Changes in timetables December 9th and 10th

Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Changes in timetables December 9th and 10th
Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Lärbro/Grannen, STF Hostel

Address: Norrvangevägen 1, 624 52 Lärbro
Location: Northern Gotland incl Fårö
Show map
Guest score: 84% 93 of 111 recommend (24 reviews)

Guest score: 84%

(93 of 111recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Services 4.2 of 5
Hostelcondition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.3 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 24)

Fick ett rum som inte ens presenterades ...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 27 Jul 2021)
“Fick ett rum som inte ens presenterades i beskrivningen vid bokning. Det var en separat byggnad utan vatten och innebar att man fick gå till en annan byggnad för dusch/toalett. Det var inte städat och fullt med kryp och flugor och avklippta handdukar (dvs en hel handduks delad på två). Under all kritik!”
Overall opinion 2 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5

Trevligt litet ställe men det skulle int...

Most Popular by Jenny, Sweden (Sweden Sun 25 Jul 2021)
“Trevligt litet ställe men det skulle inte skada om det hade varit renare. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

Försäsong

Most Popular by Kent, Sweden (Sweden Sat 19 Jun 2021)
“Lite struligt då det inte fanns något varmvatten och senare bara vatten i plastdunkar. Niklas har alltid varit tillmötesgående och hjälpsam. Frukoststället är en besvikelse, hoppas dom lever upp till turistsäsongen annars påverkas nog vandrarhemmets renommé ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Lärbro vandrarhem, ett prisvärt semesterboende

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Tue 08 Jun 2021)
“Vandrarhemmet ligger i ett trevligt och vackert område mitt i Lärbro. Rummen är inte stora men inte heller trånga. Det finns ett par större rum ( som man kan fråga efter då man bokar ). Kylskåp och frys finns och ett skåp med plastboxar där man förvarar sina torrvaror. Jättebra ! Köket är välutrustat med Microsoft, två spisar med ugnar och allt man behöver. Sopsortering , jättebra ! Personalen är trevlig och hjälpsam. Vi fick t.o.m. lakan och handdukar ! Vi hade en härlig tid i Lärbro och på kvällarna satt vi i det rymliga sällskapsrummet och umgicks. Tv finns också. Ja, vandrarhemmet är verkligen trevligt !”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lärbro

Most Popular by Olle, Sweden (Sweden Mon 13 Jul 2020)
“Vandrarhemmet uppfyllde de förväntningar vi hade. Prisvärt”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Bra vandrarhem

Most Popular by RickardB, Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2019)
“Här finns det man behöver! Lyhörda rum visserligen...”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Thu 08 Aug 2019)
Tack för din recension! Kul att det fanns det ni behövde. Vi har även mer privata alternativ som stuga att hyra. Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 5 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Faciliteter

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2019)
“För lite toaletter och duschar när det är fullbelagt på vandrarhemmet.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Mon 15 Jul 2019)
Tack för din recension! I framtiden planeras fler toaletter och duschar. Varmt välkommen tillbaka!
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fräscht för att vara vandrarhem och bra ...

Most Popular by Anja, Sweden (Sweden Mon 08 Jul 2019)
“Fräscht för att vara vandrarhem och bra städning av gemensamma ytor. Dock var inte toalettstädningen så noggrann. De skyltade mycket om källsortering men i köket var det tre stora tunnor var av två var både färgat och ofärgat glas och den tredje var blandat kartong och restavfall(?). Inget för plast, inget för metall och egentligen inget för kartong heller. Kompost fanns ett litet kärl som snabbt lev fullt. Ett stort plus var att gymmet var gratis för gäster.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Mon 15 Jul 2019)
Tack för din recension! Vi ska vad vi kan göra för att förbättra städrutinerna och sorteringen. Varmt välkommen tillbaka!
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Boendet

Most Popular by Brasken, Sweden (Sweden Sun 18 Nov 2018)
“Hej...! Jag blev missnöjd över att resturangen va stäng för säsongen, det stod att den va öppen endast under helgerna under lågsessongen, därav mitt val av sovplats. Men det löste sig ändå att det fanns en resturang lite längre bort, kanske jag missuppfattat när låg och högsesongen är.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Thu 04 Jul 2019)
Hej! Tack för feedback! Restaurangen är i nya ägor och vi har troligtvis missat någonstans att ändra denna informationen. Varmt välkommen tillbaka!
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Lugnet på landet

Most Popular by Utte, Sweden (Sweden Fri 03 Aug 2018)
“Ett jättemysigt ställe, skön atmosfär. Bra kök och toaletter, fina rum.”
Lärbro/Grannen, STF Vandrarhem replies (Mon 06 Aug 2018)
Tack för din recension! Vi är glada att ni tyckte det var mysigt och fint. Varmt välkomna tillbaka!
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 12/7/2021 2:28:03 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews