Pensionat - Frejsmagasin

Address: Storvägen 53, 620 16 Ljugarn  show map
Location: Eastern and mid Gotland (Coastal)
Guest score: 79% (69 of 87 recommend) (15 reviews)

Guest score: 79%

(69 of 87recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Service 3.9 of 5
Room facilities 3.4 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 3.3 of 5
Guest house condition 3.7 of 5
Breakfast 4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 15)

Trevligt pensionat nära vattnet

Most Popular by Daniel, Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2019)
“Rum med enkelsängar. Mycket lyhört och enkel standard. Bra frukost i mysig miljö med trevlig personal. Pensionatet ligger bra till, men en får vara beredd att promenera några hundra meter åt "fel" håll för att komma till receptionen där frukosten serveras.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Prisvärt

Most Popular by Tomas, Sweden (Sweden Sun 08 Jul 2018)
“I stort sett nöjd med all. Toalett och dusch i korridoren var väl ingen höjdare men ok. Ingen städning på rummet de fyra dagar vi bodde där.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Helt ok

Not recommended by Gäster, Sweden (Sweden Tue 05 Sep 2017)
“Helt ok pensionat. Rummet var rent, så även badrummet i korridoren. Inget speciellt vad det gäller inredning eller faciliteter, men sängarna var bekväma. Bra läge i Ljugarn, nära stranden. Den lilla promenaden till frukosten var trevlig. Bra och hederlig frukost, inget fancy men allt var gott och fräscht. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Guest house condition 3 of 5
Breakfast 5 of 5

En pärla på Gotland

Most Popular by Agneta L, Sweden (Sweden Sat 15 Jul 2017)
“Mycket prisvärt och mysigt boende i Ljugarn! Missa inte att äta på restaurang Pighuset - supergoda tapas o trevlig personal. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

gammaldags pensionat

Most Popular by bnn, Sweden (Sweden Sat 08 Jul 2017)
“enkel standard men trevligt. Fin trädgård.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 2 of 5
Breakfast 4 of 5

Lövängen

Most Popular by Ingrid, Sweden (Sweden Thu 21 Jul 2016)
“Trevlig personal. Rent o fint. God frukost. Superfin miljö. Lugnt och skönt i fina ljugarn. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

En pärla värd att upptäcka

Most Popular by Agneta L, Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2016)
“Gemytligt och ombonat pensionat på den gotländska landsbygden. Togs väl omhand vid ankomst och fick genast tips om närmaste affär, vacker strandpromenad och fyra restauranger. Den ena, restaurang Pighuset, är värd många guldstjärnor! Enormt goda tapas och fantastisk och personlig service! Vi kommer gärna tillbaka!!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Incheckning

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 18 Aug 2015)
“Strulig incheckning. Pensionatägaren var aldrig på plats och flera sällskap fick vänta och ringa flera samtal för att tillslut få sina rum.”
Overall opinion 2 of 5
Service 1 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Trist bemötande av ägaren. De sk "stugor...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 26 Jul 2015)
“Trist bemötande av ägaren. De sk "stugorna" är pyttesmå med ofräsch lukt i badrummet. Mkt enkla rum i pensionatet. Ordinär enklare frukost utan ngt Kravmärkt eller ekologiskt. Absolut inte prisvärt.”
Overall opinion 2 of 5
Service 2 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Guest house condition 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Mysigt boende i härligt läge!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 14 Aug 2013)
“Vi trivdes mycket bra på Frejs. Bra läge nära stranden och god frukostbuffe.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 30 mi.
  • Fårö 40 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 35 mi.
  • Lergrav 34 mi.
  • Kyllaj 31 mi.
  • Holmhällar 32 mi.
  • Hoburgsgubben 36 mi.
  • Hammarshage 31 mi.
  • Gamle Hamn 45 mi.
  • Folhammars 2 mi.
  • Digerhuvud 47 mi.
  • Boge 24 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 26 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 23 mi.
  • Slite Golfklubb 27 mi.
  • När Golfklubb 6 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 2 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 9 mi.
  • Gotska Golfklubb 26 mi.
City
  • Visby 26 mi.
  • Slite 26 mi.
  • Roma 16 mi.
  • Klintehamn 19 mi.
  • Hemse 14 mi.
  • Fårösund 39 mi.
  • Burgsvik 26 mi.
Bathing
  • Tofta strand 24 mi.
  • Sudersand 48 mi.
  • Snäckviken 27 mi.
  • Slite Badplats 26 mi.
  • Sandviken 8 mi.
  • Norderstrand 27 mi.
  • Nisseviken 23 mi.
  • Ljugarn 0.1 mi.
  • Ireviken 35 mi.
  • Gustavsvik 27 mi.
  • Brissund 29 mi.
  • Blå Lagunen 41 mi.
  • Åminne 20 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 26 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 27 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us