Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority and we reserve the right to change the time table at short notice.

Important information regarding COVID-19, read here (Updated July 2, 2020)

Hotell S:t Clemens

Address: Smedjegatan 3, 621 55 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 97% (205 of 211 recommend) (40 reviews)

Guest score: 97%

(205 of 211recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Room facilities 4.4 of 5
Cleaning 4.6 of 5
Value for money 4.2 of 5
Service 4.8 of 5
Breakfast 4.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 40)

Återkommer gärna

Most Popular by Gotlandsfrälst, Sweden (Sweden Thu 05 Mar 2020)
“Trivsamt personligt bemötande. Vackert renoverade rum med bra materialval. God och riklig frukost, där det fanns något för alla behov.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Lugn och fridfull helg!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 17 Dec 2019)
“Gulligt littet hotell! Under bar personal som är mån om sina kunder... Rent, fräscht och bra frukost! Extra plus att vi fick basta och man tog emot bättrings förslag på ett positivt sätt. Vi fick en underbar, lugn helg i Visby. Kicki El Gomati”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Ett mycket bra hotell, prisvärt och bra ...

Most Popular by Vakapan, Sweden (Sweden Tue 05 Nov 2019)
“Ett mycket bra hotell, prisvärt och bra läge. Mycket bra mottagande i receptionen. Stannade bara en natt men har ett mycket bra helhetsinthyck av hotellet. Verkligen att rekommendera. Kpmme4catt återvända ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Idyllen vid Botaniska

Most Popular by Mr Frick, Sweden (Sweden Thu 10 Oct 2019)
“Ett superfint litet hotell med perfekt läge, trevlig personal och underbar frukost. Smakfullt tillvaratagande på de gamla byggnaderna, rummen och miljön. Hit återkommer vi gärna.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

En pärla mitt i centrala Visby

Most Popular by Maria , Sweden (Sweden Fri 27 Sep 2019)
“Är en återkommande gäst på detta mysiga pittoreska lilla hotell i centrala Visby. Det finns många rosor att tilldela för utmärkt service och generell trivsel. Det som får mig att ständigt återkomma är den oerhörda gästvänligheten. Som att vara en gäst i någons hem men med hotellets alla fördelar. På St. Clemens känner man sig varmt välkommen. Personalen gör sitt yttersta för att du ska trivas. De sprider värme runt sig och delar gärna med sig av deras Gotlandskunskaper. Allt för att göra vistelsen till det bästa för dig. Hotellet är vackert och varje rum har inretts i en smakfull design med matchande färgval och interiör. För mig är det viktigt. Likaså att få en skön nattsömn vilken man får i de sköna sängarna. Både hotellets allmänna utrymmen och rummen är oerhört välstädade. Toaletten på rummet var glänsande ren. Sen frukosten! Ytterligare ett stort plus i kanten. Vacker dukning av frukostbuffé som också bestod av närproducerade och ekologiska råvaror. Älskar frukosten på detta hotell! Frukost- (kökspersonalen) gör sitt yttersta för att göra din frukost till en smakrik och trivsam upplevelse. Allt är i ordning och rent och snyggt. Det finns mycket mer att tillägga, men jag stannar här av utrymmesskäl. St. Clemens är ett självklart förstahandsval för mig när det gäller boende i Visby. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt hotell

Most Popular by Mona, Sweden (Sweden Wed 24 Apr 2019)
“Mysigt, trevlig personal, god frukost och bra miljötänk .”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Toppen!

Most Popular by Cecilia, Sweden (Sweden Tue 19 Feb 2019)
“Fräsch och rymligt rum. Supertrevligt bemötande!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Kanon!

Most Popular by JenyLee, Sweden (Sweden Tue 05 Feb 2019)
“Så trevligt, charmigt, mysigt ja bara ++++. Rummet var inte så stort, men väldigt fräscht och belysningen var mjuk och mysig,. Supertrevlig personal så jag kände mig verkligen välkommen. Frukosten var mycket bra, ingen bacon och ägg men så mycket annat gott. Kan varmt rekommendera detta hotell.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Lilla hotellet

Most Popular by Erling, Sweden (Sweden Tue 18 Dec 2018)
“Ett litet hotell kan vara mycket bra; det ligger idylliskt nära Stora Torget och Domkyrkan i Visby. Frukosten var fantastiskt bra. Vi har varit här flera gånger, senast också 3 nätter strax före jul 2017; vi har en dotter med familj i Visby och åker ofta hit. Vid kampanjer får vi mycket bra priser; på sommaren är det mycket dyrt; anslut er gärna till Coop Hotellpremie.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevlig helg

Most Popular by ROB, Sweden (Sweden Tue 18 Dec 2018)
“Fantastisk personal, härlig atmosfär och bra läge.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 7/15/2020 1:41:34 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews