Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 83% (663 of 798 recommend) (141 reviews)

Guest score: 83%

(663 of 798recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 141)

Alldeles för mycket myror inne i år! St...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 10 Jul 2018)
“Alldeles för mycket myror inne i år! Städningen var inte gjort innan inflyttning. Tveksam om återbesök!”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sun 12 Aug 2018)
Hej, Med anledning av den extrema värmen som vi haft i år har vi haft ett större problem med myror än vanligt. Vi har haft Nomore ute på vår anläggning som vidtagit de åtgärder som kunnat göras. Tyvärr råder vi inte på det. Vad det beträffar städningen beklagar vi att den inte var i den nivå som önskas. Vi hoppas trots allt att er totala upplevelse av Gotland och Kneippbyn varit bra. Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Fin fiskestuga

Most Popular by Muffy, Sweden (Sweden Thu 05 Jul 2018)
“Fiskestuga (nr 6) var fantastiskt smakfullt och sparsmakat inredd med hänförande utsikt över havet. Snyggt! Rullgardinerna (två) fungerade dock inte. Ett annat minus var duscharna med massor av gräs och skräp på golvet. ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sun 12 Aug 2018)
Hej Muffy, Roligt att Ni hade en trevlig upplevelse i våra fina Fiskestugor. Vi tar med dina synpunkter i vårt ständigt pågående förbättringsarbete. vi tackar för den här sommaren och önskar Er välkomna tillbaka nästa sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Mer än nöjd!

Most Popular by Ida, Sweden (Sweden Sun 01 Jul 2018)
“Bodde i de nybyggda premium-stugorna/bed and brekfast, där det ingick en mycket bra frukost i priset samt städning i slutet. Både vi vuxna och våra barn trivdes mycket bra! Fina stugor med bra utsikt!”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sun 12 Aug 2018)
Hej Ida, Roligt att Ni hade en härlig upplevelse och vistelse hos oss på Kneippbyn. Vi önskar Er en fortsatt fin sommar och önskar Er välkomna tillbaka nästa sommar. Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Enkelt boende

Most Popular by Kjell-Arne, Sweden (Sweden Mon 21 Aug 2017)
“Bra sätt att bo på, nära till allt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen ha...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 18 Aug 2017)
“Mycket bra ställe. Jag och barnbarnen har fått ett nytt favoritresemål. Bra idé på sommarland ang kösystemet på karuseller o dy. Ett inträde och sen allt fritt. Roligt vattenland. Mycket bra och fräscha duschrum, många toaletter.. Inga köer, kan vara jobbigt m nödiga barn. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Utbud i butiken och för vegetarianer

Not recommended by Kajsa, Sweden (Sweden Wed 16 Aug 2017)
“Ni behöver förbättra ert utbud av luncher/middagar på området, för oss som inte äter kött. Att bli hänvisad till endast korv, hamburgare, pizza eller pannkakor är lite pinsamt dåligt. Vi är många som är vegetarianer idag, då även barn, och att bara bli hänvisad till snabbmat/pannkakor känns lite unket. Ni behöver även förbättra ert utbud i närbutiken. Jag blev chockad av det faktum att närbutiken, de två ggr jag besökte den, hade ett större utbud av fidget spinners än vettiga mellanmål - jag räknade. Ingenstans på hela området kunde jag få tag i en banan, till exempel. Vi kommer säkert att besöka sommarlandet någon gång igen, men bo där? Nej. Rekommendera andra att bo där? Nej. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 16 Aug 2017)
“Överlag bra med vissa toppar. Dock dålig lukt i duschutrymme och ingen ventilation att tala om i rummen så det kunde bli väldigt varmt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Faciliteter

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Tue 15 Aug 2017)
“Hej! Jag tycker tyvärr att toaletterna och duscharna var under all kritik. Man kunde ej låda om dig när man duschade och bär någon annan duschade så rann det in i toabåset och man blev blöt. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Ofräsch dusch

Most Popular by Albert , Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2017)
“Dålig lukt i duschrummen. Annars var boendet bra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Bästa barn semesterställe.

Most Popular by Florence, Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2017)
“Att kunna bo och ha så nära till frukosten och sedan sommar och vattenland är helt fantastiskt. Det är inga problem att fylla dagarna med alla roliga attraktioner. Våffel Borgen får man inte missa med gotländsk glass. All personal som är så barnvänligt, det uppskattas. Om jag skulle önska en förbättring så är det att vattentemperaturen höjdes på vattenlandet eller om man bytte system huvudsaken är att barnen slipper frysa, det är ju endast i barnplask poolerna det är varmt.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/21/2020 8:00:30 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews