Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated 2020-11-09)

Please note, new booking conditions for mini tickets.

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated 2020-11-09)

Please note, new booking conditions for mini tickets.

Ljugarns Camping

Address: Strandvägen 51, 62365 Ljugarn  show map
Location: Eastern and mid Gotland (Coastal)
Guest score: 91% (224 of 247 recommend) (58 reviews)

Guest score: 91%

(224 of 247recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 58)

Ljugarns camping

Most Popular by Tom, Finland (Finland Fri 08 Jul 2016)
“Annars bra, men negativt var att man inte kunde justera värmen på vattnet”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

A lldeles för varmt vatten i dushen,gick...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 05 Jul 2016)
“A lldeles för varmt vatten i dushen,gick inte att reglera, diskvattnet för kallt ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Camping i maj 2016

Most Popular by Holger Löwenadler, Sweden (Sweden Tue 17 May 2016)
“Hej! Det är lite problematiskt att camp när det inte finns någon personal/reception att till gå. I vissa fall har man som campare behov att stämma av med någon därför saknar jag personal/reception - ex.vis växla pengar till duschen betalning mm. Sedan tycker jag campingen är för öppen ingen bom som skulle öka säkerheten. Det var det jag tyckte saknades annars okej.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Naturskön camping med undermåliga faciliteter

Most Popular by Jenny, Sweden (Sweden Sat 15 Aug 2015)
“Fantastiskt fin tältcamping precis vid strandkanten med tillgång till fin pool, men standarden på sanitetsanläggning och kök är under all kritik. Toaletterna som tältgästerna hänvisas till är ett barack-komplex som stinker av gamal urin. Det finns ingen dedikerad plats för handtvätt och tandborstningen. I köket fungerar 4 av 6 kokplattor och kyl-och frys rengjordes inte under vårt 10 nätter lång besök på tältcampingen. Summerat en naturskön och lugn campingplats men där besökarens trivsel ökas om ägaren investerar i trevligare toaletter och kök.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 2 of 5

Bra och väldigt lugn camping (iallafall i augusti)

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 12 Aug 2015)
“Vi var där i Augusti, och då var det väldigt lugnt och skönt trots att det var nästan fullt på campingen. Det enda dom skulle kunna förbättra är antalet toaletter som var lite få.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Lugnt och trevligt

Most Popular by Kärran, Sweden (Sweden Sun 09 Aug 2015)
“Vi låg på den norra delen av campingen och hade otur att inte få någon morgonsol. Eftersom det var kyliga morgnar saknade vi den. Positivt med närheten till stranden, att det alltid var rent och fint i servicehuset. Det var andra året i rad vi var där och är lika nöjda med båda gångerna. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Fantastiskt läge med för få toaletter

Most Popular by Johan, Sweden (Sweden Fri 31 Jul 2015)
“Ljugarns camping har bra service och de befintliga duschar och toaletterna är bra. På tältplatsen är standarden sämre men läget mycket bättre precis vid havet. Vattenkokare saknades vilket gjorde ar det var ständig kö på kokplattorna (helt nya som gick sönder efter en vecka pga av alla som kokade vatten). Toaletterna var inte så fina som på campingplatsen och det var ständig kö. Om vi ska komma tillbaka behövs fler toaletter och något bättre standard på tältplatsen. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Servicehuset

Most Popular by Britta, Sweden (Sweden Sun 26 Jul 2015)
“Bra läge vid havet, bra promenad- och cykelvägar. Mindre gata skiljer campingen från stranden. Relativt mkt trafik. Ingen broschyr över området fanns att få i receptionen, inte heller över sevärdheter i närområdet. Man fick leta sej fram. Vår campingplats låg längst bort från incheckningen. Stora, bra platser. Vi fick plats med både husbil och tält. Servicehuset för litet. Fanns endast två toaletter och två duschar att dela på för alla kvinnor, samma för männen. Endast en diskplats inomhus och en diskplats utomhus utan tak. Skötbordet för spädbarn var förlagt till servicehusets entre, utan ngn skärm som skydd och utan tillgång till rinnande vatten vid skötbordet. Ingen papperskorg. Hur tänkte man här? Om vädret hade varit bättre hade omdömet förmodligen också blivit bättre. Sämre väder medför större krav på alla faciliteter.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

För få toaletter

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 23 Jul 2015)
“För få toaletter”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

uppställning av husvagn

Most Popular by skåning, Sweden (Sweden Sun 12 Jul 2015)
“Skulle själv vilja välja plats för uppställning av husvagn . Nu fick vi veta att vår plats var nr 2 allt annat var bokat. Vi var på campingen 1 vecka och de platserna som vi tyckte bättre om var lediga hela tiden. Detta är ett stort minus for campingen.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 11/20/2020 6:05:14 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews