Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 14, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 14, 2020)

Clarion Hotel Wisby

Address: Strandgatan 6, 621 24 VISBY  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 96% (477 of 497 recommend) (49 reviews)

Guest score: 96%

(477 of 497recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.5 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 50)

Nyårs-bröllops Helg

Most Popular by Ragdoll, Sweden (Sweden Mon 09 Jan 2017)
“Allt bra på mysigt hotell som ligger mycket centralt från båtarna o centralt innanför murarna. Enda missnöjet va den försenade förbeställda taxin (av hotellet beställt) så Vi kom för sent ca 10min till Vår vigsel ute i Visrum men va ju taxichaufförens fel. (Lite sura bartenders i baren sent eller tidigt på den nya dagen 2017.) Jättemysigt o fint bad i källaren allt rent o snyggt, Oss passade det bra med 40 min bad innan frukost men kanske skulle önska fler gratis-tider för boende hotellgäster. Mycket trevlig reception-personal.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket trevligt hotell

Most Popular by Örnen , Sweden (Sweden Wed 04 Jan 2017)
“Först när man ser hotellet utifrån, så blir det spännande. Det är så läcker byggnad. Likaså när man kommer in i receptionen och i baren möts man av vackra lokaler och värme. Vi sov fantastiskt gott i Jättesköna sängar. Ja hela rummet va fint och modernt. Det enda vi saknade var vattenkokare the kaffe på rummet. Frukosten var god med mycket att välja på. Vi är så nöjda med våra tre nätter och med Cotton club som skålade in nyåret ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bara någrasaker...

Most Popular by Glad iallafall :), Sweden (Sweden Fri 30 Dec 2016)
“Bokade ett enkelrum med en säng som skulle vara 140 stod det, den var 90 ! Varför skriva att den ska vara 140 när den inte kommer vara det? Möbleringen.... Kanske låter konstigt men lyssna nu, man kunde inte sitta i fotöljen för att se tv:n, sängen stod och fel håll för att kunna ligga i den och kolla..... Kanske låter futtigt, men varför inte ställa den åt andra hållet direkt ? Nu "kunde" man bara sitta vid skrivbordet och kolla.... Inget vägguttag vid sängen som man kunde ladda mobilen..... Bara ett under/bakom sängen som man inte nådde, sen det andra funkade bara om taklampan var tänd. Så telefonen fick ligga i andra ändan av rummet på skrivbordet för laddning. Stora kuddar är skönt..... Men inte för oss som inte gillar det, borde finnas alternativ till dom där containerstora kuddarna.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Personalen och upplevelsen

Most Popular by Tulo, Sweden (Sweden Wed 28 Dec 2016)
“Suverän personal ! Spa-upplevelsen är unik och helt fantastisk !”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Eksklusivt hotell i Visby

Most Popular by Nils Thomas, Norway (Norway Mon 12 Dec 2016)
“Min bror og jeg tok en kortvarig førjulstur til Stockholm og Visby. Clarion Hotel Wisby var elegant og konfortabelt, og svarte på alle måter til våre forventninger. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Här saknas ingenting!!

Most Popular by Syster Yster, Sweden (Sweden Tue 29 Nov 2016)
“Makalös miljö med serviceinriktad personal, sköna sängar, tysta rum och grym frukost!!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nöjestur till Gotland

Most Popular by Benny, Sweden (Sweden Fri 24 Jun 2016)
“Det är som att komma utomlands fast det är i Sverige annorlunda mot vad man är van vid att se när man reser runt om i Sverige .Men man kommer gärna tillbaks till Gotland igen för att det är trevligt, avkopplandet och lätt att resa runt om man har en egen bil.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

mycket bra

Most Popular by Jittima, Sweden (Sweden Tue 14 Jun 2016)
“mycket bra resa, kommer boka mera resa.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Frukost

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 25 May 2016)
“I förhållande till miljön och även i övrigt så var frukostens innehåll samt placering i rummet ej så bra. Låg standard på varor..är på Gotland?..för det priset på boendet m frukost så borde det kunna vara mer lokalproducerat.Tex bröd,ost,honung,pålägg osv? Ang.placering av frukost så blev det trångt och svårt m framkomlighet redan vid ett 10 tal gäster. Ev se över sakernas placering i rummet samt i vilken ordning de kommer i.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Dyrt i spa

Most Popular by Farmor, Sweden (Sweden Tue 24 May 2016)
“Jag förstod inte att det kostade att gå ner till pool och bastu. Reste med en 8-åring och vi hade sett fram mot det. Fick sedan höra att det var gratis mellan 6-9 på morgonen. Priser och villkor kunde framgå av hotellets broschyr.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 10/16/2020 11:36:22 AM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews