Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority.
Important information regarding covid-19, read here (updated October 21, 2020)

Hotell Stenugnen

Address: Korsgatan 6A, 621 57 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 95% (634 of 668 recommend) (175 reviews)

Guest score: 95%

(634 of 668recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.2 of 5
Service 4.6 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 175)

Hotell med centralt läge och väldigt när...

Most Popular by Anders, Sweden (Sweden Mon 21 Sep 2020)
“Hotell med centralt läge och väldigt nära från färjeterminal i Visby. Ett välkomnande familjärt hotell och personal. Kändes inte på ett sätt att bo på hotell utan mer som man var på besök hos släkt/vänner. Återkommer gärna till både hotellet och Gotland.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

STENUNGS HOTELLET +++

Most Popular by Tomas Andersson/ Skinnskatteberg , Sweden (Sweden Mon 07 Sep 2020)
“FEM PLUS +++++ I EN KATEGORI 3 KLASS👍👍 Ett hotell där man verkligen trivs. Personalen- 5 plus Läget- 5 plus Stämningen- 5 plus Kan verkligen rekommendera detta boende”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Ett mysigt litet familjehotell med en he...

Most Popular by Rum 29, Sweden (Sweden Sat 29 Aug 2020)
“Ett mysigt litet familjehotell med en helt underbar värdinna o värd. Återkommer”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt

Most Popular by Matts, Sweden (Sweden Mon 03 Aug 2020)
“Det här hotellet beskrivs med Ett ord !, Mysigt ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Familjärt mysigt hotel. . God frukost. P...

Most Popular by Irene, Sweden (Sweden Sun 26 Jul 2020)
“Familjärt mysigt hotel. . God frukost. Perfekt läge. Bokar gärna där igen”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Rekommenderas!

Most Popular by Lovisa, Sweden (Sweden Mon 16 Mar 2020)
“Suveränt läge nära färjan, mitt i stan och ändå en lugn gata. Fantastiskt vänligt och omtänksamt bemötande <3. Jag bor gärna här igen!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Familjärt och fint

Most Popular by Ylva Thor, Sweden (Sweden Tue 10 Mar 2020)
“Hotellet har ett bra läge med närhet till hamnen, turistbyrå, cykel- och biluthyrning. Omgivningarna är stillsamma då hotellet ligger på en liten gata utan mycket trafik. Hotellvärdinnan är mycket omtänksam och trevlig. Frukosten var god och rejäl. Vi fick ett stort rum med sköna sängar och en egen liten uteplats som kan vara mysig att sitta på när det är sommar. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotell Stenugnen

Most Popular by Markus, Finland (Finland Fri 20 Sep 2019)
“Hotellets läge är ypperligt i förhållande till hamnen, och dess stämning mysig och intim. Man får en känsla av att vara hemma, fast man är borta. Inga oljud eller missljud störde. Inte ens stormarna eller regnen. Sängen var skön att sova i. Duschen fungerade bra; vattnet blev varmt direkt. Rummet upplevde jag dock vara i litet utslitet skick - särskilt toaletten. Kranen droppade. Frukosten gjorde mig nöjd. Den hade allt jag behöver: mjukt, färskt och gott bröd, pålägg, apelsinsaft, yogurt, frön och flingor samt kaffe. Hotellets ägare och deras kvinnliga hjälpreda var så glada, vänliga och hjälpsamma. De gjorde t.o.m. en frukostpåse åt mig att ta med på min avfärd, eftersom den ägde rum så tidigt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Hit kommer jag tillbaka

Most Popular by C&T, Sweden (Sweden Wed 11 Sep 2019)
“Ett fantastiskt litet hotell med stora ljusa mysiga rum. Nära till allt i Visby. Vi fick så fint bemötande av ”personalen” när vi kom och kände oss så otroligt välkomna. Vi kommer garanterat tillbaka!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett drömhotell

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Tue 10 Sep 2019)
“Fantastiskt hotell under ledning av ett minst sagt lika fantastiskt par. Det kändes som att vi var gäster i ett privat hem. Välskött och innerligt. Här kändes det verkligen att gästen sätts i första rummet! Vi kommer definitivt igen!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 10/21/2020 12:39:14 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews