Important information regarding the new coronavirus and covid-19. Updated June 4, 2020. Read more here →
Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding the new coronavirus and covid-19. Updated June 4, 2020. Read more here →
Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Clarion Hotel Wisby

Address: Strandgatan 6, 621 24 VISBY  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 98% (443 of 454 recommend) (48 reviews)

Guest score: 98%

(443 of 454recommend)
Overall opinion 4.5 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Room facilities 4.3 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 48)

Trångt på frukost och spa

Most Popular by Mabo, Sweden (Sweden Tue 04 Dec 2018)
“Kunde man organisera frukost utrymmet bättre? Trångt när man ska ta saker/ kö fast det borde flyta på! Lite besvikna att vi inte fick plats i badet på söndags förmiddagen men kanske hade kunnat boka plats!? Poolen tog endast emot 16 pers eller hur det nu var sa tjejen på spa avdelningen så vi fick vända ! ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Komplettering kring service vid ankomst

Most Popular by PO, Sweden (Sweden Tue 04 Dec 2018)
“Vi bokade ett s.k. Adventspaket (1:a adventshelgen) med båtankomst Visby fredag 30/11 kl. 23:20. Många gäster i likhet med oss skulle bo på Wisby Hotel. För hotellet är det ju känt hur många som kommer med kvällsbåten från Nynäshamn. Då bör man ju från hotellets sida svara upp med bra bemanning i receptionen för en snabb incheckning av ankommande gäster. Endast en person fanns i receptionen varför, självfallet, väntetiden blev onödigt lång för ankommande gäster. Här måste hotellet svara upp med en bättre bemanning framöver.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Weekend i Wisby

Most Popular by Viktor, Sweden (Sweden Tue 02 Oct 2018)
“Mycket serviceinriktad personal. En unik medeltida miljö. Litet svårt hitta hotellet. Skylten med namnet syntes inte förrän man tittade uppåt. Vi kom från Gotlandsfärjan. Vi hade beställt ett för litet rum. Inget problem att byta. Gott om tidningar att läsa. Rummet var väl städat och städerskorna var artiga och trevliga och hälsade på oss gäster. Man fick känslan av att vara mycket välkommen redan i receptionen vid incheckningen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Gotland 2018

Most Popular by snoddas fågelholk , Sweden (Sweden Mon 27 Aug 2018)
“Trevligt centralt beläget Hotel ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Sagolikt

Most Popular by Micke, Sweden (Sweden Fri 03 Aug 2018)
“Sagolikt Hotel, nära hamnen, bra service o mat :-)”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Litet men mycket fint rum med härlig uts...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 20 Jun 2018)
“Litet men mycket fint rum med härlig utsikt över havet och takåsarna. Fantastiskt fint badrum med fönster. Vi stormtrivdes!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt och gemytligt hotell

Most Popular by ctrlrewind, Sweden (Sweden Wed 16 May 2018)
“Trevligt hotell med välkomnande entré och en fin vinterträdgård på entré-plan. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

central utmärkt upplevelse

Most Popular by vd Tibblin & Partner, Sweden (Sweden Tue 08 May 2018)
“När jag en gång gifte mig i Visby domkyrka, 1983, blev det början till en livslång kärlek till staden. Att jag idag får bo på Visbys toppenhotell är en ära och glädje. Miljön som tar emot dig; klassisk, lite lyxig, generös, gör att vistelsen blir så bekväm och tilltalande. Allt gott och högsta beröm. Henrik Tibblin, Stockholm”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Fint hotell med toppenläge och väldigt t...

Most Popular by Zanna, Sweden (Sweden Fri 05 Jan 2018)
“Fint hotell med toppenläge och väldigt trevlig och serviceminded personal!! Tyvärr framgår inte att hotellets bastu ligger i spa-avdelningen och får utnyttjas utan kostnad för hotellets gäster endast mellan kl 8-10. Hotellet rekommenderas varmt!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Mycket trevlig och serviceinriktad perso...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 31 Dec 2017)
“Mycket trevlig och serviceinriktad personal som ordnade det vi önskade (ett rum med utsikt över havet). Trevligt rum + allmänna ytor. Bra och fräsch frukost och sedan trevligt med glögg tillsammans på julafton. Julbordet var gott men lite väl kostsamt (695 kr). En trevlig upplevelse som vi skulle kunna göra om. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 6/3/2020 9:10:04 AM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews