Hotell Stenugnen

Address: Korsgatan 6A, 621 57 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 95% (604 of 638 recommend) (168 reviews)

Guest score: 95%

(604 of 638recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4.2 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 81-90 of 168)

Trevlig personal

Most Popular by Birand, Sweden (Sweden Tue 11 Oct 2016)
“Var mån om att vi fick rätt information, så att vi kunde få en utmärkt vistelse på hotellet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt hotell nära hamnen

Most Popular by Huddingebo, Sweden (Sweden Tue 04 Oct 2016)
“Rummet låg mot gatan och i gatunivå så lite helgskrål fick man stå ut med. Lite ljud även inifrån hotellet när andras rumsdörrar slog igen. Inredningen var enkel men funktionell med en väldigt skön säng, men hörndusch med duschdraperi tillhör inte favoriterna. Vattnet i kranen luktade och smakade illa, men det kanske är ett generellt Visbyproblem? Frukosten var bra: varmt bakeoffbröd, de pålägg jag önskade, yoghurt och flera olika flingor, kokta ägg. Juicen var dock lite trist och jag hade önskat mer färsk frukt än de små bitar som fanns. Inget småvarmt. Den trevliga kvinnan som skötte om allt fyllde snabbt på om man påpekade att något var slut. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Hemtrevligt

Most Popular by Tre systrar, Sweden (Sweden Wed 28 Sep 2016)
“Härligt mysigt hotell. Centralt beläget. Personalen underbart hjälpsamma och trevliga. Fräscha rum. Något kallt för en av oss tre. Avhjälptes snabbt med ett extra element. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Från en Stockholms Resenär!

Most Popular by Stockholmaren, Sweden (Sweden Mon 19 Sep 2016)
“Bra Hotell som Ligger Bra till om man Snabbt vill ta sig in Innanför Visby,s Ringmur. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Allt var bra. Det var ingen städning eft...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 28 Aug 2016)
“Allt var bra. Det var ingen städning eftersom det inte behövdes, vilket jag uppskattade!Av den anledningen svarade jag varken bra eller dåligt på frågan ovan.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Tyker

Most Popular by Olle å Anne marie., Sweden (Sweden Thu 25 Aug 2016)
“Litet trevligt Flickorna som jobbar där är super goa.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Stenugnen är en favorit

Most Popular by Fastlänning, Sweden (Sweden Thu 18 Aug 2016)
“Detta var vårt fjärde år på Hotell Stenugnen och vi är alltid lika nöjda. I år var vårt rum VÄLDIGT litet för två personer men mysigt ändå. Läget är superbra. Personalen är fantastisk. Det som drog ner årets betyg var en liten rad med små tekniska fel (som att fönstret i sovrummet inte gick att stänga) och att frukosten dels minskat utbudet från föregående år och dels att frukosten var i otakt med antalet gäster (det tog slut på faten hela tiden så att folk fick vänta på bröd och vänta på ägg och vänta på kaffe i omgångar). Vi kommer att återvända till Stenugnen. Helt säkert.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Mycket bra

Most Popular by Måddan, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2016)
“Nära till staden och till hamnen. Mycket bra personal. Förvånad att det kunde vara så hög standard med tanke på storleken på hotellet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Sentralt i Visby

Most Popular by Stein, Norway (Norway Thu 11 Aug 2016)
“Hyggelig overnattingsted Flott frokoststed”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Guldkorn

Most Popular by Stefan, Sweden (Sweden Tue 09 Aug 2016)
“Bra läge, smidigt, lättsamt, kommer tillbaka.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/21/2020 8:00:30 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews