Fridhem Pensionat

Address: Högklintsvägen 54 Västerhejde  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 82% (124 of 152 recommend) (35 reviews)

Guest score: 82%

(124 of 152recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.1 of 5
Room facilities 3.5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3.6 of 5
Guest house condition 3.7 of 5
Breakfast 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 38)

fantastisk utsikt från balkongen trevlig...

Most Popular by sog, Sweden (Sweden Sun 11 Aug 2019)
“fantastisk utsikt från balkongen trevligt boende”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Fridhem

Most Popular by Mange, Sweden (Sweden Sun 11 Aug 2019)
“Ganska lyhört. Äldre men mysig stil. Enkel frukost. Fanns stör ej skyltar, trodde rummet skulle städas om man inte satte upp skylten. Fantastiskt hus och underbart läge.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Fantastiskt läge!

Most Popular by Linda , Sweden (Sweden Tue 23 Jul 2019)
“Pensionatet ligger underbart vackert vid vattnet. Fin morgonpromenad upp till högklint. 6 km söder ut från Visby med bra cykelväg. Vi åkte utan bil och hyrde cyklar vid båten. Allt fungerade mycket bra. Väldigt nöjda ! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Karaktär

Most Popular by Berth, Sweden (Sweden Sat 13 Jul 2019)
“Genuin karaktär med vidunderlig utsikt och närhet till stan. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Midsommar

Most Popular by ..., Sweden (Sweden Wed 26 Jun 2019)
“Unik miljö. Verkligen vacker park med både sol och skugga. Avslappning. Utsikten från rummet är oslagbar, inte minst solnedgången. Kan känna sig riktigt 1800tals kunglig. Midsommarfirandet välplanerat så perfekt att allt kändes spontant. Sen var det svårt att slita sig från våfflorna på kaffestugan. Att släntra ner till stranden på några minuter är underbart, och stenarna är som ädelstenar slipade av många år i vattenbrynet. Med ett par vattenskor är baden en riktigt njutning.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Härlig miljö

Most Popular by SB, Sweden (Sweden Mon 10 Jun 2019)
“Fantastiskt trevligt hus med vacker trädgård och ännu vackrare utsikt. Kanske inte jättemodernt men fult ok och betydligt bättre att bevara miljön än att modernisera sönder.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevligt pensionat

Most Popular by Monica och Per, Sweden (Sweden Tue 28 May 2019)
“Jätte mysigt pensionat med fin miljö och utsikt. Trevlig och hjälpsam personal. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Guest house condition 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Äkta pensionatkänskal

Most Popular by Janchrister, Sweden (Sweden Thu 30 Aug 2018)
“Äkta pensionatkänsla. Fantastiskt läge. Lugnt och stilla.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Fridhems pensionat

Most Popular by FiolT, Sweden (Sweden Tue 14 Aug 2018)
“Trevlig kulturell miljö att bo i, dock önskade jag mig en möjlighet att köpa kaffe, te eller kanske en öl till eftermiddagen, när man ville sitta ute och titta på den vackra havsutsikten.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Låg fint. Ett tips sätt upp några krokar...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 09 Aug 2018)
“Låg fint. Ett tips sätt upp några krokar i badrummet till badlakanet mm. Saknade en spegel i rummet. Annars ett bra pensionat.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 12 mi.
  • Fårö 37 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 19 mi.
  • Lergrav 31 mi.
  • Kyllaj 29 mi.
  • Holmhällar 46 mi.
  • Hoburgsgubben 47 mi.
  • Hammarshage 46 mi.
  • Gamle Hamn 40 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 42 mi.
  • Boge 21 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 3 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 11 mi.
  • Slite Golfklubb 21 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 24 mi.
  • Gotska Golfklubb 5 mi.
City
  • Visby 4 mi.
  • Slite 23 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Klintehamn 15 mi.
  • Hemse 26 mi.
  • Fårösund 36 mi.
  • Burgsvik 39 mi.
Bathing
  • Tofta strand 8 mi.
  • Sudersand 46 mi.
  • Snäckviken 7 mi.
  • Slite Badplats 23 mi.
  • Sandviken 28 mi.
  • Norderstrand 5 mi.
  • Nisseviken 32 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 21 mi.
  • Gustavsvik 6 mi.
  • Brissund 10 mi.
  • Blå Lagunen 34 mi.
  • Åminne 20 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 1 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 6 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us