Hablingbo, STF Hostel

Address: Hablingbo Hallbjäns 861, 623 42 Havdhem Hablingbo  show map
Location: Southern Gotland
Guest score: 84% (51 of 61 recommend) (10 reviews)

Guest score: 84%

(51 of 61recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Services 4.2 of 5
Hostelcondition 3.5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.6 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-9 of 9)

Ej att rekommendera

Not recommended by Nettan och Majsan, Sweden (Sweden Sun 07 Jul 2019)
“Dåligt bemötande vid ankomst och dålig information, ostädat rum, ingen städning av toaletter, snuskiga handdukar, ej heller påfyllning av toapapper. Smutsiga handdukar i kök, bedrövliga ugnsplåtar m.m.”
Overall opinion 3 of 5
Services 2 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5

Hablingo vingård

Most Popular by Nöjd, Sweden (Sweden Fri 10 Aug 2018)
“Väldigt fint vandrarhem. Finns flera toaletter och duschar. Saknade dock halkskydd i duschen(golvet blev väldigt halt för små barn). Finns en mysig liten gård utanför. En fin altan så man kunde sitta ute o äta. Tillgång till tvättmaskin. Trappa upp till rummen.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Hundvänligt, enkelt och nära till sevärd...

Most Popular by Helena, Sweden (Sweden Tue 17 Jul 2018)
“Hundvänligt, enkelt och nära till sevärdheter”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Hemtrevligt

Most Popular by Tina , Sweden (Sweden Tue 25 Jul 2017)
“Vi spenderade bara 2 dagar på hablinge men hade gärna stannat längre. Mycket hemtrevligt. Perfekt om man är flera familjer som vill bo tillsammans! Allt som man kunde tänka sig behöva fanns. Väldigt trevlig ägare och skulle absolut åka tillbaka.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Lugnt o trevligt. Ni måste besöka Magazi...

Most Popular by Tomiiii, Sweden (Sweden Thu 06 Jul 2017)
“Lugnt o trevligt. Ni måste besöka Magazin 1.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Prisvärt och charmigt vandrarhem.

Most Popular by Tina, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“Prisvärt, charmigt vandrarhem med bra utrustning. Möjligen kunde mer information ges kring logistiken av köket och dess utrustning. Bonus att det finns en restaurang i anslutning några timmar mitt på dagen.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vi sov bara på vandrarhemmet en natt men...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 06 Jul 2013)
“Vi sov bara på vandrarhemmet en natt men var mycket nöjda med bemötandet och stället i sig. En mysig stämning. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Åsikt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 29 Jun 2013)
“Aningen dyrt med tanke på att det var relativt enkelt”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Underbara dagar på södra Gotland

Most Popular by Tommy Hemert, Sweden (Sweden Wed 20 Jun 2012)
“Vi bodde i en underbar miljö med en fin trädgård utanför, vi hade hund med oss och detta boende var ett av få ställen där vi var välkomna med hund. Vi kommer tillbaka igen.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 39 mi.
  • Fårö 56 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 45 mi.
  • Lergrav 50 mi.
  • Kyllaj 47 mi.
  • Holmhällar 18 mi.
  • Hoburgsgubben 19 mi.
  • Hammarshage 17 mi.
  • Gamle Hamn 62 mi.
  • Folhammars 21 mi.
  • Digerhuvud 64 mi.
  • Boge 39 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 31 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 19 mi.
  • Slite Golfklubb 41 mi.
  • När Golfklubb 16 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 21 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 11 mi.
  • Gotska Golfklubb 32 mi.
City
  • Visby 31 mi.
  • Slite 41 mi.
  • Roma 24 mi.
  • Ljugarn 20 mi.
  • Klintehamn 14 mi.
  • Hemse 6 mi.
  • Fårösund 56 mi.
  • Burgsvik 11 mi.
Bathing
  • Tofta strand 22 mi.
  • Sudersand 65 mi.
  • Snäckviken 34 mi.
  • Slite Badplats 41 mi.
  • Sandviken 28 mi.
  • Norderstrand 32 mi.
  • Nisseviken 4 mi.
  • Ljugarn 20 mi.
  • Ireviken 47 mi.
  • Gustavsvik 33 mi.
  • Brissund 37 mi.
  • Blå Lagunen 57 mi.
  • Åminne 35 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 29 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 33 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us