Hotell Stenugnen

Address: Korsgatan 6A, 621 57 Visby  show map
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Guest score: 95% (597 of 631 recommend) (168 reviews)

Guest score: 95%

(597 of 631recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4.2 of 5
Service 4.5 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 168)

Hotell Stenugnen

Most Popular by Markus, Finland (Finland Fri 20 Sep 2019)
“Hotellets läge är ypperligt i förhållande till hamnen, och dess stämning mysig och intim. Man får en känsla av att vara hemma, fast man är borta. Inga oljud eller missljud störde. Inte ens stormarna eller regnen. Sängen var skön att sova i. Duschen fungerade bra; vattnet blev varmt direkt. Rummet upplevde jag dock vara i litet utslitet skick - särskilt toaletten. Kranen droppade. Frukosten gjorde mig nöjd. Den hade allt jag behöver: mjukt, färskt och gott bröd, pålägg, apelsinsaft, yogurt, frön och flingor samt kaffe. Hotellets ägare och deras kvinnliga hjälpreda var så glada, vänliga och hjälpsamma. De gjorde t.o.m. en frukostpåse åt mig att ta med på min avfärd, eftersom den ägde rum så tidigt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Hit kommer jag tillbaka

Most Popular by C&T, Sweden (Sweden Wed 11 Sep 2019)
“Ett fantastiskt litet hotell med stora ljusa mysiga rum. Nära till allt i Visby. Vi fick så fint bemötande av ”personalen” när vi kom och kände oss så otroligt välkomna. Vi kommer garanterat tillbaka!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett drömhotell

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Tue 10 Sep 2019)
“Fantastiskt hotell under ledning av ett minst sagt lika fantastiskt par. Det kändes som att vi var gäster i ett privat hem. Välskött och innerligt. Här kändes det verkligen att gästen sätts i första rummet! Vi kommer definitivt igen!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mysigt litet rum för två

Most Popular by Eva, Sweden (Sweden Tue 10 Sep 2019)
“Det gick utmärkt att hitta till hotellet. Jag gillade att det var ett hus med historia. Dubbelrummet var litet men fullt tillräckligt för den natt vi sov där. Skön säng, sköna kuddar. Fräscht badrum, men toaletten var lös. Frukosten var mycket basic, men räckte för att ladda inför en dag i Visby. Synd att receptionen stänger på helgerna på eftermiddagen. Speciellt som vi gick av båten fem minuter innan receptionen stängde. Men allt fungerade dock som det skulle. Vi är nöjda med vår vistelse.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Tio i topp

Most Popular by Fam. Elfving, Sweden (Sweden Tue 10 Sep 2019)
“Jättemysigt litet familjärt hotell, jättebra service och trevliga, rent och snyggt. Hit kan vi åka igen :)”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ett jättemysigt hotell med bästa läge.

Most Popular by Kjelle, Sweden (Sweden Thu 29 Aug 2019)
“Ett jättemysigt hotell med bästa läge.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Litet mysigt hotell. Som vi gärna återko...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 15 Aug 2019)
“Litet mysigt hotell. Som vi gärna återkommer till.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Vi är jättenöjda

Most Popular by Jenny och Didrik, Sweden (Sweden Tue 13 Aug 2019)
“Mycket familjärt och trevligt - vi kommer gärna tillbaka nästa år igen! Tack för allt!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Utmärkt+++++

Most Popular by Stefan, Sweden (Sweden Tue 13 Aug 2019)
“Bra läge Trevlig personal Prisvärt inte mycket mer att begära.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

När till allt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 12 Aug 2019)
“När till allt”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå 0.1 mi.
Sight
  • Visby Domkyrka 0 mi.
  • Lummelundagrottan 8 mi.
  • Gotlands Museum 0.1 mi.
  • Fårö 33 mi.
  • Botaniska trädgården 0 mi.
  • Almedalen 0.1 mi.
Rauk area
  • Lickershamn 15 mi.
  • Lergrav 28 mi.
  • Kyllaj 26 mi.
  • Holmhällar 49 mi.
  • Hoburgsgubben 50 mi.
  • Hammarshage 48 mi.
  • Gamle Hamn 37 mi.
  • Folhammars 26 mi.
  • Digerhuvud 38 mi.
  • Boge 18 mi.
Harbor
  • Visby Färjeterminal 0 mi.
Golf course
  • Visby Golfklubb 14 mi.
  • Slite Golfklubb 18 mi.
  • När Golfklubb 30 mi.
  • Ljugarns Golfklubb 25 mi.
  • Gumbalde Golfklubb 25 mi.
  • Gotska Golfklubb 2 mi.
City
  • Slite 20 mi.
  • Roma 11 mi.
  • Ljugarn 27 mi.
  • Klintehamn 18 mi.
  • Hemse 28 mi.
  • Fårösund 32 mi.
  • Burgsvik 42 mi.
Bus station
  • Visby Busstation 0.3 mi.
Bathing
  • Tofta strand 12 mi.
  • Sudersand 42 mi.
  • Snäckviken 3 mi.
  • Slite Badplats 20 mi.
  • Sandviken 27 mi.
  • Norderstrand 1 mi.
  • Nisseviken 35 mi.
  • Ljugarn 26 mi.
  • Ireviken 18 mi.
  • Gustavsvik 2 mi.
  • Brissund 6 mi.
  • Blå Lagunen 30 mi.
  • Åminne 18 mi.
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 mi.
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event 0.1 mi.
Airport
  • Visby Flygplats 2 mi.
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 12/11/2019 1:33:30 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews