Lärbro/Grannen, STF Hostel

Address: Norrvangevägen 1, 624 52 Lärbro  show map
Location: Northern Gotland incl Fårö
Guest score: 86% (84 of 98 recommend) (19 reviews)

Guest score: 86%

(84 of 98recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Services 4.2 of 5
Hostelcondition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 19)

Bra vandrarhem

Most Popular by RickardB, Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2019)
“Här finns det man behöver! Lyhörda rum visserligen...”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Thu 08 Aug 2019)
Tack för din recension! Kul att det fanns det ni behövde. Vi har även mer privata alternativ som stuga att hyra. Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 5 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Faciliteter

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2019)
“För lite toaletter och duschar när det är fullbelagt på vandrarhemmet.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Mon 15 Jul 2019)
Tack för din recension! I framtiden planeras fler toaletter och duschar. Varmt välkommen tillbaka!
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fräscht för att vara vandrarhem och bra ...

Most Popular by Anja, Sweden (Sweden Mon 08 Jul 2019)
“Fräscht för att vara vandrarhem och bra städning av gemensamma ytor. Dock var inte toalettstädningen så noggrann. De skyltade mycket om källsortering men i köket var det tre stora tunnor var av två var både färgat och ofärgat glas och den tredje var blandat kartong och restavfall(?). Inget för plast, inget för metall och egentligen inget för kartong heller. Kompost fanns ett litet kärl som snabbt lev fullt. Ett stort plus var att gymmet var gratis för gäster.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Mon 15 Jul 2019)
Tack för din recension! Vi ska vad vi kan göra för att förbättra städrutinerna och sorteringen. Varmt välkommen tillbaka!
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Boendet

Most Popular by Brasken, Sweden (Sweden Sun 18 Nov 2018)
“Hej...! Jag blev missnöjd över att resturangen va stäng för säsongen, det stod att den va öppen endast under helgerna under lågsessongen, därav mitt val av sovplats. Men det löste sig ändå att det fanns en resturang lite längre bort, kanske jag missuppfattat när låg och högsesongen är.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Thu 04 Jul 2019)
Hej! Tack för feedback! Restaurangen är i nya ägor och vi har troligtvis missat någonstans att ändra denna informationen. Varmt välkommen tillbaka!
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Lugnet på landet

Most Popular by Utte, Sweden (Sweden Fri 03 Aug 2018)
“Ett jättemysigt ställe, skön atmosfär. Bra kök och toaletter, fina rum.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Mon 06 Aug 2018)
Tack för din recension! Vi är glada att ni tyckte det var mysigt och fint. Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Generellt så är människor väldigt trevli...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 29 Jul 2018)
“Generellt så är människor väldigt trevliga och har ett bra bemötande på Gotland. Flexibelt och vänligt är vårt intryck. ”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Tue 31 Jul 2018)
Tack så mycket! Vi är glada att ni fick ett positivt intryck. Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Eftersom det var min första upplevelse a...

Most Popular by Zacke, Sweden (Sweden Tue 17 Jul 2018)
“Eftersom det var min första upplevelse av vandrarhem blev jag glatt överraskad av boendet. Det var lugnt och skönt. ”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Sat 28 Jul 2018)
Tack för din recension! Kul att du blev positivt överraskad! Varmt välkommen tillbaka!
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lärbo Grannen

Most Popular by Ingalill, Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Trevligt och bra läge på vandrarhemmet”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Sat 28 Jul 2018)
Tack för din recension! Vi är glada att ni tyckte det var trevligt samt gillade läget. Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Blev lite besviken över rummet som skull...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Blev lite besviken över rummet som skulle innehålla nya resårsängar. Vi fick ist 2 skrangliga våningssängar. Annars ok. Mkt campingkänsla, men det får man väl räkna med på ett vandrarhem.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Sat 28 Jul 2018)
Hej! Tråkigt att höra att ni blev besvikna över rummet. Vi vill att alla våra kunder ska vara 100% nöjda när de bor hos oss, så tveka inte att kontakta receptionen så gör vi vårt bästa för att lösa situationen. Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Vi är mycket nöjda !

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 15 Sep 2017)
“Vi är mycket nöjda !”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Mon 11 Jun 2018)
Tack för er recension! Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 15 mi.
  • Fårö 12 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 10 mi.
  • Lergrav 7 mi.
  • Kyllaj 6 mi.
  • Holmhällar 62 mi.
  • Hoburgsgubben 65 mi.
  • Hammarshage 61 mi.
  • Gamle Hamn 16 mi.
  • Folhammars 31 mi.
  • Digerhuvud 18 mi.
  • Boge 8 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 22 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 34 mi.
  • Slite Golfklubb 5 mi.
  • När Golfklubb 38 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 30 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 37 mi.
  • Gotska Golfklubb 20 mi.
City
  • Visby 21 mi.
  • Slite 6 mi.
  • Roma 23 mi.
  • Ljugarn 32 mi.
  • Klintehamn 35 mi.
  • Hemse 41 mi.
  • Fårösund 11 mi.
  • Burgsvik 56 mi.
Bathing
  • Tofta strand 32 mi.
  • Sudersand 21 mi.
  • Snäckviken 19 mi.
  • Slite Badplats 6 mi.
  • Sandviken 28 mi.
  • Norderstrand 20 mi.
  • Nisseviken 50 mi.
  • Ljugarn 32 mi.
  • Ireviken 8 mi.
  • Gustavsvik 19 mi.
  • Brissund 16 mi.
  • Blå Lagunen 10 mi.
  • Åminne 12 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 24 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 19 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us