Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 83% (663 of 798 recommend) (141 reviews)

Guest score: 83%

(663 of 798recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 141)

Room very little!!!

Not recommended by Anonymous , United Kingdom (United Kingdom Mon 14 Aug 2017)
“We choose the room with common bath. We found a very small room, for two adults and two children, without spaces (it was not more than 5 square meters large!). In addition, no table or any other furniture to put on keys, watches... no mirror... Common spaces were cleaned once a day, for eight room is not so much! Wi fi not free, to be payed. Very bad experience!”
Overall opinion 2 of 5
Service 2 of 5
B&B Condition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 2 of 5

God frukost i trevlig miljö som ingick i...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“God frukost i trevlig miljö som ingick i bed and breakfast. Funktionellt boende. Endast två toaletter i hela byggnaden. Campingen har ett trevligt läge nära havet. Bra bussförbindelser till Visby. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Stuga 6 (inte premium)

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 12 Aug 2017)
“Ni åtgärdade fel, tillfredsställande. Det var vatten på golvet efter frysen när vi kom, det torkades bort av er ☺️ Ena sänglampan hängde i kabeln, den bytte ni. Och silverfiskarna på golvet i köket vi såg sista dagen är jag övertygad om att ni gjorde allt för att få bort. Vi är mycket nöjda! Jeanette m. fam”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Boende

Most Popular by Oscar, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Allt var verkligen super, lite litet men Man får var man betalar för. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Frukost

Most Popular by Mari, Sweden (Sweden Mon 07 Aug 2017)
“Det som skulle göra frukosten till "mycket bra" hade varit att ändra på kaffehanteringn. Som det var nu var att kaffebehållaren var alldeles för liten för antalet gäster. Det var ständigt kö till den med väntande gäster som väntade på kaffe. Enkelt att åtgärda! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

B&b AT KNEIPYNN

Not recommended by PSB, Sweden (Sweden Sun 06 Aug 2017)
“Hi, Overall it was good, but I expected atleast basic things to be available like mirror, few cooking utensils.”
Overall opinion 3 of 5

Bo granne med Pippi

Most Popular by Linda., Sweden (Sweden Thu 03 Aug 2017)
“Ett häftigt äventyr för familjen att bo på Kneippbyns fina camping och ha Villa villekulla som granne. Rent och snyggt överallt och att sitta på trädäcket vid havet och grilla i solnedgången är en upplevelse som inte med ord går att beskriva Ett ställe vi garanterat kommer tillbaka till nästa sommar 😍 ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 0 of 0
Breakfast 0 of 0
Value for money 0 of 0

Sagolikt

Most Popular by Nöjda Umebor, Sweden (Sweden Thu 03 Aug 2017)
“Jag blev väldigt glatt överraskad när jag kom till Fiskestuga. Som vi huserade i under 4dagar. Var över all förväntan, läget helt fantastiskt. Det ända jag har att påpeka, var att det var ganska så sparsamt dammsuget under sängen. Vilket skulle kunna göra bättre. Men vill ni har en helt oförglömlig vistelse på Gotland rekommenderas detta boende starkt. Fiske stuga 24B”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Kneippbyn

Most Popular by Patrik, Sweden (Sweden Wed 02 Aug 2017)
“Fantastiskt läge och servicen från personalen var utomordentlig. Städning av WC kan göras lite oftare, då det ibland saknades toalettpapper (toaletterna vid Annexet). De fristående duscharna nedanför Annexet var överraskande fräscha. Kan även tänka sig testa campingen nästa gång. Vi vill gärna komma tillbaka och kommer rekommendera denna till andra.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Vi tyckte att det va lite väl rörigt med...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 31 Jul 2017)
“Vi tyckte att det va lite väl rörigt med toaletter, duschar och servicehus. Det kändes tyvärr inte så uttänkt i stugbyn där vi bodde, men det va väldigt fina och fräscha duschar! Ett servicehus i närheten av stugbyn önskas så man slipper springa hela vägen ner till campingen med småbarn som är hungriga :)”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/21/2020 8:00:30 PM, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews