Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority. Important information regarding covid-19, read here (updated 2021-01-14)

Destination Gotland is following the recommendations of the Public Health Authority. Important information regarding covid-19, read here (updated 2021-01-14)

Hotell Stenugnen

Address: Korsgatan 6A, 621 57 Visby
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 95% 637 of 671 recommend (175 reviews)

Guest score: 95%

(637 of 671recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.2 of 5
Service 4.6 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 121-130 of 175)

Mysigt familjehotell invid Ringmuren

Most Popular by Hasse, Sweden (Sweden Wed 17 Dec 2014)
“Kanonservice med trevlig personal”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nära färjan

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 05 Nov 2014)
“Hotellet är på lagom gångavstånd från färjan och ändå mitt i Visby. När man kommer mitt i natten funkade allt, kom in med portkoden, rumsnyckeln låg där och funkade o.s.v. När jag skulle iväg vid sjusnåret på morgonen funkade det att få en kopp kaffe i alla fall. Hann lagom till busstorget på några minuter. Allt funkade när man har ett pressat tidsschema. Tack. Det hade varit bra om hotellets telefonnummer funnits i info när man bokade.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Frukost

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 04 Nov 2014)
“Vi ville ha frukost lite tidigare än kl 8:00. Vår båt gick 07:30. Det fanns lite i en kyl men vi var 5 så det var inte mycket till frukost ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 2 of 5

Mysigt hotell i centrala Visby

Most Popular by Carina, Sweden (Sweden Mon 03 Nov 2014)
“Ett mycket charmigt hotell med trevlig personal och bra frukost. Smidigt med närhet till såväl färjeläger och centrala Visby. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hyggelig

Most Popular by Sissel, Norway (Norway Fri 17 Oct 2014)
“Veldig hyggelig og uformelt hotell. Andre besøket mitt, og trivdes godt.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

ÖVERASKANDE GLAD O BEMÖTT

Most Popular by Anette Wallman, Sweden (Sweden Thu 18 Sep 2014)
“Mycket trevligt bemötande, lugnt, mysigt o behagligt. Vi skulle åka med båten som avgick 07.30 och skulle då igentligen inte hunnit äta den frukost på hotellet som skulle serveras. Hon var så himla trevlig och erbjöd oss lite tidigare frukost å ett stort TACK!!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hemtrevligt

Most Popular by Lasse, Sweden (Sweden Tue 26 Aug 2014)
“Hemtrevligt hotell med glad och trevlig personal, som anstränger sig för att ta hand om sina gäster. Vi saknade en minikyl på rummet och hittade ingen radio och klocka. Sköna sängar, men med en massa kuddar som tog plats i det, relativt, lilla rummet. Då vi lämnade, för en tidig båt, fixade personalen en härlig frukost som vi intog i färjekön. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Helvåta badrumsgolv

Most Popular by Göte, Sweden (Sweden Fri 22 Aug 2014)
“Efter dusch var hela badrumsgolvet blött! Skrapa fanns o ett draperi som slutade 2dm ovanför golvet. Kabin eller dörrar måste finnas, så gästerna slipper detta efter varje dusch!!!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Centralt och mysigt hotel

Most Popular by carola, Sweden (Sweden Mon 18 Aug 2014)
“Hotel mycket lämpligt för par som skall vara i Visby under helgen. Sköna sängar, god frukost, trevligt bemötande och väldigt centralt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Toppenhotell

Most Popular by Ulla och Ulf, Sweden (Sweden Tue 12 Aug 2014)
“Mysigt och trevligt hotell med kanonläge. Frukostmatsalen i uterummet var en extra mysfaktor. Ständig tillgång till fika i uterummet var ytterligare ett plus.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 1/1/2000 12:00:00 AM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews