som brydde sig om oss. Kan rekommenderas. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 6/3/2020 9:10:04 AM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews