Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 83% (663 of 798 recommend) (141 reviews)

Guest score: 83%

(663 of 798recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 141)

Toalett kaos.

Most Popular by Tommy, Sweden (Sweden Sun 30 Jul 2017)
“Toaletterna är alldeles för få. Det var folk i stort sett hela tiden. Inte lätt att hålla rent av service personalen då. En annan sak är att det borde inte vara så dyrt för vuxna att gå in på sommarland. Mycket att göra för små barn men inte för föräldrar och stora tonåringar. Men Pippi teatern var mycket bra och duktiga skådespelare. Stort pluss på det. Rent och fint på campingen och god mat.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 2 of 5

Förbättra

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 30 Jul 2017)
“Tycker att i stugan borde det iaf finnas bestick, knivar o gafflar. Inte bara skedar. Väldigt svår stängd altandörr även andra dörren var svår att öppna för en 7 åring. Frukosten var inte alls vad jag trodde. Baconen alltid kalla, dåligt utbud. Väldigt enformig när man bodde där 1 v. Efter varje krogshow så tömdes allt glas väldigt tidigt på morgonen, redan vid 7.30 så alla vaknade. Kanske lite mer än en gunga uppe vid stugorna hade varit trevligt för barnen. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

Premium boende

Most Popular by C, Sweden (Sweden Mon 24 Jul 2017)
“Fin stuga med kylskåp och rinnande vatten. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Tillgänglig

Most Popular by Ante, Sweden (Sweden Mon 24 Jul 2017)
“Nära till allt. Ordning och reda. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Övernattningsstuga premium

Most Popular by AH, Sweden (Sweden Sun 23 Jul 2017)
“Vi bodde i övernattningsstuga premium (nr6) och tyckte det var ett bra boende. Några förbättringsförslag finns: Överslafarna behöver bättre fallskydd, den ena saknade detta helt och den andra hade ett som var alldeles för kort. Stugan saknade gardiner vid dubbeldörrarna och skulle behövt en rullgardin vid engeldörren. En eller flera krokar för handdukar skulle vara bra vid handfatet. En liten spegel är bra att sätta upp i stugan. Ett sopset skulle varit önskvärt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

Önskvärt med en spegel i rummet.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 19 Jul 2017)
“Önskvärt med en spegel i rummet.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nja

Not recommended by Pappa Anders, Sweden (Sweden Wed 19 Jul 2017)
“Fräscha rum och överlag bra stuga, men väldigt lyhört när andra öppnar dörrar och springer i korridorer. Duschrummen luktade starkt mögel. Inte någon utrustning i köket, hade varit bra med en kniv för att kunna fixa mackor åtminstone. Fanns inte Barnkanalen på TV trots 100% barnfamiljer. Frukost var väldigt trist. Jättegott nybakat bröd men äggröra var gjort av pulver och juice var inte juice utan vatten med juicesmak. Saknade lekhörna i anslutning till frukost. Det är de små men viktiga sakerna som avgör upplevelsen.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 2 of 5
Value for money 3 of 5

Toppenboende!

Most Popular by Sandra Voest Bjermert, Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Nära till allt både vacker natur och kneipbyn:) Kan bara säga bra saker om detta boende och upplevelse!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Hade hellre tältat

Not recommended by Linnea, Sweden (Sweden Sat 15 Jul 2017)
“Bokade B&B av bekvämlighetsskäl, men såhär i efterhand hade det varit precis lika bekvämt att tälta., och betydligt billigare. "Familjerum" (högst upp i backen i ett annex) innebär två våningssängar på 4 kvm, endast. Inte en stol eller avställningsyta. Dock varsin garderob med trasiga galgar, samt ett enormt gemensamt rum som inte kan användas till något vettigt. Frukosten var toppen, med enda synpunkt att man inte bör servera äggröra i samma låda som bacon, då vissa av oss äter ägg men inte kött. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Stuga premium

Most Popular by TessanKal, Sweden (Sweden Fri 14 Jul 2017)
“Mycket fräsch och trevlig stuga med stor altan och havsutsikt. Ingen WC/dusch i stugan vilket funkade i 2 dar men skulle inte bo längre. Service huset ok men städades inte så ofta som det hade behövts. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/21/2020 8:00:30 PM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews