Ljugarns Camping

Address: Strandvägen 51, 62365 Ljugarn  show map
Location: Eastern and mid Gotland (Coastal)
Guest score: 90% (198 of 219 recommend) (54 reviews)

Guest score: 90%

(198 of 219recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 54)

Mysig tältcamping

Most Popular by T-pannan, Sweden (Sweden Wed 07 Aug 2019)
“Vi gillar Ljugarn camping eftersom den har en tältdel som är trevlig! Ligger lite bland träd och strand... Inga indelade platser utan lite fritt spelrum! Bra kokmöjligheter, helt ok duschar och toaletter. Trevligt bemötande av dom som jobbar där! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Camping Ljugarn

Most Popular by Sara, Sweden (Sweden Thu 01 Aug 2019)
“Älskar Ljugarn och allt som finns runt omkring campingen. Att poolen ingår i campingen är mycket bra och läget med stranden precis nedanför toppen. Campingplatserna är tyvärr ganska små och det är väldigt synd att man inte kan platsboka sin campingplats. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Kallt vatten i duschen. Trevlig personal...

Most Popular by Elin, Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2019)
“Kallt vatten i duschen. Trevlig personal. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Fin camping där den uppvärmda poolen är ...

Most Popular by Vestkinds , Sweden (Sweden Tue 25 Jun 2019)
“Fin camping där den uppvärmda poolen är ett stort plus. Rent och snyggt i servicehuset. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Den lilla restaurangen vid vår camping v...

Most Popular by Eva Magnusson, Sweden (Sweden Wed 25 Jul 2018)
“Den lilla restaurangen vid vår camping var super. God och prisvärd mat o dryck. God service o laganda av personalen. Lycka till!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Besviken

Not recommended by Cia, Sweden (Sweden Mon 16 Jul 2018)
“Bokade i god tid inför vårt besök. De hittade först inte bokningen och till sist så fick vi stå på en plats vi inte alls var intresserade av. Långt från lekplats, pool och huvudbyggnad som var där vi bokat och betalat för. I restaurangen var det mesta vi var sugna på att äta slut. Och vad gällde de rätter som faktiskt fanns kvar så blev vi varse om att picklad lök och den goda såsen som skulle serveras till även den var slut (men de inte sagt ngt om det) och blivit ersatt av vanlig hamburgardressing. Stimmigt om natten, fram till 01 var det högljutt runt omkring oss vilket inte är ultimat för familjer med barn Elle dem som faktiskt vill sova om nätterna. Totalt 2 av 5 i helhetsbetyg känns det som. Tyvärr. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Skogscamping m tält

Most Popular by Resande mamman, Sweden (Sweden Thu 12 Jul 2018)
“Fantastisk trevlig camping för att tälta. Stor natur känsla att slå upp tältet bland tallarna, höra havets brus och se över horisonten- vackert och mäktigt! Geografiskt bra läge, Ljugarn- man kan åka dags utflykter och komma tillbaka och slippa slå upp tält varje gång. Det finns möjlighet både till aktivitet och kultur upplevelse för både barn (10år) och vuxen. Lyxig känsla att få bada i poolen, som att vara utomlands! Mycket bra med att det finns restaurang- trevligt att kunna varva med äta ute och själv laga maten med gaskök. Mycket trevligt bemötande av personalen, trots ibland den höga belastningen. Verkligen service inriktade . Stor eloge till alla! Till sist- plånboks vänligt- ger möjlighet även för dem som reser med en mindre budget att få uppleva Gotland.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Poolen var grymt uppskattad, omgivningen...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“Poolen var grymt uppskattad, omgivningen vacker. Men tillgång till och städning av toaletter och kök kändes i underkant. Trevlig camping som vi antagligen återkommer till framöver. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Litet och fint

Most Popular by Nessie72, Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“Liten camping men låg väldigt fint vid stranden”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Lovely site, lacks enough washing facilities

Most Popular by Tom, Germany (Germany Thu 03 Aug 2017)
“This is a lovely site with great pool. Only thing is it lacks enough washing facilities. Queues are frequent ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 30 mi.
  • Fårö 39 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 34 mi.
  • Lergrav 33 mi.
  • Kyllaj 30 mi.
  • Holmhällar 32 mi.
  • Hoburgsgubben 37 mi.
  • Hammarshage 32 mi.
  • Gamle Hamn 45 mi.
  • Folhammars 1 mi.
  • Digerhuvud 47 mi.
  • Boge 24 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 26 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 23 mi.
  • Slite Golfklubb 26 mi.
  • När Golfklubb 7 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 1 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 10 mi.
  • Gotska Golfklubb 26 mi.
City
  • Visby 26 mi.
  • Slite 25 mi.
  • Roma 15 mi.
  • Klintehamn 19 mi.
  • Hemse 15 mi.
  • Fårösund 38 mi.
  • Burgsvik 27 mi.
Bathing
  • Tofta strand 24 mi.
  • Sudersand 47 mi.
  • Snäckviken 27 mi.
  • Slite Badplats 25 mi.
  • Sandviken 7 mi.
  • Norderstrand 26 mi.
  • Nisseviken 24 mi.
  • Ljugarn 1 mi.
  • Ireviken 35 mi.
  • Gustavsvik 27 mi.
  • Brissund 29 mi.
  • Blå Lagunen 41 mi.
  • Åminne 19 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 26 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 26 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us