Important information regarding the new coronavirus and covid-19. Updated June 4, 2020. Read more here →
Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding the new coronavirus and covid-19. Updated June 4, 2020. Read more here →
Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Clarion Hotel Wisby

Address: Strandgatan 6, 621 24 VISBY  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 98% (443 of 454 recommend) (48 reviews)

Guest score: 98%

(443 of 454recommend)
Overall opinion 4.5 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Room facilities 4.3 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 48)

Den historiska miljön

Most Popular by LeffeÖ, Sweden (Sweden Sun 10 Dec 2017)
“Är fantastisk. Lobbyn/receptionen tar priset. Baren kommer endast en noslängd efter.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 5 of 5

Hög klass med mindre dimensioneringsproblem

Most Popular by Leo, Sweden (Sweden Wed 06 Dec 2017)
“Clarion Hotell Visby är ett högklassigt hotell i bästa läge. Standard på rummet och frukostbuffé lämnar inget övrigt att önska. Det gör sig dock bäst när det inte är helt fullbelagt, ty i dessa fall märks att hotellets övriga faciliteter inte är helt dimensionerade efter antalet rum. I vårt fall yttrade detta sig genom att det var svårt att få plats vid frukosten (vi testade två olika tider de två morgnarna vi hade frukost utan större skillnad) och att hotellets relax-del inte var tillgänglig när vi ville besöka den. Till restaurangen vägg i vägg (Kitchen and Table) hade vi som tur var bokat bord i förväg. Den höll också mycket hög klass. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotell

Most Popular by Pensionär 2017, Sweden (Sweden Tue 21 Nov 2017)
“Mycket trevligt hotell med utmärkt läge. Personalen mycket trevlig och hjälpsam.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Allt var supertrevligt, men frukosten va...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 24 Oct 2017)
“Allt var supertrevligt, men frukosten var väldigt rörig och inte så bra service. Verkade vara lite personal just kring frukosten. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Mycket bra val av hotell. Ett modernt ho...

Most Popular by Elin, Sweden (Sweden Thu 21 Sep 2017)
“Mycket bra val av hotell. Ett modernt hotell mitt i Visby med historia. Gammalt och nytt på samma gång. Spa delen, baren och loungen var väldigt trevligt. Fina rum. Läget är också mycket bra. Det hade varit bra om hotellgästerna fick tillgång till poolen och spa avdelningen fler timmar. Det vore även trevligt om man bjöd på kafffe och te i loungen eller på hotellrummet. Tack för en fin vistelse! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Efter incheckning borde man kunna använd...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 04 Jun 2017)
“Efter incheckning borde man kunna använda ytterdörrar närmast rummet som kan ligga en bra bit från receptionen. Önskar kokta -ej rökta, sotade, salta- charkprodukter och mer lagrade ostar som komplement till rätt furstligt frukostbord i övrigt.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotell med Härlig atmosfär

Most Popular by Livide, Sweden (Sweden Wed 26 Apr 2017)
“Ett charmigt hotell med härlig atmosfär, avkopplande SPA avdelning, olika happinings, serviceinriktad personal. Rent och snyggt. God frukost.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra service.

Most Popular by Håkan, Sweden (Sweden Wed 11 Jan 2017)
“Ett stort plus till den trevliga personalen på Visby hotell.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nyårs-bröllops Helg

Most Popular by Ragdoll, Sweden (Sweden Mon 09 Jan 2017)
“Allt bra på mysigt hotell som ligger mycket centralt från båtarna o centralt innanför murarna. Enda missnöjet va den försenade förbeställda taxin (av hotellet beställt) så Vi kom för sent ca 10min till Vår vigsel ute i Visrum men va ju taxichaufförens fel. (Lite sura bartenders i baren sent eller tidigt på den nya dagen 2017.) Jättemysigt o fint bad i källaren allt rent o snyggt, Oss passade det bra med 40 min bad innan frukost men kanske skulle önska fler gratis-tider för boende hotellgäster. Mycket trevlig reception-personal.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket trevligt hotell

Most Popular by Örnen , Sweden (Sweden Wed 04 Jan 2017)
“Först när man ser hotellet utifrån, så blir det spännande. Det är så läcker byggnad. Likaså när man kommer in i receptionen och i baren möts man av vackra lokaler och värme. Vi sov fantastiskt gott i Jättesköna sängar. Ja hela rummet va fint och modernt. Det enda vi saknade var vattenkokare the kaffe på rummet. Frukosten var god med mycket att välja på. Vi är så nöjda med våra tre nätter och med Cotton club som skålade in nyåret ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 6/3/2020 9:10:04 AM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews