Hotell Stenugnen

Address: Korsgatan 6A, 621 57 Visby
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 95% 846 of 886 recommend (231 reviews)

Guest score: 95%

(846 of 886 recommend)
Overall opinion 4.5 of 5
Hotel condition 4.4 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.2 of 5
Service 4.6 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 171-180 of 231)

Trevligt, ombonat och lättillgängligt om...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 07 Aug 2015)
“Trevligt, ombonat och lättillgängligt om man behöver bilparkering. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

hotel stenugnen

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 13 Jul 2015)
“Ett personligt hotell med mycket trevlig personal ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Familiärt och med känsla för detaljer

Most Popular by Christoffer, Switzerland (Switzerland Sun 17 May 2015)
“Stenugnen var verkligen ett trevligt hotell. Snabb och okomplicerad kommunikation und väldigt fina och rena faciliteter. Frukostbufféen var verkligen yppig och det saknades inget. Små tänkvärda detaljer fanns överrallt och underlättade dagarna på hotellet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trivsamt hotell

Most Popular by Lena 51:a, Sweden (Sweden Mon 06 Apr 2015)
“Ett mycket gemytligt litet hotell dit jag gärna återvänder! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra och enkelt organiserat då man anländ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 19 Feb 2015)
“Bra och enkelt organiserat då man anländer när det är stängt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevligt hotell

Most Popular by H, Sweden (Sweden Mon 09 Feb 2015)
“Hotellet var trevligt och fint. Rent och städat. Underbara sängar. Bra service! Det enda som saknades var lite mer att välja på till frukosten, i övrigt toppenbra!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Mysigt familjehotell invid Ringmuren

Most Popular by Hasse, Sweden (Sweden Wed 17 Dec 2014)
“Kanonservice med trevlig personal”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nära färjan

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 05 Nov 2014)
“Hotellet är på lagom gångavstånd från färjan och ändå mitt i Visby. När man kommer mitt i natten funkade allt, kom in med portkoden, rumsnyckeln låg där och funkade o.s.v. När jag skulle iväg vid sjusnåret på morgonen funkade det att få en kopp kaffe i alla fall. Hann lagom till busstorget på några minuter. Allt funkade när man har ett pressat tidsschema. Tack. Det hade varit bra om hotellets telefonnummer funnits i info när man bokade.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Frukost

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 04 Nov 2014)
“Vi ville ha frukost lite tidigare än kl 8:00. Vår båt gick 07:30. Det fanns lite i en kyl men vi var 5 så det var inte mycket till frukost ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 2 of 5

Mysigt hotell i centrala Visby

Most Popular by Carina, Sweden (Sweden Mon 03 Nov 2014)
“Ett mycket charmigt hotell med trevlig personal och bra frukost. Smidigt med närhet till såväl färjeläger och centrala Visby. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/20/2024 11:33:57 AM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews